Filtry



Zdarma, slevy, ostatní

2 104 výsledků

Ptačí budky - ruční práce.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Opálený smrk. Budky mají zábranu proti predátorům, jako jsou kočky, kuny, lasičky,… viz foto v inzerci. Ptačí budky jsou ve 2 velikostech s vletovým otvorem 29 mm nebo 35 mm. Rozměry budky odpovídají doporučení České společnosti ornitologické. K výrobě budek je využ... (více v detailu)
Ptačí budka s bezpečnostní překážkou.
Před 1260 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ruční vyroba - přírodní smrk. Jemně hoblované dřevo, příjemné na dotek. Vletový otvor 29 mm nebo 35 mm. Za vletovým otvorem ptačí budky je bezpečnostní překážka proti predátorům (kočky, kuny,…) viz foto v inzerci. Vnitřní čelní stěna je zdrsněná pro lepší výstup mláďat z budky. Rozměry ptačí budky odpoví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
275
 Kč
Ruční práce - dřevěné ptačí budky.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Prodám ručně vyrobené budky pro ptáky. Materiál přírodní smrk. Vletový otvor 29 mm určený především sýkorám modřinkám a podobně velkým pěvcům. Překážka proti predátorům (kočky, kuny,…) za vletovým otvorem. Ptačí budka je s povrchovou úpravou - opálené dřevo. Možnost podzimního čištění budky. Rozměry budky od... (více v detailu)
Krmítko pro ptáky dvouúrovňové
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Dvouúrovňové ptačí krmítko z přírodního smrku. Pevná a stabilní konstrukce. Povrchová úprava - opálené dřevo přetřené lazurou. Do krmítka lze zavěsit lojovou kouli a zároveň nasypat na dno zrní a seme... (více v detailu)
Budka pro špačky, 47 mm vletový otvor.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Ruční výroba - ptačí budky pro špačky. Masiv z přírodního smrku. Dřevo je jemně hoblované, příjemné na dotek. Vletový otovor 47 mm. Za vletovým otvorem uvnitř budky je bezpečnostní překážka proti predátorům (kočky, kuny...). Vnitřní čelní stěna je zdrsněná pro lepší výstup ptáků z budky. Povrchová úprava budky - opálené dřevo s modrou patinou. Rozměry budky odpovídaj... (více v detailu)
Ptačí budka - ruční výroba.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Varianta částečně opálený smrk. Budky jsou konstruovány se stříškou šikmo dolů. Budky mají zábranu proti predátorům (kočky, kuny, lasičky,…) viz foto v inzerci. Ptačí budky jsou ve 2 velikostech s vletovým otvorem 29 mm nebo 35 mm. Rozměry budky odpovídají doporučení České společnosti ornitologické... (více v detailu)
Budky pro špačky, 45 mm vletový otvor.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Ručně vyrobené ptačí budky pro špačky. Materiál - masiv z přírodního smrku. Dřevo je jemně hoblované, příjemné na dotek. Vletový otovor 45 mm. Za vletovým otvorem je bezpečnostní překážka proti predátorům (kočky, kuny,). Vnitřní čelní stěna je zdrsněná pro lepší výstup mláďat z budky. Ptačí budka je s povrchovou úpravou - opálené dřevo. Možnost podzimn... (více v detailu)
Ptačí budky - ruční výroba.
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Prodám ptačí budku z přírodního smrku se skrytým dnem. Povrch budky je opálen. Ptačí budka má pod stříškou horní úzkou ventilaci, dále důležitou bezpečnostní překážku uvnitř budky proti predátorům a zdrsněnou přední vnitřní stěnu pro snadnější výstup ptáků z budky. Možnost podzimního čištění budky. Rozměry budky odp... (více v detailu)
Gola sada Facom JL.DBox500 3/8"
Před 1268 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nová,nepoužitá Gola sada FACOM = nejvyšší kvalita,prakticky nezničitelná . Označení JL.DBox500 3/8" 18 dílů, ráčna,krátké a dlouhé prodloužení,otočný kloubový nástavec.Ořech 8-22mm. Praktick... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
Intenzivní jazykové pobyty na Maltě pro vše věkové kategorie
Před 1269 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme intenzivní jazykové pobyty na Maltě pro děti, juniory a dospělé. Intenzivní výuka angličtiny až 30 hodin týdně, ubytování v apartmánu, hotelu nebo hostitelské rodině včetně polopenze, spousta aktivit a výletů, čisté teplé moře a unikátní historické pamá... (více v detailu)
4 900
 Kč
Repliky lidských lebek a kostí (Human skull replica)
Před 1275 dny - HYPERINZERCE
Repliky lidských lebek a kostí v životní velikosti jako dekorace a užitné předměty. Dokonalé repliky které uchvátí i šokují zároveň a navodí tu správnou atmosféru. Skořepinové odlitky ze speciální tvrzené pryskyřice a stálo... (více v detailu)
Kolagenová kosmetika - skvělý dárek
Před 1280 dny - HYPERINZERCE
ŽIVÝ, BIOLOGICKY AKTIVNÍ, PŘÍRODNÍ KOLAGEN INVENTIA - triple helix formula v červeném balení - BE... (více v detailu)
Dárek pro muže, nářadí nebo vybavení si už vybere sám
Před 1288 dny - HYPERINZERCE
Obdarujte své blízké, přátele, zaměstnance, kolegy v práci, obchodní partnery, atd... Uděláte radost a nemusíte si lámat hlavu s výběrem dárk... (více v detailu)
Starší slovniky a učebnice anglické i technické
Před 1297 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Daruji starší slovniky i technické anglicko-české a naopak, Slovník spisovné češtiny, slovník výrazů IT, učebnice... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Vzpomínky pro starší, retro - pro mládí
Před 1302 dny - HYPERINZERCE
Do dětského pokoje nabízím 2 obrázky z chemlonu, vypichované, protahovací technikou, viz foto -kopretina a pes v botě ... (více v detailu)
Efektivní KOLAGENOVÁ KOSMETIKA bez parabenů
Před 1303 dny - HYPERINZERCE
DEJTE péči o pleť vyšší úroveň ☼ EXKLUZIVNÍ intenzivní účinek proti vráskám pro všechny typy pleti, zvlášt... (více v detailu)
Plechova garáž HALA, SKLAD, DÍNA 8 X 12 m
Před 1306 dny - HYPERINZERCE
DOPRAVA A MONTÁŽ CELÁ ČR ZDARMA Sedlová střecha Křídlová vrata Šířka 8,00 m Délka 12,00 m Výška stěny 4,20 m Výška ve štítu 5,00 Světlá výška vrat 4,00 m Světlá šířka vrat 3,00 m Vstupní dveře 2x 1,00 m x 2,00 m Konstrukce je vyrobena z ocelových uzavřených profilů , na které je pomocí nýtů upevněn trap... (více v detailu)
228 000
 Kč
HLADAM AJTAKA PRACA NA DOMA
Před 1306 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
HLADAM AJTAKA PRACA NA DOMA OLOMOUC. DLHODOBA SPOLUPRACA- BRIGADA IBA PRE OLOMOUC... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Angličtina - jako s rodilým mluvčím - Aktuální nyní onlline
Před 1307 dny - HYPERINZERCE
Hello Everyone! Anglicky vyučuji děti, dospělé i seniory bez rozdílu věku a nyní online většinou. 19 letou praxí jsem prošla od narození dětí až po 94leté seniory. Takže si dokážete představit, kolik zábavy jsme si užili :). Dříve jsem ale vyučovala v Anglii, Skotsku a USA, kdy jsem také v tomto jazyce studovala psychologii a pedagogiku. Připravuji na přijímací zkoušky, dělám překlady a vyučuji soukromě tam, kde je to potřeba. Někdy spolupracuji s firmami a anglicky hovořím jako rodilý mluvčí. Ať už jste začátečníci nebo pokročilí, všichni víme co to je začínat nebo dělat pokroky k lepším výsledků... (více v detailu)
Stojan, podstavec pod včelí úly
Před 1310 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám stojany na 5ks nástavkových úlů. Stojany mají možnost zamykání uložených úlů, jsou vyrobené z tuhého neprohýbajícího se profilu se zvýšenou antikorozní ochranou. Nožky jsou žárově zinkovány a mají možnost snadného přizpůsobení v te... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 950
 Kč
Prodám domenu dopravaaspedice.cz
Před 1317 dny - HYPERINZERCE
Prodám domenu www.http://dopravaaspedice.cz/ Cenu nabídněte. volat mužete nonstop 736 218 168
Prodlužování vlasů u Vás doma za 1.900,-
Před 1343 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodlužte si vlasy jen tak pro radost.. Prodlužuji, zahušťuji vlasy kvalitnímy vlasy středoevropskými, východoevropskými. Používám nejkvalitnější keratin. Prodlužuji keratinem za tepla. Nejednou jsem se setkala se stížnostmi zákaznic na velmi předražené a nekvalitní služby přímo od kadeřnice ! .Vše Vám osobně vysvětlím, poradím. Zdarma kartáč na prodloužené vlasy. . Poradenství. Doje... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 900
 Kč
Bavlněná keprovka -tkaloun - šíře 3 - 5 cm
Před 1348 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím bavlněné keprovky - tkalouny: modrý šíře 3cm - kotouč 50bm- cena 2,-Kč/bm bílý šíře 4cm - kotouč 50bm - c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2
 Kč
Mima Xari- dvojkombinace, top stav
Před 1350 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den. Nabízím kočárek luxusní značky Mima Xari. Jedná se o dvojkombinaci. Součástí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 900
 Kč
Rámeček na betlém pětidílný se sklem
Před 1365 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Rámeček na betlém pětidílný. Prodám MDF rámeček pětidílný betlém vhodný na pali... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
650
 Kč