Autotrakční lehátko inSPORTline Inverso

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodáváme, jelikož autotrakční lehátko již nevyužíváme. Minimálně používané. Osobní odběr Plz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Autotrakční lehátko
Prodám autotrakční lehátko Insportline Verge. Cena na netu 4590Kč.
1 990
 Kč
Autotrakční lehátko
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi stabilní autotrakční lehátko v pěkném stavu bez vady.
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
Autotrakční lehátko
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám autotrakční lehátko - cena 2.000,00 CZK Prodám autotrakční lehátko ve velmi dobrém stavu. Ideální pro úlevu od bolesti zad a napětí svalů. Lehátko je plně funkční, snadno ovladatelné a vhodné pro domácí použití. Nastaviteln... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Autotrakční lehátko inSPORTline Inverso Plus
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
málo používané,původní cena 5200kč,kupované nové v únoru 2021 fakturu mám…
Kraj Vysočina
2 200
 Kč
Sada 6 sklenic
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Tmavé sklo, výška 8 cm, skvělý stav, minimálně používané.
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Krmné brambory
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám cca 110 tun krmných brambor. Minimální odběr od 20t. Možnost dopravy.
Kraj Vysočina
3
 Kč
Dětské lehátko
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětské lehátko značky Joly, minimálně používané, plně funkční. Původní cena... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Prodám letošní vlašské ořechy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám letošní(2024) vlašské ořechy- neloupané. minimální odběr 10 kg... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
PILLIVUYT FRANCE - VELKÝ PORCELÁNOVÝ HRNEC FLAMMES D´AUTOMNE
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám velmi kvalitní velký porcelánový hrnec s email dekorem Flammes d"'automne od francouzského renomovaného světoznámeho výrobce porcelánu, společnosti Pillivuyt. Pillivuyt patří k nejstarším francouzským výrobcům luxusních vysoce kvalitních porcelánových výrobků již více než 200 let, zaměřující se na náročnou klientelu. Videa zde: https://youtu.be/ljT8iGRQ69Q htt... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290
 Kč
Lebka býka - Skleněná mozaika, 52 cm
Prodám lebku býka, která je pokryta skleněnou mozaikou. Lebka byla plně zdobena ručně s velkou péčí. Je to netradiční, dekorativní kousek. PŘIBLIŽNÉ ROZMĚRY Délka: 52 cm Šířka: 43 cm - Rohy budou odnímatelné pro účel přepravy a lze je snadno znovu připojit. K zadní části lebky je také připevněna stahovací šňůrka, aby se dala připevnit na zeď. - Rohy jsou vždy zabaleny ve spodní části krabice, pod lebkou. Před likvidací obalu se ujistěte, že jste odstranili rohy. - Jelikož se jedná o přirozenou lebku, může mít přiroze... (více v detailu)
2 500
 Kč
Pilsner Urquell 0.5 litru vývozní pivo.
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabídka Pilsner Urquell 0.5 litru vývozní. V balení je 24 x 0.5 litru . Kus (plechovka za 34,- Kč). K dispozici jaké koliv množství. Minimalni odběr 10 kartó... (více v detailu)
Plzeňský kraj
34
 Kč
Červený reklamní hrnek, hrníček Nescafé - Talkative
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám červený reklamní hrnek, hrníček Nescafé, Popisy Nescafé po obvodu celého hrnku, Talkative Bez oťuků, Uvnitř hrníčku známky po použív... (více v detailu)
Olomoucký kraj
95
 Kč
Lískové oříšky
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám lískové oříšky vyloupané. Letošní sklizeň, celá jádra.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Brambory
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám netříděné brambory přímo od kombajnu. Odrůda Antonie. Odběr volně nebo ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7
 Kč
Prací gely Schiuma di Marsiglia 5 L
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Schiuma di marsiglia Italské prací gely 5 l Nabízím námi osvědčené italské prací gely které si vozíme přímo z Itálie. Cena 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Porcelanove hluboke talire 2 ks
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam 2 krasne hluboke talire s kvetinovym vzorem, Made in Czechoslovakia... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Drobná cibule
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám cca 200kg drobné cibule. Smíchaná odrůda Všetana a Štuttgard ze sazečky. Jedná se o malou vytříděnou cibuli. Něj... (více v detailu)
Středočeský kraj
8
 Kč
Nákupní taška na kolečkách Lidl Topmove
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použitá asi 3x, již nevyužiji.Pouze osobní odběr Brno-Tuřany TOPMOVE® Nákupní taška na kolečkách Popis Integrovaná a vyjímatelná chladicí taška udržuje nápoje a jídlo chlazené až 3 hodin bez chladicího akumulátoru Prostorná hlavní přihrádka s bočním držákem pro deštník nebo vycházkovou hůl Lehká hliníková konstrukce se stabilní přepravní plochou Výškově ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Kované hrací kostky
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Jedinečné, ručně kované, hrací kostky pro fanoušky deskovek i pro štěstí. Naše kouzelné kostky vás přímo magicky zbaví všech nepoctivých hráčů. Stačí přesně mířit. :) Co víme o historii hracích kostek? Nejstarší artefakty podobné dnešním kostkám pocházejí z doby kamenné. Byly to opracované vícehranné kosti se symboly. Poté se hrací kostky začínají objevovat v době starověkého Egypta již v dnešní krychlové podobě. Největšího rozmachu se kostky dočkaly až v období římského impéria, kdy také vznikl slavný citát "Alea iacta est!" neboli "Kostky jsou vrženy". Císař Claudius prý napsal knihu o strategii kostek a za císaře Commoda vzniklo v Římě první kasino. Ve starověkém Římě se kostky staly natolik populární hrou, že nakonec byla tato hra jakožto hazardní postavena mimo zákon. Nejstarší nalezená kostka pochází z hlíny u řeky Indu a je stará asi 5 000 let. Ve starověkém Římě je prokazatelně hrávali jak otroci, tak císařové. Také Jan Ámos Komenský jim věnoval celou j... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
LED Televize LG
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji naši rodinnou televizi LG 42LN577S, kterou máme od roku 2013. Plně funkční, kvalitní obraz i zvuk. Připojení na Wi-Fi. Prodáváme, jelikož jsme používali pouze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
PILLIVUYT FRANCE - VELKÝ PORCELÁNOVÝ HRNEC FLAMMES D´AUTOMNE
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám velmi kvalitní velký porcelánový hrnec s email dekorem Flammes d"'automne od francouzského renomovaného světoznámeho výrobce porcelánu, společnosti Pillivuyt. Pillivuyt patří k nejstarším francouzským výrobcům luxusních vysoce kvalitních porcelánových výrobků již více než 200 let, zaměřující se na náročnou klientelu. Videa zde: https://youtu.be/ljT8iGRQ69Q htt... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290
 Kč
POHÁRY Z MASIVNÍHO LISOVANÉHO SKLA,6 Ks,TOP STAV
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sadu vintage pohárů na zmrzlinu HAWAII, kterou navrhnul Adolf Matura, pro sklárnu Libochovice v roce 1977. PERFEKTNÍ STAV dlouhodobě uskladněno a minimálně používání Obsah sady: 6x desertních pohárů Vel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
DDDS4_Šperkovnice - stojánek na šperky
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím ručně vyráběný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Konstrukce je otočná, takže výběr šperku je o to snažší. Na fotkách je možné vidět, jak lze šperky na stojánek například zavěsit. Prodávám ho však bez špeků. DORUČENÍ: → osobní odběr: preferuji osobní odběr v Brně. → poslat: Pokud bys... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
DDDS3_Šperkovnice - stojánek na šperky (se šuplíky)
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím ručně vyráběný, vyřezávaný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku, ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Šperkovnice obsahuje 4 šuplíky, do kterých se nepráší, také na ramenách je krytý prostor pro šperky, dokonce na ramena můžete zavěsit třeba náhrdelníky a nakonec do vrchu (připomínající střechu) můžete opět vložit nějaké cennosti, které opět budou chráněny. Do "střechy" je možné vložit i více objemnější předměty - prostor v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
Broušená cukřenka
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Broušená cukřenka s kleštičkami a sklopným ouškem. Výška bez zvednutého ouška 9 cm. Čistý průměr otvoru 8 cm. Chromované... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nezařazeno