Doplňky na svatbu

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodávám doplňky na svatbu, vše je hezky zachovalé a jednou použité. Vše je v bílo modré barvě, přidávám k tom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

bižuterie přezky zapínání pudřenka krabice starožitnost
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
krabice plná pokladů vše možné bižuterie korále přezky spony jeh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Průhledné deštníky na svatbu (38 kusů)
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 38 ks průhledných deštníků, koupeny na svatbu, nakonec naštěstí nebyly nevyužity. 2 ks, celková délka jednoho deštníku 80 cm 36 ks, celková délka jednoho deštní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Průhledné deštníky na svatbu (nevyužité, 38 kusů)
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám 38 ks průhledných deštníků, koupeny na svatbu, svatba se nakonec obešla bez nich. 2 ks, celková délka jednoho deštníku 80 cm 36 ks, celková délka jednoho deštn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Budouci maminka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Balíček obsahuje - 4x ovulační test - v krabičce jsou tři ale jeden přidávám z jiného balení co mi zůstal PC58,- - Test ženské plodnosti 2ks PC200,- - Conceive + Lubrikacni gel na ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 250
 Kč
Anděl strážný z růženínu + kameny zdarma
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Soška anděla je z vyřezávaného a leštěného přírodního kamene. Je nejen krásnou dekorací, ale též ochranným talismanem. Výška anděla je 5 cm (dle výrobce se jedná o velikost XL). Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. O růženínu se udává, že nás učí trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourá... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
dívčí sluneční brýle H&M, doplňky do vlasů, čelenky do vlasů
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám: 1 - růžové plastové sluneční brýle, používané, zn. H&M, cena 40Kč 2 - fialové plastové sluneční brýle, nepoužívané, zn. H&M, cena 45Kč PRODANÉ 3 - nenosena masle na sponce, zn. H&M, cena 35Kc PRODANÁ 4 - gumička do vlasů, nenošená, zn. H&M, cena 20Kč 5 - látkové gumičky s hvězdičkami, nenošené, zn. H&M, cena 20Kč/3ks PRODANÉ 6 - 6x kytička na klipu, zn. New Yorker a jiná, ce... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Svatební výzdoba - přírodní svatba
Prodám výzdobu ze své svatby v přírodním stylu. Komplet obsahuje: Ozdoby z organzy / juty Pásy z organzy / juty Organza na slavobránu (velký kus vcelku) Svítící lahve Lahve s eukalyptem Umělý eukalyptus Ozdoba na slavobránu Běhouny - mám celkem 10 ks, ale ne všechny mají 180 cm, na požádání přeměrím Vázičky “Svícny” (b... (více v detailu)
3 000
 Kč
Náhrdelník včetně 4 přívěsků - surfařský šperk
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kožený náhrdelník tl. 5mm - délka ca. 47cm včetně 4ks přívěsků: šnek, hvězdice, žraločí zub, kus perleti. Vše 100% přírodní, včetně barvení. Vše nové nenošené, ruční výroba na Tenerife - ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Malé panenky s nábytkem a doplňky
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Osobní odběr v Říčanech u Prahy nebo Balíkovna/Zásilkovna s platbou předem. Foto 1 Dvě malé holčičky Evičky s doplňky. Obě v hezkém stavu, vlasy umyté a rozčesané. Jedna má šatičky vyprané, druhá úplně nové. Přidávám kufřík (již nejde otevírat), štěňátko a limonády s brčkem. Cena: 150,- Foto 2 Dvě malé holčičky Evičky s doplňky. Obě v hezkém stavu, vlasy umyté a rozčesané. Jedna má ohýbací kolínka. Šatičky jsou úplně nové. Přidávám kabelku, štěňátko a limonády s brčkem. Cena: 150,- Foto 3 Narozeninová Evička se štěňátkem. Panenka je umytá, vlásky rozčesané, oblečení vyprané. Bez nábytku. Cena: 70,- Foto 4 Panenka Evička s psacím stolem a židličkou. Panenka je umytá, vlásky opravené a rozčesané, oblečení vyprané. Ohebná kolínka. Cena: 80,- Foto 5 Panenka Evička pomáhá žehlit. Panenka je umytá, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Deštník průhledný 19 kusů , vhodný na svatbu
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám průhledné deštníky viz foto Celkem 19 kusů Vhodný například na svatbu, kdyby náhodou pršelo tak aby fotograf mohl bez problémů vše zachytit Holový vystřelovací deštník klasickéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Zaklínač Starý Svět Deluxe KS v big boxu
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Zaklínače Starý Svět v Deluxe edici včetně souborného big boxu. Součástí jsou základní rozšíření: Mágové, Legendární lov, Skelige, a KS rozšíření: Balíček dobrodružství, Stezka nestvůr, Divoký hon, Ciri, Zbloudilý oř Navíc přidávám KS doplněk Eredin a sadu originálních bonusových kostek. Exkluzivní rozšíření Moster pack, není součástí nabídky a je t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Svatební věci, dekorace, doplňky
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zdravím, prodáváme nějaké zbytky z naší svatby které by třeba ještě někdo mohl dále použít. V případě zájmu a jakýchkoliv dotazů pište, volejte, děkuji. Možné osobní předaní i někde poblíž...Liberec, Boleslav, Hradec... Na cenách se můžeme i nějak domluvit pokud byste si toho brali více. Čím víc toho zmizí, tím lépe :D Umělé kytice 5x 50kč/kus Mini tužky 44x 50kč za vše Zelený řetěz 15kč Průhledný deštník 100kč Plastový ubrus 2x ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
HANOWA SWISS dárková sada Love Gold - nové, záruka
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásný dámský dárkový set švýcarské výroby (Swiss Made). V sadě jsou hodinky a řetízek s přívěskem, vše v provedení IP (iontového) pozlacení žlutým 18-karátovým zlatem se zdobením zirkonovými Swarovskeho krystaly. K dispozici také 1 ks varianty v růžovém zlatě, stejná cena. Hodinky středně menší velikosti (30 mm), po obvodu zdobené čirými krystaly. Ciferník perleťový se symboly dvou srdíček v pravé dolní části. Hlavní indexy 3, 6, 9 ve formě zirkonových krystalů, index 12 tvoří logo švýcarského výrobce, ostatní indexy a ručičky v pozlaceném provedení. Řemínek bílé barvy z pravé kůže, šířka 10 mm, spona pozlacená klasická trnová. Vodotěsnost hodinek 30 m / 3 ATM, strojek quartzový Ronda 762E Swiss Made s životností baterie až 10 let. V s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
Hudba&moderace na Vaší svatbu
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hudba&moderace na Vaší svatbu. Nabízím hudební produkci,moderaci na Vaší svatbu, part... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Svatební vývazky modrý
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám svatební vývazky nový nepoužitý. Velikost 6 cm. Celkem 15 ks. Včetně špendlíku s perleťovou hlavičkou a krabičky ve tvaru srdce. Cena za vše 50 Kč Platí do smazání. Mrkněte i na jiné inzeráty autodíly, skl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
50
 Kč
Svatební doplňky - vínová/červená svatba
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dekorace na svatbu - vínová/červená Nabízím jednou použité dekorace/doplňky ze svatby ve vínové barvě. Jedná se o: -krabičku na blahopřání, krabičku na peníze z tomboly -skleničky s krajkou jako vázy na stoly -15ks vývazků (možno dodělat libovolný počet 6kč/kus, zašlu i se špendlíky) -tyl na stůl či židle ve vínovo/červené a bílé barvě -věneček na ruku a do vlasů (nebyl použit) -ozdoby na auta (8ks mašlí s květinou, mají přísav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Anděl strážný z růženínu + kameny zdarma
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Soška anděla je z vyřezávaného a leštěného přírodního kamene. Je nejen krásnou dekorací, ale též ochranným talismanem. Výška anděla je 5 cm (dle výrobce se jedná o velikost XL). Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. O růženínu se udává, že nás učí trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourá... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
Skleněné doplňky
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skleněné doplňky bytu dle foto, nejmenší kus lehce poško... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Šaty, šperky, botky ze svatby
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám věci ze své svatby: šaty – 7 000 Kč (vel. L-XL, přes prsa 96-106 cm, pas 79-86 cm, boky volné, délka 152 cm), krémové, možnost šněrování, takže sedí na více typů postav boty – 400 Kč (vel. 42, krémové, jedna bota má malý šrám viz foto, podpatek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Šaty, šperky, botky ze svatby
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám věci ze své svatby: šaty 7 000 Kč (vel. L-XL, přes prsa 96-106 cm, pas 79-86 cm, boky volné, délka 152 cm), krémové, možnost šněrování, takže sedí na více typů postav boty 400 Kč (vel. 42, krémové, jedna bota má malý šrám viz foto, podpat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
ROTARY Verona sada hodinek, řetízku, náušnic, nové, -4000 Kč
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásně zpracovaná dárková sada tradiční britské značky Rotary, v dvoutónovém provedení kombinace růžové pozlacení + leštěný nerez. Sleva 4000 Kč kvůli přetrženému řetízku (lze nechat opravit v klenotnictví). Sada obsahuje dámské hodinky velikosti 28 mm, zdobené po obvodu ciferníku zirokonovými krystaly v růžové pozlaceném okruží, stejnou barvu mají i ručičky a indexy, ciferník je bílý. Tah nerezový v kombinaci s růžově pozlacenými články, spona motýlková pojistná. Vodotěsnost 30 m / 3 ATM. Sada dále obsahuje 1 pár kulatých naušníc s puzetovým zapínaním a 1 náhrdelník s kulatým přívě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 250
 Kč
Porcelán Kahla
Před 18 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Perleťový čajový set Kahla (vše co na fotkách) 2800 kc ,talíř Epiag Českosloven... (více v detailu)
Karlovarský kraj
99
 Kč
Clip in blond vlasy
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím pravé nasazovací prameny vlasů, vhodné na ples či svatb... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sada potřeb a doplňků do kuchyně a domácnosti
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám sadu různých potřeb a doplňků do kuchyně a domácnosti. Soupis jednotlivých položek nemám - vše viz. foto. Většina věcí je nikdy nepoužitá (neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní