Profesionální bruska s odsáváním na pedikúru

Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ruck pedolog nova 2 bezuhlikova tichá po velkém servisu vyměněn motor a kleštiny náhr... (více v detailu)
Pardubický kraj
22 000
 Kč

Podobné inzeráty

Profi bruska na pedikúru
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Ruck pedolog nova 2 bezuhlikova tichá po velkém servisu vyměněn motor a kleštiny náhradní filtry. Vyměněné ložiska a uhlíky v motoru koženka impegrovaná.... (více v detailu)
Pardubický kraj
22 000
 Kč
Mobilní Bruska s odsáváním na pedikúru
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
S kufrikem, frezkami a kleštěmi Původní cena 39000 Nase cena 15000 Posíláme balikovnou
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Mobilní Bruska s odsáváním na pedikúru
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
S kufrikem, frezkami a kleštěmi Vyměněné ložiska a uhlíky v motoru koženka impegrovaná. Repasované bazarové zb... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČ NIFLISK VP930
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji profesionální vysavač Niflisk VP930 viz foto a popis níže. Pouze k osobnímu odběru !!!! Specifikace: Nilfisk VP930 Tichý a výkonný: Komerční vysavač Nilfisk VP930 je již léta nejlepší klasikou ve své třídě. Od té doby je jedním z nejúspěšnějších prémiových vysavačů v komerčním prostředí. Tento úspěšný příběh pokračuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Kolové rypadlo Volvo EW160C (Možnost leasingu)
Před 170 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji tento kolový bagr Volvo EW160C. Stroj po kompletní kontrole připraven k okamžitému nasazení do práce. Možno vyzkoušet u nás v areálu v plné zátěži. Díky rotační hlavě Indexator s kleštěmi bude práce rychlejší a přesnější. Tento stroj je shodný jako Volvo EW160D, jedná se o přechodový model bez filtru pevných částic. Rok výroby: 2011 Motohodiny: 11466 FINANCOVÁNÍ: Rádi Vám zprostředkujeme financování přes naše partnerské společnosti (CZK i EUR). VÝBAVA: - motor ještě bez DPF, bez AdBlue - dělený výložník - hydraulické okruhy pro kladivo a nůžky - klimatizace - maják - hydraulický rychloupínák S1B20 - protipádové pojistky ramen - hasící přístroj - vypínač baterie - indikátor bezpečného zatížení - rotační hlava Indexat... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 625 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní