Buddha

Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Buddha je symbol moudrosti, štěstí, vyrovnanosti, osvícení a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 200
 Kč

Podobné inzeráty

Zlatý Buddha busta
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Buddhu zlate provedení. Quan yin styl.
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Buddha sošky
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 2 krásné sošky smějícího se Buddhy. Bílý Buddha výška 25cm, oranžový výška 23cm (o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Figurka mini Buddha
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Buddha je ve výborném stavu, byl pouze chvíli vystavený. Celková výška je 4 c... (více v detailu)
Středočeský kraj
59
 Kč
Mandala 50x50 DotArt
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ručně malovaná mandala v teplých zelených, bílých a zlatožlutých barvách. Malba je 3D. Můžete se obrazu dotýkat a cítit každý výstupek barvy. Tato mandala je tvořená pro ty, kteří potřebují načerpat energii, prozářit a zahřát svoji duši. Te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Mandala "Mystic." DotArt
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mandala v modro-fialových tónech Fialová barva je základní barvou mystiky, magie, meditace, duchovních schopností, spirituality, záhad, moudrosti a tvůrčí síly. - rozptýlení negativních myšlenek, pocitů úzkosti, - pročištění metabolismu a duše, podpoření fantazie. Modrá barva představuje ochranu, moudrost, zdraví, štěstí, věrnost, trpělivost. Je barvou neomezených možností, čistoty duše, odpuštění, duchovní touhy,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 100
 Kč
Anděl strážný z růženínu + kameny zdarma
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Soška anděla je z vyřezávaného a leštěného přírodního kamene. Je nejen krásnou dekorací, ale též ochranným talismanem. Výška anděla je 5 cm (dle výrobce se jedná o velikost XL). Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. O růženínu se udává, že nás učí trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourá... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
Buddha , soška , dekorace
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
39cm x 28cm x 22cm 29cm , dekorace , socha buddhy , budha 1890,- Kč 8 kg
Středočeský kraj
1 890
 Kč
NOVÝ LAPAČ SNŮ- STROM ŽIVOTA- INDIÁNSKÝ AMULET-
Strom Života představuje symbol nového začátku života, pozitivní energie, dobrého zdraví a světlou budoucnost. Také se používá jako symbol nesmrtelnosti. Tyto lapače snů jsou vyrobeny na Bali s láskou a požehnáním. Indiánský amulet, lapač snů ­ tzv. dream catcher, který má za úkol chránit dobré sny a zachytit ty zlé. Pro Indiány jsou sny velice důležité, protože je považují za vzkazy duchů a značně ovlivňují jejich... (více v detailu)
299
 Kč
Květ Života
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Květ života je jeden z nejvýznamnějších symbolů posvátné geometrie. Představuje živoucí tvůrčí sílu. Léčí tělo i duši, harmonizuje a dodává energii. Má ochranné účinky. Sám o... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 200
 Kč
Buddha hlava Thajsko busta
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám sošku Buddhy . Dovoz Thajsko.
Plzeňský kraj
680
 Kč
obraz zelený+růžový
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Při výrobě použita technika string art (obrázek z nití). Má dřevěný rám o rozměru 25x25 cm, který je potažený přírodním plátnem a vyšitý bavlnkami kombinace zelené a růžové. Originální dárek, který může být vnímán i jako energetický obraz. Barvy k nám promlouvají svou neviditelnou energiií, jsou všude kolem nás a mají schopnosti ovlivňovat naše pocity a př... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
obraz modrý
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Při výrobě použita technika string art (obrázek z nití). Má dřevěný rám o rozměru 25x25 cm, který je potažený přírodním plátnem a vyšitý bavlnkami kombinace tmavě modré, světle modré a bílé. Originální dárek, který může být vnímán i jako energetický obraz. Barvy k nám promlouvají svou neviditelnou energiií, jsou všude kolem nás a mají schopnosti ovlivňovat naše pocity a předávají nám nějakou informaci. Modrá uklidňu... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Mandala
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Mandala vyzařující frekvenci domova -posiluje pocit vnitřní síly Originál plátno 600 x 600mm. Tvořím originální, ručně malované obrazy mandaly do kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Mandala DotArt akryl
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Originální a naprosto jedinečná, ručně malovaná mandala. Malováno profi akrylovými barvami zn. Royal Talens, Maimery, Liguitex. Zafixovaná UV lakem. V metalických barvách. Fialová barva je základní barvou mystiky, magie, meditace, duchovních schopností, spirituality, záhad, moudrosti a tvůrčí síly. - rozptýlení negativních myšlenek, pocitů úzkosti, - pročištění metabolismu a duše, podpoření fantazie. Modrá barva představuje ochranu, moudrost, zdraví, štěstí, věrnost, trpěli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 850
 Kč
Mandala 50x50 Dot Art
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Originální, ručně malovaná mandala ve fialovo modrých barvách. Mystická mandala, symbol spirituality a duchovna. Spojení klidu a energie dává této mandale harmonii. Pomáhá při meditaci. Rozměry 50x50 cm ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Obraz Buddhy (Europosters.eu)
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
obraz Buddhy v rámu z Europosters.eu velikost - 50 cm x 70 cm, hloubka (2 cm)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
obraz zelený+růžový
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Při výrobě použita technika string art (obrázek z nití). Má dřevěný rám o rozměru 25x25 cm, který je potažený přírodním plátnem a vyšitý bavlnkami kombinace zelené a růžové. Originální dárek, který může být vnímán i jako energetický obraz. Barvy k nám promlouvají svou neviditelnou energiií, jsou všude kolem nás a mají schopnosti ovlivňovat naše pocity a př... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč
Japonský svitek vrabec u vody
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Svitek je koupený z Japonska, jde o originální tušomalbu na hedvábí. Autor neznámý. Svitek je ve výborném stavu navzdory jeho věku. Odhaduji podle dalších svitků, co jsem měla stáří okolo 30 let. Celkové velikost je 143x65 cm. Nelze poslat přes Zásilkovnu a Balíkovnu kvůli délce. Je možné osobní vyzvednutí nebo balík na poštu za 190kč nebo balík do ruky za 210kč. Občas jezdíme po republice směr Praha, Plzeň, Ostrava, Zlín. Tak bych mohla popovést někam blíž. Symbolismus vrabců v japonské kultuře V japonské kultuře mají vrabci zvláštní symboliku. Jsou vnímáni... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Infrasauna Marimex Fit & Fun pro 2 osoby
Před 62 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízíme infrasaunu pro 2 osoby, značky Marimex. Sauna použita pouze párkrát, nebyla možnost. Infrasauna z kanadského jedlovce, součástí ionizér a radio/mp3. V sauně je 6 karbonových topidel. Tento typ zářičů prohřeje lidské tělo rovnoměrně a do hloubky. Pravidelné používání infrasaun pozitivně ovlivňuje lidské zdraví. Saunování snižuje bolest, omezuje ztuhlost kloubů, zvyšuje prokrvení a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 990
 Kč
Dřevěný starožitný buddha stojící na želvě
Před 282 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dřevěný starožitný buddha - buddha stojící na želvě, výška 20 cm - Buddha stojící na želvě, sym... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dárková knížka humoru a moudrosti kniha
Před 272 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dárková knížka humoru a moudrosti kniha od: Eva Fialová Citáty moudrých lidí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Dárková knížka humoru a moudrosti
Před 306 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dárková knížka humoru a moudrosti kniha od: Eva Fialová Citáty moudrých lidí o ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Motýl a květiny s kapkami rosy -plátno, Jaspis
Před 351 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motýl a květiny s kapkami rosy - něžný - plátno, Jaspis krajinný, Runa bohatství. Obraz tisk na plátno, krásný, něžný vohdný do chodby, pokoje, kamkoliv:) Drahokam Jaspis krajinný - Rozptyluje strach z budoucnosti. Ve spánku nám pomáhá ke šťastným snům, díky kterým se ráno probouzíme odpočatí a plní energie. Zvyšuje naší empatii a soucit ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Korálky z černého achátu
Před 117 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nové korálky z přírodního kamene achát černý ( zlomky ) - imitace tyrkysu , průměr 8 mm ( +- ). Délka korálků je 42-48 cm ( lze změnit délku řetízkem ). Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Starožitný tibetský zlacený bronz Buddha Tibet
Před 393 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tibet, přibližně počátek 20. století. Klasická starožitná tibetská práce, zobrazující Buddhu na lotosové základně v pozici "dhyanasana", v jedné ruce drží lotosový květ a vědoucně se usmívá. Bronz, částečně zlacený, modrý pigment okolo hlavy na tzv. vlasové koruně ("ušniša", o tomto termínu se vedou spory, což nás ale nemusí pří... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
33 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní