Olej SHELL CORENA S3 RX 46

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám prémiový kompresorový olej nové generace SHELL CORENA S3 RX 46, 209 litrů. Synt... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč

Podobné inzeráty

Olej ze šroubových kompresorů
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Olej do šroubových kompresorů. Použitý. Cena 10 kč za litr
Jihomoravský kraj
10
 Kč
hydraulický olej Lubline (Mogul) HLP 46
Před 18 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám orig. balení 10L tohoto oleje Hydraulický olej pro extrémně zatížené hydraulické systémy, poháněcí ústrojí, pístová a rotační vysokotlaká čerpadla. Jsou určeny především pro hydrostatické hydraulické mechanismy, zejména vysokotlaké, vybavené hydrogenerátory s vysokými požadavky na protiotěrový účinek oleje (lamelové, axiální a radiální pístové) a náročnými na jeho termooxidační stálost. Jsou vhodné i pro mobilní hydrauliky pracující celoročně v nechráněném prostředí a mohou b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
lubline (mogul hm46) HLP 46 hydraulický olej
Před 18 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám orig. balení 10L tohoto oleje Hydraulický olej pro extrémně zatížené hydraulické systémy, poháněcí ústrojí, pístová a rotační vysokotlaká čerpadla. Jsou určeny především pro hydrostatické hydraulické mechanismy, zejména vysokotlaké, vybavené hydrogenerátory s vysokými požadavky na protiotěrový účinek oleje (lamelové, axiální a radiální pístové) a náročnými na jeho termooxidační stálost. Jsou vhodné i pro mobilní hydrauliky pracující celoročně v nechráněném prostředí a mohou být použit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
hydraulický olej Lubline (Mogul) HLP 46
Před 35 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám orig. balení 10L tohoto oleje Hydraulický olej pro extrémně zatížené hydraulické systémy, poháněcí ústrojí, pístová a rotační vysokotlaká čerpadla. Jsou určeny především pro hydrostatické hydraulické mechanismy, zejména vysokotlaké, vybavené hydrogenerátory s vysokými požadavky na protiotěrový účinek oleje (lamelové, axiální a radiální pístové) a náročnými na jeho termooxidační stálost. Jsou vhodné i pro mobilní hydrauliky pracující celoročně v nechráněném pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Lubline (mogul) HLP 46 olej hydraulický
Před 78 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám orig. balení 10L tohoto oleje Hydraulický olej pro extrémně zatížené hydraulické systémy, poháněcí ústrojí, pístová a rotační vysokotlaká čerpadla. Jsou určeny především pro hydrostatické hydraulické mechanismy, zejména vysokotlaké, vybavené hydrogenerátory s vysokými požadavky na protiotěrový účinek oleje (lamelové, axiální a radiální pístové) a náročnými na jeho termooxidační stálost. Jsou vhodné i pro mobilní hydrauliky pracující celoročně v nechráněném prostředí a mohou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Motorovy olej SHELL HELIX HX7 10w-40 obsah 4L
Před 925 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Splňuje normu: 10W-40, ACEA A3/B3 , ACEA A3/B4, API SM, API CF, VW 502.00, VW 505.00, JASO SG , MB 229.1, FIAT 9.55535-SG, RN 0700 Shell Helix HX7 je částečně syntetický motorový olej, který zajišťuje dokonalé mazání všech moderních motorů za jakýchkoliv provozních podmínek. Základová složka obsahuje jedinečný syntetický olejový základ Shell XHVI, který je doplněn systémem vybraných adit... (více v detailu)
Liberecký kraj
550
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní