Osvětlení na stěnu

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodame osvetleni na stenu. Kupovali jsme z duvodu zajimavosti, ale dorazilo uplne v jinem rozmeru a vraceni z duvodu koupe z ciny... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Obývací stěna
Dobrý den, prodám obývací stěnu. Stav viz fotografie. Obývací stěna doposud využívána v obývacím pokoji. Jedná se o tři segmenty, které se dají ... (více v detailu)
4 000
 Kč
Držák na jízdní kolo NOVÉ 6x ks
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Držák na jízdní kolo s montáží na stěnu. Maximální síla pláště 45 mm. Celke... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699
 Kč
Obývací stěna
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám obývací stěnu. Prodej spěchá z důvodu prodeje domu. Domluvu vítám. 280x50
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Obývací stěna v perfektním stavu
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám téměř novou obývací stěnu. Set 5 ks. V perfektním stavu. Různé skříně, police, sklo, vnitřek prosvětlený. Důvod prodeje: po stěhování rodičů z města již nevyužijí a byt se prodal tak musí vše pryč. - 1 ks velká prosklená 92x120x39 cm - 1 ks velká nižší... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Dacia Jogger mcv lpg
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den nabízíme Dácii Jogger Expression r.v 2024, koupeno 6/2024 auto Tichý Milovice, hnědá metalíza, parkovací kamera,senzory,asistenti jízdních režimu ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Airsoft zbraň
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Je jako nová , hodně málo střílená. Jen mi leží doma a někomu může ještě udělat radost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200
 Kč
Obývací stěna velká
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám velkou obývací stěnu 340x198x44cm (šířka, výška, hloubka).Používaná pouze rok. Bez vad. Prostor pro TV : 140x90... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Škrabadlo
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Skoro úplně nové škrabadlo používané 3 dny důvod proč prodávám škra... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Nyjah skatepark tech deck
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nyjah skatepark za 1000kč puvodne kupovaní 1700kc duvod prodeje nepouziteln... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Prodáme kvalitní obývací stěnu
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme z důvodu stěhování kvalitní dyhovanou stěnu, včetně komody . Původní cena 45 000kc
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Dřevěná Křídla podsvetlena na stěnu
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dřevěná Křídla podsvetlena na stěnu.
Středočeský kraj
400
 Kč
CZ805 Bren A2
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám CZ805 Bren A2 od ASG z důvodu nedostatku času. Zbraň má origo mechabox bez nějakých úprav. Použita jen na 2 akcích. Na Brenu je dána šachta na zásobní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000
 Kč
Orignální ručně malovaný hrnek NEJLEPŠÍ TATÍNEK
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový nepoužívaný hrnek S figurkou tatínka s dítětem na zádech - příhodný dárek pro skvělého tatínka, který se rád věnuje svému děťátku. Originální dárek - ručně malovaný 3D hrneček - Nesmí se dávat do myčky, aby proud vody neulomil figurku. Nedávat ani do mikrovlnky. Výška 9,2 cm Původní cena byla 169,- kč. Osobní převzetí možné v Praze 6 - Řepích,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Originální ručně malovaný hrnek ŽIJU POČÍTAČEM
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový nepoužívaný hrnek S figurkou mladíka, který usnul na počítači - originální dárek pro počítačového maniaka a pařana, zkrátka toho, který tráví hodně času u počítače. Originální dárek - ručně malovaný 3D hrneček - Nesmí se dávat do myčky, aby proud vody neulomil figurku. Nedávat ani do mikrovlnky. Výška 9,2 cm Původní cena byla 169,- kč. Osobní převzetí možné v Praze 6 - Ře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Nosič kol na tažné zařízení Carwing 2
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nosič kol na dvě kola, kupovaný před rokem, je smontovaný a byl pouze dvakrát použitý. Prodávám z důvodu nevyužití (koupili jsme dodávku). V perfektním ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Průhledný kryt Apple Clear Case s MagSafe pro iPhone 15 Pro
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Průhledný kryt na mobil Apple Clear Case s MagSafe pro iPhone 15 Pro (MT223ZM/A) - bez škrábanců, stále skoro jako nový, používán od Vánoc 2023 (tj. necelých 10 měs... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Merida Big Nine CF XO-edition 19"
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji, bezkonkurenční, rychlý, spolehlivý a nekompromisní, závodní horské kolo: Merida Big Nine CF XO-edition. Kolo bylo opečováváno jak v bavlnce, nemá žádné defekty a ani škrábance, je celé z karbonu. I dnešní kola za 100-200 tis., sotva nabídnou tak spolehlivou výbavu, kterou se Merida Big Nine CF XO, pyšní. Merida Big Nine XO-edition je osázeno komponenty SRAM. Jediné, v čem má Shimano na vrch jsou brzdy, proto je kolo osazeno brzdovým systémem Shimano Deore XT. Hrubý výpis, na vyžádání mohu zaslat emailem kompletní rozpis. Průměr kol 29" Kazeta 11-36 Kliky 38-24 GXP Velikost 19 (já měřím 184 cm a bez problému) Vidlice Reba Řazení, přesmykač, přehazovačka, kazeta, řetěz, kliky, nába přední zadní - sram XO Ráfky Mavic Kolo je Celokarbonové Kolo je nově obuto (najeto cca 80 km) do Fast Track control,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
92 000
 Kč
Origináln dárek - ručně malovaný 3D hrneček ŽIJU POČÍTAČEM
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový ovna 87,- Pnepoužívaný hrnek S figurkou mladíka, který usnul na počítači - originální dárek pro počítačového maniaka a pařana, zkrátka toho, který tráví hodně času u počítače. Originální dárek - ručně malovaný 3D hrneček - Nesmí se dávat do myčky, aby proud vody neulomil figurku. Nedávat ani do mikrovlnky. Výška 9,2 cm Původní cena byla 169,- kč. Osobní převzetí možné v Praze 6 - Řep... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Prodám koupelnové zrcadlo
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám koupelnové zrcadlo kupované zde: https://www.kapa-toner.cz/koupelnove-zrcadlo-s-led-podsvicenim-90x65-cm-seoul/ Jedná se o typ přímo v odkazu - čili 90cmx65cm v designu SEOUL. Navíc jsou k tomuto typu přikoupeny digitální hodiny a ochrana proti vlhkosti. Nyní je již několik LEDek v páscích... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Alternátor 12V stark
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám alternátor STARK 12V 150A, cca 10 MĚSÍCŮ STARÝ.Alternátor byl zapojen asi jeden měsíc je plně funkční. Prasklý pertinax u šroubu na uchyc... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Golf V GTI DSG 235kw
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nebo vyměním Golf 5 GTI 2.0 tfsi Původně motor AXX bývalí majitel zaměnil za BWA který má aktuálně nájezd 168k km v autě je necelých 2000km Kastle nájezd 306 xxx km DSG Výbava Multifunkční volant s pádly (multifunkce nejede z důvodu jiného radia), maxidot, climatronik z golf 6, 2din radio z caddy, červený podsvit na řadící páku, volič řazení z golf 6, klima (vypuštěná), dešťoví senzor a zbytek asi jako klasické GTI Kastle z venku Originál tlumiče plus pružiny z golf 6 GTD, kola r19 na zimních gumách jeté necelou jednu sezonu přední gumy 6mm zadní 7mm Na takové kilometry auto nevypadá ale něco se najde- vzadu lehce prasklí nárazník (bývalí majitel nacouval do sloupu) ve předu naprasklá maska, slouplá barva přední krytky ostřikovače, na střeše je folie která je popraskaná (ale vypadá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Tescoma sada hrnců Belly 12ks
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Používané 2roky,nyní nevyužijeme z důvodu přechodu na indukci. Plen funkční,... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 100
 Kč
Ducati Monster 620 dark (A2 25kw)
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám příšerku, kterou prodávám z důvodu stěhování do zahraničí. Jsem 2. majitel. Motorka není z dovozu ze zahraničí. Aktuální video: https://m.youtube.com/watch?v=zARJU7hS8t8 Stav tachometru: necelých 15tis km!!! Rok výroby: 2003 VIN: ZDMM400AA3 B040331 -prasklé sklíčko na dashboardu (tachometr) - opraveno průhledným epoxidem. -malý škrábanec na nádrži 2cm (zřejmě od klíčů nějakého fanouška této značky). -ohlý držák spz po pádu. -motorově i vzhledově v perfektním stavu STK do roku 2027! V listopadu 2023 servis: Všechny kapaliny, filtry, rozvody a seřízení ventilů! Na pneu najeto jen 3tis km! Moto je pa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
Dacia Jogger mcv lpg
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den nabízíme Dácii Jogger Expression r.v 2024, koupeno 6/2024 auto Tichý Milovice, hnědá metalíza, parkovací kamera,senzory,asi... (více v detailu)
Ústecký kraj
455 000
 Kč
Lodní motor Mercury 6hp + vozík + nádrž
Před 10 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Z důvodu nevyužití prodám lodní motor Mercury se zvýšeným výkonem z 5hp na 6hp (krátká noha). Motor byl každý rok servisován na oleje, svíčky a další potřebné věci. S motorem nikdy nebyl žádný problém a šlape jako hodinky a jsem si jist, že i dále bude. Nikdy nebyl provozován na slané vodě. Pouze sladká voda a to p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
26 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní