Harry Potter sada nápojů Wizarding World

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sadu 4 barevných prášků s příchutí, které lze rozpustit ve vodě, dále jsou v sadě bonbony, které lze dát navrch nápoje. Posílám poštou ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
220
 Kč

Podobné inzeráty

Harry Potter kompletní sada v boxu
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kompletní sada knih, v boxu.
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Nástavec k vysavači na vytírání podlah Vorwerk Kobold SP 520
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nástavec na vytírání podlah k vysavači VK 136, VK 140, VK 150, VK 200. - vysává a vytírá zároveň - vhodné pro všechny typy pevných podlah (lino, dlažba, lamino, parkety...) + aplikační nádoba na rovnoměrné dávkování čistících prostředků + 300 ml speciálního čističe parket a laminových podlah (ředění: 5 ml čističe na 500 ml vody) + 300 ml univerzální čistič (ředění 5 ml čistič na 500... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Kořenky - keramické (sada)
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sadu keramických kořenek z "UVA" podle vyobrazení. Lze zas... (více v detailu)
Olomoucký kraj
360
 Kč
Sada na zdobení
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodávám sadu na nejen vánoční zdobení. Jednou použité, nevyužiji. Zakoupeno v PEPCO. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Sklenice na vodu Bormioli Rocco Arena, sada 5 ks
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Sklenice na vodu Bormioli Rocco Arena, 240 ml. sada 5 ks Vrobeno v Itálii. 240 ml. 5 ks v sadě. Z půdy, potřebují omýt. !!! POZOR !!! v sadě je jen 5ks sklenic v pořádku, 6.kus je poškozený, s uštíplou hranou, viz fotky. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
Lego Jurassic World 30382 + Lego Harry Potter 30407
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Lego Jurassic World 30382 Ohrádka s mládětem Velociraptora (2 sady) a Lego Harry Potter 30407 Harryho cesta do Bradavic + navíc 2 stejné figurky profesora z Bradavic. Sady jsou kompletní v původním sáčku (sáček rozstřižen, nově přelepen izolepou), návod k sestavení je vytištěn z internetu. Rozměry Lega 30382: šířka - 9,5 cm, výška - 3 cm, hloubka - 3 cm. Mládě Velociraptora: výška - 1,8 cm, délka - 3 cm. Rozměry Lega 30407: vo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Hrnky Rosaline, modrá, 330 ml, sada 6ks
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Hrnky Noemi, Rosaline, modrá, 300 ml, 6ks. Nepoužito. Cena za sadu 6ks. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu + 6 Kč za práci a materiál) nebo jin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Koktejlová sada KINLEY - párty set + DÁREK
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám koktejlovou sadu KINLEY - párty set. Balení obsahuje : - Finlandia Vodka 0,7l. - Monin bezinkový sirup - Kinley aromatic berry - odměrka - barmanská lžička - sklenice na víno Kinley - citrón - grep Sou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Sada talířů se zdobeným okrajem
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sadu talířů se zdobeným okrajem. V sadě je 5 mělkých talířů (chybí 1 mělký talíř), 6 hlubokých talířů a 6 dezertních talířů. Celkově pěkný stav, jen na jednom hlubokém talíři jsou dva otluky (viz foto). Cena sady... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Keramická sada svícny a popelník
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám keramickou sadu trojsvícnu, malého svícnu a popelníku v zeleném dekoru. Pěkný stav, jen na malém svícnu a na jedné části trojsvícnu je malý otluk (viz foto). Cena 300,- Kč. Prodává... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Balík oblečení na chlapečka, sada chlapeček, vel. 80/86
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím velkou sadu oblečení po synovi ve velikosti 80-86. Některé kousky jsou nové, pouze vyprané, všechny ve velmi hezkém stavu. Komplet obsahuje: 1x Zimní bunda 1x Zimní kompet - kalhoty+bunda -PRODÁNO 2x zateplené kalhoty 4x úplně nová mikina, pouze vypraná 1x jarní bunda přechodová 2x body krátký rukáv - PRODÁNO 2x svetřík (mix značek - H&M atd.) 1x triko s dlouhým rukávem 4x tepláky 2x punčocháče 1x plyšový overal Lupilu Prodané věci samozřejmě zohledněny v c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
5D DIAMANTOVÉ MALOVÁNÍ - sada přívěsků - Harry Potter
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Sada obsahuje ---------------- Speciální pinzetka pro aplikaci kamínků Plátno s motivem a mapou pro lepení kamínků Diamantové kamínky s vaničkou¨ Postup aplikace: ----------------- Rozlož plátno a odstraň ochranou folii Přichystej si vaničku na kamínky a pinzetu, kterou namoč do kostky lepidla ( je třeba opakovat během celého... (více v detailu)
Pardubický kraj
180
 Kč
Sada vánočních ozdob-4 dílná, s LED osvětlením
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
4dílná vánoční sada: Pokud hledáte vánoční dekoraci, jste na správném místě. Sada dvou vánočních stromků, věnce a věnce vám pomůže ušetřit čas při výběru dekorací. Rychle připravené k použití: Jedlové větvičky jsou ozdobeny červenými bobulemi a šiškami. Vánoční výzdobu doplňují dva květináče v měděné barvě. Dekorace do interiéru i exteriéru: Stačí umístit dekoraci před dům a připevnit věnec na vchodové dveře. Díky bezšňůrovému provedení jej lze snadno použít i venku. Slavnostní dekorace: Sada realisticky vypadajících vánočních dekorací odolných proti plamenům, které navodí vánoční atmosféru. Informace o výrobku: Sada vánočních dekorací: Vánoční stromek: Ø40 x 90 V cm, vánoční věnec: Ø60 cm, vánoční girlanda: 2,7 m. Každý kus Baterie: 3 x AA baterie (nejsou součástí dodávky). Popis: Vánoční vánoční stromeček je vybaven vánočními ozdobami: - sada obsahuje 4 kusy, dva vánoční stromky v květináčích měděné barvy, jeden vánoční věnec a jeden vánoční věnec -Bujné větve zdobené červenými bobul... (více v detailu)
Pardubický kraj
890
 Kč
Zcela NOVÁ, zabalená sada váz IKEA Cylinder, růžová barva
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zcela novou, ještě zabalenou sadu váz IKEA Cylinder v krásné růžové barvě. Tuto barvu již nelze v IKEA koupit. Vhodné i jako dárek. Vázy lze do sebe vzájemně naskládat, ušetří tak místo při ukládání. Sad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
LEGO 76387 Harry Potter - Setkání s chloupkem (nerozbalené)
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová, nerozbalená stavebnice, sběratelský set. Sada měří přes 30 cm na výšku, 19 cm na šířku a 7 cm do hloubky a lze ji snadno připojit k dalším sadám LEGO® Harry Potter™. Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Hermiony Grangerové a Rona Weasleyho, sestavitelného obřího psa Chloupka se 3 hlavami, 5 sestavitelných modulů a autentické doplňky včetně kouzelné harfy. Okouzlující set, který zaujme mladé čarodějnice a čaroděje ve věku o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 390
 Kč
Břitové destičky RCMT 10T3MOE-69, Pramet ČR (sada)
Před 9 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Vyměnitelné břitové destičky pro STRUŽENÍ - RCMT 10T3MOE-69 S20(=P20) sada 10 ks .vnější průměr d= 10 mm .vnitřní průměr d1= 4,40 mm .tloušťka s= 3,97 mm Výroba: Pramet, Česká republika Stav: NOVÉ, 100% Cena je za sadu 10 ks Lze i jednotlivě PŘEVODNÍK: S2,S20=P20 ... ocel, jemné a dokon... (více v detailu)
Liberecký kraj
880
 Kč
Sada nožů IKEA černé, 22cm, 5 ks
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada nožů IKEA černé, 22cm, 5 ks Klasický nůž na steaky, vroubkovaná čepel, nerezová ocel, ABS plast Lze mýt v myč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Sada starých ručně vyšívaných deček na chalupu
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím sadu starých deček s ruční výšivkou po prababičce Udržované, škrobené vypnuté, Nejsou již čistě bílé, stav odpovídá stáří a místy z blízka flíčky viz foto, přesto krásné 1x větší 55x32 cm a 4x malé 20x15... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Sada na nápoje
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dvě keramické sady na víno a jiné. Jedna 250kč. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Havířov
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Sada talířů se zdobeným okrajem
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sadu talířů se zdobeným okrajem. V sadě je 5 mělkých talířů (chybí 1 mělký talíř), 6 hlubokých talířů a 6 dezertních talířů. Celkově pěkný stav, jen na jednom hlubokém talíři jsou dva otluky (viz foto). Cena sady... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Keramická sada svícny a popelník
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám keramickou sadu trojsvícnu, malého svícnu a popelníku v zeleném dekoru. Pěkný stav, jen na malém svícnu a na jedné části trojsvícnu je malý otluk (viz foto). Cena 300,- Kč. Prodává... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Nový Lakový popisovač Edding 790 sada 6 kusů
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám sadu 6 nových lakových popisovačů Edding 790. Běžná cena sady je cca 500,-Kč. Sada obsahuje barvy: bílá, žlutá, červená, zelená, modrá a černá. Perfektní popisovač do průmyslové výroby, dílny či domácnosti. Fix pro vysoce neprůhledné a trvalé popisování a značení na tmavých, průhledných a hladkých materiálech, např. na kovu, plastu, dřevu a skle. Proud tuše lze regulovat pomocí ventilku. Lakové popisovače Edding mají vynikající přilnavost také na porézním a hladkém povrchu. Mají velmi vysokou odolnost vůči oděru na téměř každém povrchu. Teplovzdorné do 400°C (barvy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
149
 Kč
Dílenský ponk - sestava 260cm KLASIK XL (9-ti dílná sada)
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Optimalizujte svou dílnu s naší působivou dílenskou sadou, která vám poskytne komplexní řešení pro organizaci a skladování. Souprava se vyznačuje velkorysými rozměry, délka 260 cm , hloubka 46 cm a výška 183 cm . Jednotlivé komponenty této sady jsou dokonale přizpůsobeny potřebám vaší dílny. Vysoká skříňka 76x46x183(V) cm , tři nástěnné skříňky 61x28x34(V)cm , dvě spodní skříňky s 5 zásuvkami a dvoje velkorysá dvířka s 61x41x82(V)cm nabízí všestranný úložný prostor. Zásuvky zaujmou širokým výsuvem a hliníkovými madly , uzamykatelná dvířka zase poskytují dodatečnou bezpečnost. Horní skříňky mají plynové tlumiče tlaku a pohodlně pojmou až 15 kg . Přiložená masivní 173 cm dlouhá a 25 mm silná dřevěná pracovní deska nabízí robustní pracovní plochu. Celá sada je předmontovaná , což usnadňuje montáž. Navíc lze děrované plechy a nástěnné skříňky upevnit přímo na montážní lišty , takže sestavu lze použít i jako volně stojící. Výškově nast... (více v detailu)
Kraj Vysočina
31 990
 Kč
Sada sklenic na míchané nápoje
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím jak nová nepoužívaná sada 6kusu + 1 na víc kdyby... nevím zda se ještě prodávají byla to te... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
sada talířů a hrníčků
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou porcelánovou sadu talířů a hrníčků. Celkem 30 ks. 6x hluboký talí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní