Airsoft helma a síťka

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám airsoft helmu a síťku. Vybavení jsou použil ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Airsoft - SA-A03
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Airsoft - SA - A03 nepoužívána airsoft pistol - bohaté vybavení - 2 Pytliky kulič... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900
 Kč
Airsoft vybavení
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám airsoft vybavení viz foto. Více info tel: 737067392 Cena pevná
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Airsoft zbraně
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
dobrý den, prodám funkční Airsoftové zbraně, málo používáne. k zbraním napíšu cenu kolik stálý jako nové a potom nabídněte. M4 2x zásobník BEZ BATERIE- 5650kč Desert Eagle- 4350kč GLock- 3000kč 1911 2x zásobníky( jeden má menš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Airsoftová zbraň M4
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám celokovovou automatickou airsoftovou zbraň M4 s upravenou vzduchotechnikou v EAGLEGUNS (Děčín) s příslušenstvím (fusak, zásobníky, plnička, optika Bosile, a další). Úsťová rychlost 150m/s. Zbraň je minimálně hraná bez známek používání jako nová uskladněná ve fusaku. Zbraň byla kupov... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Airsoft helma, brýle, maska
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Airsoft vybavení
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Skoro nová cyklistická helma M přilba na kolo Alpina 56-59cm
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Skoro nová cyklistická helma M přilba na kolo Alpina vel. M/L (56-59cm), bezvadný stav, málo jetá, označení modelu: Alpina Panoma L.E., síťka proti hmyzu, velikost nastavitelná kolečkem s aretací, délkově nastavitelný popruh s přezkou, matný povrch, bezpečnostní certifikát: EN1078, váha: 260g, vyrobeno v Německu. Popis produktu: Přilba v exklusivní matné povrchové úpravě. Používáte-li kolo každý den, abyste se dostali do práce, na obchody či pro rekreační projížďky s rodinou, chcete mít přilbu která pokryje všechny základy: optimální ochranu za přijatelnou cenu a s jednoduchým a efektivním systémem nastavení. Klasická a diskrétní cyklistická přilba pro každý den či víkend, pro mladé i starší, kdykoli a kdekoli. Seřizovací systém - "Run system classic " - nastavuje se seřizovacím kolečkem nacházejícím se v týlu. Systém k nastavení vnitřního obvodu, s kterým se přilba dá nastavit individuálně pro každý tvar hlavy. Použitá technologie výroby je zde už ta nejkvalitnější, tedy Double in-mou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Prodám airsoftovou repliku vsr/bar10 od JGworks
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji airsoftovou repliku odstřelovací pušky vsr/bar10 od JGworks po značném upgradu. Byl vyměněn spoušťový mechanismus, pružina, hopup gumička a trn i vnitřní válec pístu. Zbraň je ve velmi dobrém stavu a nemá moc nastříleno. Ke zbrani přidám původní balení, vš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 500
 Kč
Airsoft M4 celokov
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám vybavení na airsoft Celokov m4 s kulimatorem, svítilnou, popruhem, dva zásobníky, dva pytle kuliček, baterii 5tis mAh Maskáče vz95 (orig ačr) pro postavu 18... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM MARKBASS CMD Ninja 102P - 250
Před 5 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Basové kombo v perfektním stavu. Kombo bylo využíváno na domácí cvičení a občasné hraní svateb a zábav, už ho nevyužiji. Parametry: Výkon - 250 W Rozměry - 390 x 585 x 465 mm Hmotnost - 16,4 kg Výkon RMS - 250 W Repro - 2x 10 " Výstup pro externí reprobox - Ano DI výstup - Ano Efektová smyčka - Ano Samotný repra mají 8 ohm tudíž můžete zapojit ještě jeden externí repro s odporem 8 ohmů. V zes... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Airsoft helma
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Airsoft helma minimálně použita jako nová jen je velká
Hlavní město Praha
550
 Kč
Ochranné brýle na airsoft
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím ochranné brýle na airsoft tmavé. Osobní předání Čelákovice.
Středočeský kraj
150
 Kč
Helmy na airsoft Onetigris
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám helmy na airsoft od firmy onetigris. Dvě helmy nepou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám Airsoftovou Zbraň
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám Airsoftovou Zbraň Cyma CM.028A, AK-47 RIS Tactical. Zbraň je asi 2 roky stará, plně funkční a pouze minimálně hraná. Ke zbrani mám originální balení včetně baterky a nabí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Airsoft - Revolver Rhino
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám zde svúj Revolver Rhino, celý název : Revolver BO Chiappa Rhino 50DS .357Magnum - CO2, černý Jednou použitý, airsoft již nehraji... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 200
 Kč
Ochranné brýle na airsoft
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tyto brýle na airsoft značky Mil-tec, brýle jsem měl na sobě jednou. Jsou v skvělém stavu
Liberecký kraj
300
 Kč
Helma ONE Gamma Motocross Enduro Váha1370g
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Helma je bez škrábanců použitá na jednu projížďku. Helma ONE Gamma je vyrobena z lehkých a extrémně pevných vyztužených vláken. Toto spojení zajišťuje optimální poměr pevnosti a hmotnosti. Pro bezpečnostní potřeby závodníků byla tato helma vybavena technologií "Dual Density EPS". To zajišťuje maximální ochranu při nárazech a absorpci energie. Helma má vnitřní výplň se speciálně tvarovanými tunely pro vynikající ventilaci. Dva náfuky pod kšiltem Lícníky a hlavní výplň vyrobeny z ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 890
 Kč
Helma ONE Gamma Motocross Enduro Váha1370g
Před 19 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Helma je bez škrábanců použitá na jednu projížďku. Helma ONE Gamma je vyrobena z lehkých a extrémně pevných vyztužených vláken. Toto spojení zajišťuje optimální poměr pevnosti a hmotnosti. Pro bezpečnostní potřeby závodníků byla tato helma vybavena technologií "Dual Density EPS". To zajišťuje maximální ochranu při nárazech a absorpci energie. Helma má vnitřní výplň se speciálně tvarovanými tunely pro vynikající ventilaci. Dva náfuky pod kšiltem Lícníky a hlavní výplň vyrobeny z... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 890
 Kč
lyžařská helma přilba Alpina Spice white flamingo matt
Před 22 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou lyžařskou helmu přilbu Alpina Spice white flamingo matt velikost M 52-56 470g. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu českou poštou nebo Zásilkovnou. Model Spice je stylovou vlajkovou lodí společnosti Alpina. Helma kombinuje velmi pevnou nárazuvzdornou skořepinu s HI-EPS výplní, která výborně absorbuje sílu nárazu. . Edge Protect chrání hrany helmy po celém obvodu. Jedná se o nejbezpečnější helmu s vysoce účinným systémem tlumení nárazů. Vnitřní měkkou část helmy jde snadno vyjmout a v případě potřeby vyčistit. Odjímatelné jsou i kryty uší, které lze velmi jednoduše sundat a schovat do kapsy. Uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systemu Ergo Snow zajistí správné a bezpečné usazení helmy na hlavě. Vzduchové ventily, zabrání nahromadění tepla a zajistí příjemné ochlazení a dostatečné odvětrávání. Helma má v zadní části zateplený chránič krku, který udržuje šíji v teple. Zapínání helmy (Ergomatic system) pomocí vsunutí pásku do spony ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 340
 Kč
Úředníci samostatného oddělení interního auditu - úředníci - kontroloři
Před 92 dny - ANNONCE
Tajemník Městského úřadu Cheb vyhlašuje dle zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na obsazení pracovního místa úředník/úřednice samostatného oddělení interního auditu. Druh práce: úředník/úřednice - kontrolor/kontrolorka Platová třída: 10 Místo výkonu práce: správní obvod obce s rozšířenou působností Cheb Termín nástupu: 1. září 2024 nebo dohodou Pracovní poměr na dobu neurčitou Pracovní doba: Po+St 7:30-17:00 h (pružná pracovní doba), Út+Čt+Pá 8:00-14:00 h (pružná pracovní doba). Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb.: - státní občanství ČR nebo trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let - způsobilost k právním úkonům - bezúhonnost - znalost jednacího jazyka. Minimální požadavky úřadu: - vzdělání právního, ekonomického nebo informačně technologického směru ve vysokoškolském v magisterském nebo bakalářském studijním programu nebo ukončeném vyšším odborném vzdělání nebo středním vzdělání s maturitní zkouškou - rámcová znalost zákona č. 128/200... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí finančního odboru Městského úřadu Dobřany
Před 212 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Tajemnice Městského úřadu Dobřany vyhlašuje v souladu se zákonem 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon o úřednících) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 3/2024 na obsazení pozice úředníka ÚSC zařazeného do MěÚ Dobřany - vedoucí finančního odboru Rámcová pracovní náplň: Vedoucí úředník dle zákona č. 312/2002 Sb., který je zodpovědný za řízení odboru. V jeho kompetenci je komplexní zajišťování finančního hospodaření města. Místo výkonu práce: Městský úřad Dobřany Platová třída odpovídající druhu práce: dle katalogu prací – 10. pl. tř. Pracovní úvazek: plný Předpokládaný datum nástupu: duben 2024 nebo dle dohody - pracovní poměr na dobu neurčitou Nabízíme: dobré platové podmínky – motivující osobní příplatek, příplatek za vedení, mimořádné čtvrtletní odměny, k dispozici IT vybavení a mobilní telefon. Další benefity: 25 dnů dovolené, indispoziční volno, stravné, flexi-passy, dle potřeby jsme schopni poskytnout i byt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
vedoucí finančního odboru
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Tajemnice Městského úřadu Dobřany vyhlašuje v souladu se zákonem 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon o úřednících) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 4/2024 na obsazení pozice úředníka ÚSC zařazeného do MěÚ Dobřany - vedoucí finančního odboru Rámcová pracovní náplň: Vedoucí úředník dle zákona č. 312/2002 Sb., který je zodpovědný za řízení odboru. V jeho kompetenci je komplexní zajišťování finančního hospodaření města. Místo výkonu práce: Městský úřad Dobřany Platová třída odpovídající druhu práce: dle katalogu prací – 10. pl. tř. Pracovní úvazek: plný, pracovní poměr na dobu neurčitou Předpokládaný datum nástupu: květen 2024 nebo dle dohody Nabízíme: dobré platové podmínky – motivující osobní příplatek, příplatek za vedení, mimořádné čtvrtletní odměny, k dispozici IT vybavení a mobilní telefon. Další benefity: 25 dnů dovolené, indispoziční volno, stravné, flexi-passy, dle potřeby jsme schopni poskytnout i byt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Beta RR 2T 300 2024 TOP CENA
Před 333 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
MODEL 2024 TOP CENA COC DOKALDY Odpružení: Beta nikdy nepřestává zdokonalovat rám a odpružení svých kol. Při hledání na ještě ostřejší a čistší zpětná vazba jezdce, inženýři Betamotor revidovali vnitřní části přední části vidlice - komponent ZF, stejně jako u předchozí generace - modelového roku 2024 rodiny RR. První řadě byla upravena geometrie olejových kanálů kolem pístu vidlice, aby se odstranila úplně jakýkoli škrtící účinek a zajistil se dokonale hladký chod tlumičů v celém rozsahu jizdy. Vytvořením volnějšího proudění zpětných kanálů oleje se toto zlepšení ještě více otevírá možnosti nastavení vidlice, protože eliminují všechny konstrukční překážky pro prostředky průtoku oleje že i sebemenší změna nastavení přináší znatelný výsledek. To má za následek zlepšení pohodlí jezdce a účinnější podpora vidlice během počátečního vychýlení tlumiče. Kolo tak zůstává ovladatelné i v náročných terénních podmínkách. • Kryty chladiče na nádrži: jedna ze změn oproti předchozí generaci s dopadem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 900
 Kč
vedoucí finančního odboru
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Tajemnice Městského úřadu Dobřany vyhlašuje v souladu se zákonem 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon o úřednících) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 4/2024 na obsazení pozice úředníka ÚSC zařazeného do MěÚ Dobřany - vedoucí finančního odboru Rámcová pracovní náplň: Vedoucí úředník dle zákona č. 312/2002 Sb., který je zodpovědný za řízení odboru. V jeho kompetenci je komplexní zajišťování finančního hospodaření města. Místo výkonu práce: Městský úřad Dobřany Platová třída odpovídající druhu práce: dle katalogu prací – 10. pl. tř. Pracovní úvazek: plný, pracovní poměr na dobu neurčitou Předpokládaný datum nástupu: květen 2024 nebo dle dohody Nabízíme: dobré platové podmínky – motivující osobní příplatek, příplatek za vedení, mimořádné čtvrtletní odměny, k dispozici IT vybavení a mobilní telefon. Další benefity: 25 dnů dovolené, indispoziční volno, stravné, flexi-passy, dle potřeby jsme schopni poskytnout i byt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Úředníci samostatného oddělení interního auditu - úředníci - kontroloři
Před 92 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Tajemník Městského úřadu Cheb vyhlašuje dle zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na obsazení pracovního místa úředník/úřednice samostatného oddělení interního auditu. Druh práce: úředník/úřednice - kontrolor/kontrolorka Platová třída: 10 Místo výkonu práce: správní obvod obce s rozšířenou působností Cheb Termín nástupu: 1. září 2024 nebo dohodou Pracovní poměr na dobu neurčitou Pracovní doba: Po+St 7:30-17:00 h (pružná pracovní doba), Út+Čt+Pá 8:00-14:00 h (pružná pracovní doba). Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb.: - státní občanství ČR nebo trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let - způsobilost k právním úkonům - bezúhonnost - znalost jednacího jazyka. Minimální požadavky úřadu: - vzdělání právního, ekonomického nebo informačně technologického směru ve vysokoškolském v magisterském nebo bakalářském studijním programu nebo ukončeném vyšším odborném vzdělání nebo středním vzdělání s maturitní zkouškou - rámcová znalost zákona č. 128/200... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Vedoucí finančního odboru Městského úřadu Dobřany
Před 212 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Tajemnice Městského úřadu Dobřany vyhlašuje v souladu se zákonem 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon o úřednících) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 3/2024 na obsazení pozice úředníka ÚSC zařazeného do MěÚ Dobřany - vedoucí finančního odboru Rámcová pracovní náplň: Vedoucí úředník dle zákona č. 312/2002 Sb., který je zodpovědný za řízení odboru. V jeho kompetenci je komplexní zajišťování finančního hospodaření města. Místo výkonu práce: Městský úřad Dobřany Platová třída odpovídající druhu práce: dle katalogu prací – 10. pl. tř. Pracovní úvazek: plný Předpokládaný datum nástupu: duben 2024 nebo dle dohody - pracovní poměr na dobu neurčitou Nabízíme: dobré platové podmínky – motivující osobní příplatek, příplatek za vedení, mimořádné čtvrtletní odměny, k dispozici IT vybavení a mobilní telefon. Další benefity: 25 dnů dovolené, indispoziční volno, stravné, flexi-passy, dle potřeby jsme schopni poskytnout i byt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní