Mystery box

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Máte rádi překvapení?? Tak si pořiďte náš speciální mystery box, může v něm být úpl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
87
 Kč

Podobné inzeráty

Mystery Box Euro 2024 Topps
Chceš se pobavit? Mystery box - Euro 2024. 30 kartiček náhodných (obyčejné, podpisové, speciální série...) + bonusové překvapení Cena je 260Kč i s oby... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám mystery Box fotbalových kartiček
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám mystery Box fotbalových kartiček set obsahuje 15 kartiček
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Mystery box
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji Mystery box pro hh A bude se v něm nacházet 5 věcí to bude málý mystery box za 100 kč budou tam věci vyrobené nebo případně kupované starší v dobrém stavu .Věci budou vžd... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Mystery box FIFA 365 2024 Panini - fotbalové kartičky
Chcete zažít překvapení: Mystery box: Obsahuje 40ks kartiček FIFA 365 2024 + Bonusové překvapení není na obrázcích! Cena je : 210Kč s obyčejným poš... (více v detailu)
Neuvedeno
Cubot King Kong mini 2
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tento telefon úplně nový jen rozbalený (doslova) +nabíječka /Prosí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
mystery box
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobry den chtěl bych vam nabídnout mystery box plny oblečení a co váš mystery box muze obsahovat nike bape... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Paleta / box na brambory
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam paletu, box, ohradku na brambory 120x80. Stav viz foto. Po domluve muzu nechat poslat mistnim dopravcem.
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Mystery Box - Skvělý dárek
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Mystery Box je plný překvapení! Může v něm tedy přijít cokoliv! Díky tomu zažijete skvělý pocit, jako když jste se jako děti těšili na dárek. Předměty do Mystery boxu vybíráme tak, aby byly užitečné a udělaly vám radost. Budete žasnout, co všechno může Mystery box obsahovat! Na výběr ze 3 velikostí: Malá za 249,- Střední za 399,- Velká za 599,- Máte špatný den? My vám ho zlepšíme! Zaručujeme vám, že ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Mystery box FIFA 365 2024 Panini - fotbalové kartičky
Chcete zažít překvapení: Mystery box: Obsahuje 40ks kartiček FIFA 365 2024 + Bonusové překvapení není na obrázcích! Cena je : 210Kč s obyčejným poš... (více v detailu)
Neuvedeno
Domácí broskvová BIO marmeláda vynikající chuti
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dle domácího speciálního receptu- při pěstování a růstu nebylo použito žádných pesticidů, ani hnojiv, či chemických postřiků. Prosto všech chemických přípravků a konzervantů, pouze čisté kusy ovoce, nebarveno. Inzerát je platný do sma... (více v detailu)
Středočeský kraj
69
 Kč
Domácí jahodovo-rybízová BIO marmeláda
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dle domácího speciálního receptu- při pěstování a růstu nebylo použito žádných pesticidů, ani hnojiv, či chemických postřiků. Prosto všech chemických přípravků a konzervantů, pouze čisté kusy ovoce, nebarveno. Inzerát je platný do sma... (více v detailu)
Středočeský kraj
69
 Kč
karta do the playground
Prodám nevyužitou kartu do the playground Prahy vyhral jsem ji v Tvmini a vůbec ji nepo... (více v detailu)
150
 Kč
EURO 2024 Topps Match Attax Premium PRO Booster Box
Predám špeciálne balíčky Premium PRO EURO 2024. Cena za celú krabicu BOOSTER PRO: 45€. Pokiaľ kúpite celú krabičku máte garantované všetky biele kartičky, ktoré sú na obrázku + veľa iných kartičiek. Predávam aj po 1 balíčku: Cena za 1 balíček je : 4,8€ za ks Predávam aj po kuse týchto špeciálnych kariet - pokiaľ Vám chýbajú. PRO Prem... (více v detailu)
Neuvedeno
Stolni pila
Před 7 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pila stolni, je úpln funkční Jestli mate zajem, tak o cene mužeme dohodnout. Zásuvka na 3 fáze
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Prodám člun Mariner 4 s novým motorem Intex
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji člun Mariner 4, který je už několik let používaný. Upozorňuji, že po delší době může dojít k ufouknutí člunu, ale je stále v dobrém stavu a může sloužit na vodě. V případě zájmu je možné si klidně člun vyndat a kontrolně nafouknout. K člunu přikládám zcela nový motor z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Vespa Primavera 125 - 1300 km
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám Vespu Primaveru 125 po prvním majiteli. Má najeto pouze 1300 km takže ve stavu nové motorky, prostě bez jediného škrábance, samozřejmostí je originální manuál a knížka z Vespy. Rok výroby 2018 Pokud máte jakékoliv otázky, nebojte se zeptat :) V případě zájmu prosím psát SMS. Děkuji Honda pcx sh forza 125, Piaggio... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 990
 Kč
Mystery box s různými sladkostmi
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V balení se nachází : - 1x Mystery box se sladkostmi (různé barvy) + Dárek při koupi Popis : Může se jednat o dobrý dárek k narozeninám nebo případně Vánocům , v boxu jsou i sladkosti ze zahraničí , které na českém trhu nejsou k sehnání . Důležité : Produkt Vám pošlu na Vámi zvolenou adresu , boxu nebo parcel shopu (Po celé České republice) . Před odesláním je nutná platba uvedené částky na můj bankovní účet (platba kartou) . Není možné platit na dobírku z důvodu špatných zkušeností s dobírkou . Produkt V... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Kožená peněženka divoké prase, kapr, kůň, motorka
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kožená peněženka s klipem a originálním motivem kapra, divoké prase, pstruh, traktor, motorka, kůň, motorkář divoké prase Máte mezi blízkými nějakého rybáře či milovníka vody, ryb a přírody? Pořiďte mu k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro radost kvalitní koženou peněženku s motivem kapra! Jedná se o dárek, který je praktický i stylový – radost tak udělá hned dvakrát. Kvalitní zpracování z hovězí kůže Tato peněženka se stylovým motivem ryby (kapra) je vyrobena z ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690
 Kč
Mystery box (balík se záhadným překvapením)
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V balení se nachází : - 1x Mystery box (V něm se nachází předměty v hodnotě minimálně 500 Kč) + Dárek při koupi Popis : Může se jednat o dobrý dárek k narozeninám nebo případně Vánocům , kdy ani "Ježíšek" nebude do poslední chvíle vědět co se v balíku vlastně nachází . Hodnota balíku může být různá , můžeme se dohodnout (čím vyšší hodnota v mystery boxu , tím je dražší) . Minimální hodnota předmětů v boxu je 500 Kč . Důležité : Produkt Vám pošlu na Vámi zvolenou adresu , boxu nebo parcel shopu (Po celé České republice) . Před odesláním je nutná platba uvedené částky na můj bankovní účet (platb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799
 Kč
Mystery náramky
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové, nenošené náramky. Na každém náramku je vždy 5 různých přívěsků. Smyslem mystery je, že Vám sestavím náramek aniž by jste dopředu v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
95
 Kč
Kajak Gumotex Twist 2 + příslušenství + expediční vozík
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kajak Gumotex Twist 2 1 × použitý na klidném úseku řeky Moravy . Žádná slaná voda. Ještě dvě pumpy k tomu a pokud budete chtít tak i další dvě pádla ( dřevěné) zdarma. Stav nového člunu ! V ceně je i velmi kvalitní skládací hliníkový expediční vozík značky Eckla kterým si vše odvezte, včetně zásob a poté jednoduše složíte a upevníte ke kajaku pomocí gumy která je na kajaku. V cíli zase jednoduše rozložíte a máte plnohodnotné křeslo s opěrou zad a proti sluneční stříškou. Vysoká nosnost. Bezdušové kola. Všechny informace o vozíku Eckla viz internet. Kajak je z materiálu Nitrilon. Odolný a lehký. Ke kajaku je vše co je potřeba: manometr , pumpa , opr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Stříbrná mince 1 oz Český lev 2023 s certifikací PCGS
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím investiční stříbrnou minci Český lev 2023, 1 oz, originálně zatavenou americkou společností APMEX (partner České mincovny) s certifikací PCGS (důvěryhodná společnost, která ověřuje kvalitu mincí). Průměr mince 37 mm, ryzost 999/1000, limitovaná emise. Speciální obal má označení MintDirect a First strike. Program PCGS First Strike označuje mince vydané v prvních 30 dnech od vydání mincovny. Toto ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Mystery Box
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Opravdový MysteryBox V hodnotě 2000kč
Karlovarský kraj
500
 Kč
NOVÁ NEROZBALENÁ Insta360 GO 3 64 GB černá / Black
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Insta360 GO 3 Černá - Black 64 GB - nepotřebujete paměťovou kartu Super nenápadná, ale plnohodnotná akční kamera. Mrkněte na YouTube, budete nadšeni, co dokáže. Hlavně na magnetický pendant pod tričko, kdy máte volné ruce a kamera je pevně na hrudi, nebo třeba že ji připevníte na cokoliv kovového. Uděláte neuvěřitelné záběry, které si můžete v appce ještě posunout nebo reframovat. Prostě točíte a až potom se rozhodnete, jestli chcete záběr na výšku, nebo na šířku! Malou kameru kdykoliv vyjmete z pouzdra, displej si otočíte k sobě a vidíte... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 990
 Kč
Insta360 GO 3 BLACK! (64GB)
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám Insta360 GO 3 Černá - Black Super nenápadná, ale plnohodnotná akční kamera. Mrkněte na YouTube, budete nadšeni, co dokáže. Hlavně na magnetický pendant pod tričko, kdy máte volné ruce a kamera je pevně na hrudi, nebo třeba že ji připevníte na cokoliv kovového. Uděláte neuvěřitelné záběry, které si můžete v appce ještě posunout nebo reframovat. Prostě točíte a až potom se rozhodnete, jestli chcete záběr na výšku, nebo na šířku! Malou kameru kdykoliv vyjmete z pouzdra, displej... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní