Příslušenství Kaiser

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám příslušenství k udirně Kaiser. Využito bylo celkem 3x, poté jsem si udírnu předělal a už nemám pro tyto díly využi... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Udírna Kaiser - miska na drť
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám misky na drť pro udírny Kaiser. Již nevyužiji z důvodu přechodu na dýmbox. 250,-/kus.
Středočeský kraj
250
 Kč
Udírna
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vniřní rozměry 45x44x94cm (šířka x hloubka x výška) Dymbox generátor kouře Regulátor teploty 2kw topení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500
 Kč
Dymbox Big 2.3l generátor kouře
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový generátor kouře Dymbox big 2.3l, výška 40cm! Prodám nové nerezové generátory kouře 2,3 L do udírny. V ceně vzduchovací kompresor a vše potřebné. K dispozici více kusů. Neustále skladem, odesílám ihned. Nejlepší cena na internetu! Balení je kompletní, originálně zabaleno od výrobce. Obsah balení: Dymbox BIG 2.3l (hlavní roura, držák, kouřové vedení, tryska, klobouk) Kompresor + propojovací hadičky 1kg štěpky Zapalovač do vetru Dymbox vytváří z nasypaných dřevěných štěpek kouř vhodný pro uzení ve všech typech udíren. Vhodné i pro větší udírny nad 1000 l. Ideální na uzení studeným kouřem nebo v kombinaci s topnou spirálou i na uzení teplým nebo horkým kouřem. Dlouhá doba provozu na jedno naplnění a malá spotřeba štěpek. Množství kouře je závislé na nastavení vzduchového kompresoru, který podporuje pálení dřevních štěpek. Doba provozu na jedno naplnění dymboxu je 3-6 hodin, v závislosti na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Uzenářsky set dymbox
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
10l olšové štěpky gratis ke každé objednávce! Generátor kouře a regulátor a 2kw těleso Nabízím nové kompletní instalace do Vaši udírny. V tomto setu obdržíte: 10l kvalitní Olšové štěpky gratis Generátor kouře Dymbox big 40cm vysoký (2.3l) s kompletním příslušenstvím (vzduchovací motorek, propojovací hadičky, klobouk, štěpka na zkoušku) Regulátor teploty s 2kw tělesem: Jednoduché zařízení kde si nastavíte teplotu uzení a automat ji udržuje. K tomu náleží 2kw topné těleso. Vše je j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 700
 Kč
Generátor kouře dymbox k udírně a grilu
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový nepoužitý generátor studeného kouře značky UDIM Smoker. Hodí se k udírně či ke grilu. Včetně vzducho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Kaiser
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám udirnu Kaiser 125 Super úzeni odvádí dobrou praci
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Piliny do udíren.
Před 21 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám čisté bukové piliny do udíren, cena za 1kus pouze volat nebo sms......
Ústecký kraj
35
 Kč
Piliny vak
Před 72 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám piliny. Vhodné pod dobytek, ale i na výrobu peletek a dřevěných briket. Smrkové a bukové piliny v Bigbagu. Cena 3... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Pečení, uzení, grilování ryb (rozfoceno 15 snímků)
Před 383 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují fotky. Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem Příprava surovin před uzením nasolování, marinování a kořenění Uzení horkým nebo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
380
 Kč
Topná spirála s automatickou regulací do udírny
Před 939 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Sestava se skládá z topné spirály 2kW , termostatu a ovládacího panelu s displejem pro nastavení. V kombinaci s generátorem kouře zajistí komfortní uzení při nastavené teplotě. Zvuková signalizace teplotního alarmu a poruchy snímače. Měřicí rozsah -50,0 ... + 150,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní