Prodám pomůcku na wc

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou mobilní pomůcku na wc, je výškově nastavitelná. B... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám nabijecku
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nabíječku autobaterii osobních aut,zemědělských vozidel či stavebních strojů ještě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Rokoková soška
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
TANČÍCÍ PÁR, výška 19 cm,, šířka cca 14 cm, neznačkovy porcelan, bohužel vzadu poskozen... (více v detailu)
Středočeský kraj
31
 Kč
Prodam rok starou sedaci soupravu.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam rok starou sedaci soupravu, nutno vyčistit neboť ji nikdo nevyužíval, je velká a já s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Kompostovací WC
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám,nový,pouze rozbalený, kompostovací WC Mulltoa 45. Původn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Prodám velkou klec
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám velkou klec výška 52 cm délka 78 cm šířka 48 cm U stříšky po boku nahoře něco chybí Zkuš... (více v detailu)
Kraj Vysočina
499
 Kč
prodám postel s roštem a matrací
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám postel s roštem a matrací.Rám 160x220 matrace 140x200 , výška matrace nad podla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám WC vozík
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vhodné pro starší osoby, těhotné ženy, osoby se zdravotním postižením a pacienty po operaci, aby překonali problémy s přístupností toalety. Lehké ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Prodám vázu a dva popelníky z hutního skla
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Váza - výška 28 cm, průměr cca 8 cm. Bohužel váza je na spodku lehce poškozená, oštípaná viz přiložená fota. Popelník na tři cigarety, nepoškozen - dé... (více v detailu)
Liberecký kraj
490
 Kč
NOVÉ černé lakované lodičky Högel, vel. 7,5
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zcela nové černé lakované lodičky značky Högel, vel. 7,5. Výška podpatku 5cm. Bohužel se mi po těhotenství zvětšila noha už mi nejsou. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodám SOS Pflegeruf - sadu SOS tlačítek pro seniory
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám SOS Pflegeruf - sadu SOS tlačítek pro seniory. Zařízení bylo zakoupeno v 7/2024. Bohužel nemáme stabilní internet, takže tlačítko nemůže... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 800
 Kč
Ochranný plášť Harvia Legend WL200 k saunovým kamnům
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 2ks nové, nepoužité, originálně zabalené tepelné štíty Harvia Legend WL200, i jednotlivě. Ochranný štít Harvia WL200 je navržen pro použití se všemi saunovými kamny HARVIA LEGEND vytápěnými dřevem. Ochranný plášť, který je dokonale kompatibilní s kamny Legend, výrazně snižuje bezpečnostní v... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám chránič matrace 2ks pouze rozbaleno
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Chránič matrace Tencel 30 pro matrace do výšky 30 cm, 90x200 cm. Pratelný. Kupová... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Kolečkové chodítko pro seniory
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kolečkové chodítko pro seniory s brzdou proti rotaci koleček, sedátko na odpočinek, opěrka zad, nastavitelná výška madel, nákupní košíček o nosnosti do ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám nová sluchátka VOYAGER 4310 UC
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Inzerát platí do smazání U všech věcí je možný osobní odběr v Kosteleci nad Orlicí a u většiny zboží možná pošta, bohužel ze špatných zkušeností preferuji zaplacení poštovného předem. Děkuji za pochopení a zkuste se podívat na mé další inzeráty, třeba Vás něco zaujme. Ohledně dalších informací pište na email: bazar.kostelec@se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Trakční baterie
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Trakční baterie 4PZS620. Původně do VZV STILL. Rozměre 84x28 výška 78 cm. Minimálně používaná a nyní je po profesionální repasi. Od té doby nezapojena do užívání, ale jenom dobytá. Včetně nabíjecího kabe... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
Prodám prošívaný kabát zn. Orsay vel. 38
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám prošívaný kabát zn. Orsay vel. 38, barva světle šedá. Kabát je teplý a přitom velmi lehký. Má vysoký hřejivý upravitelný límec. Byl nošen jen párkrát. Je mi bohužel malý a nestihla jsem ho včas v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Prodám chránič matrace 2ks. pouze rozbaleno!!
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám Chránič matrace Tencel 30 pro matrace do výšky 30 cm, 90x200 cm. Pratelný. Kupová... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Prodám koupelnové zrcadlo
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám koupelnové zrcadlo kupované zde: https://www.kapa-toner.cz/koupelnove-zrcadlo-s-led-podsvicenim-90x65-cm-seoul/ Jedná se o typ přímo v odkazu - čili 90cmx65cm v designu SEOUL. Navíc jsou k tomuto typu přikoupeny digitální hodiny a ochrana proti vlhkosti. Nyní je již několik LEDek v páscích... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Prodám vertikální žaluzie
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zachovalé vertikální žaluzie vhodné na balkon, lodžii nebo do bytu. Specifikace: - Rozměry: šířka 340 cm, výška 160 cm - Barva: sloní kost (vzorované) - Šířka lamely: 126 mm - Počet lamel: 30 ks - Stáří: 8 let Žaluzie jsou ve ve... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Prodám vertikální žaluzie
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji zachovalé vertikální žaluzie vhodné na balkon, lodžii nebo do bytu. Specifikace: - Rozměry: šířka 340 cm, výška 160 cm - Barva: sloní kost (vzorované) - Šířka lamely: 126 mm - Počet lamel: 30 ks - Stáří: 8 let Žaluzie jsou ve v... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Prodám výškový nástavec na WC
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám výškový nástavec na WC puvodní cena 1000kč,nyní 400.
Plzeňský kraj
400
 Kč
Kawasaki NINJA ZX-6R
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
původní cena byla 281 900Kč Nový motocykl: Kawasaki slaví v roce 2024 jubilejní 40. výročí legendárních silničních motocyklů Ninja. Oblíbená Ninja ZX-6R proto nyní přichází v této speciální edici s lakováním, jaké měly superbikové ZXRa v 90. letech. Nové regule WSBK umožňují použít motor o objemu 636 ccm i v závodech a tak si můžete vychutnat její výkon jak na závodní trati, tak i v běžném provozu. Motocykl dostal novou agresivní 3D kapotáž s integrovaným přítlačným křídlem a krátkým plexisklem tlumícím turbulence a aerodynamicko... (více v detailu)
Liberecký kraj
271 900
 Kč
Prodám krásné svatební šaty
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tyto krásné svatební šaty. Šaty byly kupované ve svatebním salónu, jejich původní cena byla 10000 kč, nyní je nabízím za cenu 3000 kč. Šaty jsou smetanové barvy, bez ramínek, vzadu na zip a šněrování, kterým lze šaty stáhnout nebo povolit podle dané postavy. V přední části je lá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Prodám eshop Shop4Djs.com
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji náš e-shop Shop4Djs.com. Během posledních dvou let jsme do eshopu investovali spoustu peněz a času - prošel kompletním redesignem (nové logo a layout), přidali jsme další dodavatele s dobrou marží a zalistovali tisíce produktů. Kompletně jsme vyvinuli platformu přímo pro provoz v hodnotě 120.000 Kč. Původní hodnota eshopu k tomu byla dalších 360.000 Kč. Na e-shopu je odvedena spousta administrační práce, kterou nový majitel nebude muset vykonávat. Bohužel se nám nepodařilo už zalistovat všechny položky (eshop je zalistován zhruba z poloviny) a opětovně rozjet reklamy a provoz. Ve své největší slávě byl obrat tohoto eshopu přes 16 milionů korun/ rok - stabilně. E-shop běží na platformě Jarvis a je k němu doděláno spousta automatizací v ceně. Ze všech zmíním především automatické párování kategorií feedů, takže se nemusíte starat o řazení produktů, pouze si napárujete jednotlivé kategorie a produkty se vám poté listují a přidávají sami. E-shop je také napojený na plat... (více v detailu)
Zlínský kraj
160 000
 Kč
Prodám nová odlehčená lehátka, doručení celé ČR-různé barvy
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nová odlehčená lehátka, doručení celé ČR a SR, různé barvy Doručení na adresu v celé Sr a Cr v ceně stolu, 2 roky záruka! 5 možných barevných variací, nové, odlehčené, dvoudílné, Královská Modra Tyrkis Oranžová Černá Krémová Je lehké, ale stabilní, které se jednoduše skládá a přenáší. Plnohodnotný masérský stůl do masážního salonu, přenosný stůl pro mobilního maséra, díky nižší hmotnosti 12,6 kg (bez příslušenství) je vhodný i pro nižší nebo subtilnější maséry, masérky a kosmetičky a pro časté cestování a přenášení pro sportovní maséry nebo fyzioterapeuty. Díky pohodlnému polstrování se hodí jako praktické šetřící lehátko pro všechny typy terapií. Konstrukce lehátka je z kvalitního bukového dřeva, které je lehké, ale velmi pevné. Dostatečnou pevnost a stabilitu zajišťuje také systém ocelových lanek. Rozložení a skládání lehátka je opravdu jednoduché as trochou praxe masérovi netrvá ani půl minuty. Praktický systém nastavení požadova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní