ISUDAR CAR MULTIMÉDIA SYSTÉM

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám nový nepoužitý autorádio nově koupené stálo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Originál film BLU-RAY
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám film na BLU-RAY český dabing. Den nezávislosti. Nový nepoužitý i z účtenkou!. Mohu poslat.
Plzeňský kraj
130
 Kč
Autorádio
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám autorádio pro Ford Nové nepoužité Jenom odzkoušeno Nejlepší osobní odběr
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Airpods pro gen 2
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobry den prodavam tyto skoro nepouzite airpody moznost sleva budto muzete prijet nebo ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Prodám ještě nerozbalené DVD Letec s Leonardem Dicapriem
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji stále zabalené, a tudíž v neporušeném novém stavu, DVD v plastové krabičce s filmem Letec. Letec je americký životopisný film z roku 2004 režiséra Martina Scorsese, který vypráví příběh Howarda... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Autorádio CTC-6060 – Car 1 DIN dotykový displej FM/Bluetooth
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Autorádio Pervoi CTC-6060: perfektní autorádio. S 6,2palcovým digitálním dotykovým TFT displejem, slotem pro kartu TF a portem USB 2.0 můžete snadno přehrávat hudbu a sledovat svá oblíbená videa. Zesílení MOSFETu 60 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 300
 Kč
JBL PartyBox 310 a JBL Extreme 2 pronájem
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
JBL Partybox 310 k zapůjčení! Chystáte party, oslavu, svatbu, či prostě hledáte ten pravý hudební doprovod na Vaši událost? Úžasný výkon tohoto partyboxu je určen i pro větší události! Jednoduše zapnout, spojit přes Bluetooth nebo kabel s chytrým telefonem, notebookem, nebo jiným zařízením a můžete začít... Užijte si Vaší oblíbenou hudbu vždy a všude ve vynikající kvalitě a skvělé hlasitosti, zvýrazněné mohutnými basy. Ať už na příští párty, sportovní akci, klubové setkání atd., s Partybox... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Mok 2.0 zabalená, nová
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová,zabalená a nepoužitá hnědá varianta zařízení Mok 2.0. MOK 2.0 „Heat-not-Burn“ je ultralehké a kompaktní zařízení s OLED panelem, rychlými předehřívacími cykly, rychlým nabíjením. Nový MOK 2.0 se může pochlubit definovanými, hranatými tvary, které jsou samostatné a skutečně elegantní. Opět stále velmi lehký, stále kompaktní a jeho matn... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Car parking senzor system
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Originál balení nové nepoužité pův.cena 1200 teď 500
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Hrob / urnové místo/Epitaf Vratimov
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám urnové místo-hrob ve Vratimově. Hrob je z roku 2015. Dúvod prodeje je udělání rodinného hrobu v Hlučíně, kde jsem se přestěhoval a mám to kousek. Hrob je ve velmi krásném urnovém háji na klidném místě. Hrob je konstruován na 15 uren a nájem je zaplacen do 1.6.2032. Prodej tak jak je vyfoceno, vedle hřbitova je kameník, tak tam se lze domluvit na přebrousení vrchní žuly na nová jména. Prodej na kupní smlouvu a není pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kávové šálky s podšálky, sada 6 ks
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím nepoužitou sadu 6ti šálků s podšálky, TAMARA, květinový dekor výrobce Nová role -Karlovarský porcelán. Cena 500 Kč. Osobní odběr možný ve Velkých Přílepec... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Autorádio ELTA - úplně nové v orig. balení
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Autorádio ELTA - úplně nové v orig. balení Prodám nikdy nezapojené, nepoužité německé autorádio ELTA do veterána nebo youngtimera. Je to úplně jednoduchý strojek - prostě rádio AM/FM a kazeťák s přetáčením na jednu stranu. Nic víc. Led indikace provozu, výkon 2 x 7 W. NEZASÍLÁM!! (špatné zkušenosti). Preferuji osobní převzetí Praze 6. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
365 výtvarných nápadů na celý rok
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím knihu 365 výtvarných nápadů na celý rok, od Fiona Watt, vydalo Nakladatelství Svojtka & Co. Kniha je naprosto nová, ještě nepoužitá a nečtená, viz foto. Co všechno se dá vyrobit ze skořápky vajíčka? Nakresli si zámek pro princeznu! Jak si udělat razítko, pirátskou vlajku, girlandy, koláže z ubrousků, klobouky, nebo jak namalovat brouky, pavouky či krajinu? Tyto a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Boilies + dipy a další věci
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Firma Šákul – Baits byla vytvořena v roce 2018 se zaměřením na výrobu boilies a dalšího krmení pro lov kaprů. Od samého začátku jsme šli do toho s tím, že pro rybáře zkusíme udělat vynikající boilies za lidskou cenu. A to se povedlo. Již v dalším roce 2019 nám lidi začali posílat krásné fotky s rybami a tak jsme věděli, že jsme se vydali dobrým směrem a že boilies opravdu funguje. Výroba boilies pro sportovní rybolov je nyní naší hlavní prioritou. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Prodám
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den , S těžkým srdcem musím dát pryč 7 měsíční fenku křížence jménem Mia. Mia má takový menší problém je až moc hyperaktivní. Je to fenka která je spíš na zahradu . My bydlíme v bytě a lidi si stěžují že jak se sní jde ven tak štěká . Už nám doma dokázala že dokáže pořádně rozkousat i boty nebo nábytek. Opravdu je to hodná fenka ale nemám díky své práci na ní tolik ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Led smart projektor FOYU FO-R18+WIFI
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tento projektor, vám dá šanci mít k dispozici různé aplikace jako netflix, youtube atd... ze kterých můžete sledovat filmy a videa bez připojení k jakémukoliv zařízení.S oficiálním Play Store si můžete stáhnout všechny vaše oblíbené aplikace.Díky USB a micro SD vstupu podporuje jakýkoliv typ externí paměti.Se vstupem HDMI se můžete připojit k jakékoli televizi nové generace, PC nebo zařízení.S připojením WIFI vám dá šanci vysílat videa ze svých ′... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200
 Kč
Mlýnek na kávu LODOS úplně nový
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový ruční mlýnek na kávu od firmy LODOS (nikdy nepoužitý - nevhodný dárek). LODOS Mlýnek na kávu 2012 Cafeteria světlý • Kvalitní ruční mlýnek na kávu LODOS pro každodenní mletí a přípravu kvalitní kávy. • Kávu namele pomocí mlecích kamenů, díky nimž na vás čeká výraznější a bohatší chuť („nezničitelný“ strojek s mlecími kameny z kalené oceli) • Snadno regulovatelné plynulé nastavení jemnosti mletí na požadovaný stupeň od velmi hrubého mletí až po velmi jemné. • Výrobce garantuje desetiletou zá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
700
 Kč
Parkovací couvací kamera Ford Focus 2 + Mondeo a další
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Parkovací kamera do madla, nová na Focus 2, Mondeo, Range Rover, zkontrolujte rozměry podle obrázku. Může pas... (více v detailu)
Karlovarský kraj
500
 Kč
NOVÉ skialpy. Lyže a pásy. Původně 13.000 Kč. ATOMIC, 165 cm
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Úplně NOVÉ Lyže ( skialpy ) a úplně NOVÉ stoupací pásy - nikdy nepoužité. Lyže jsou zatím ještě nevrtané. Označení: Lyže - 165 cm - ATOMIC BACKLAND 85 + SKIN. Za celkovou cenu 7500 Kč prodám lyže + pásy. Lyže jsou ještě z výroby originálně zabalené - zatavené ve fólii. Geometrie: 116/85/105 mm . Radius: 16 m . Pásy jsou také úplně nové - nikdy nepoužité - a jsou v orig. krabičce. Pásy jsou určené přesně pro tyto lyže - p... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Práva Kuže s beránkem od kožedělné firmy SNAHA Jihlava
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Čarokrasny den nabízíme s mým hodným mužem jeho krásnou absolutně novou koženou bundu s pravým beránkem uvnitř , který už jistě ne bečí , ale službu komfortu udělá . Jde o kožedělnou firmu SNAHA Ji... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Chytré hodinky Madvell lotus
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyhle netradiční, ale použitelné, spíše dámské chytré hodinky Madvell Lotus + dva náhradní, nepoužité řemínky. Hodinky použité cca 1 měsíc, pak byli v šuplíku. Výborný IPS displej o velikosti 1,36 palce vás překvapí svým velkým rozlišením 390x390px a skvělou viditelností na slunci. Hodinky Madvell Lotus mají pět druhů zobrazení menu, která jsou kompletně v češtině. Oznámení SMS, Facebook, WhatsApp a další Oznámení a notifikace z aplikací jako je Facebook, WhatsApp, SMS, e-mailových klientů jsou samozřejmostí. Zprávy a notifikace jsou přehledně zobrazeny v seznamu. Bluetooth volání přímo z hodinek Mobil již není nutné při každém hovoru tahat z kapsy, nebo hledat v batohu. Madvell Lotus má integrovaný reproduktor i mikrofon. Díky revoluční funkci ANC (Active Noise Cancelling) budou Vaše hovory dokonale čisté bez šumu a praskání. Elegantní design a otočné kolečko Ocelové zpracování podtrhne elegantní design a zároveň zvýší odolnost vůči poškrábání či rozbití. Hodin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Zásahová přilba Kalisz Vulkan
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zásahová přilba Má čirý štít, Černý zatylník, ochrané brýle, držák na baterku. Zásahová přilba je bílá a v noci svítí Cena nové se od... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Akvarijní rostlinky a krevetky Red Cherry
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den Zakládáte nové akvárium či chcete obnovit, obměnit svoje původní neváhejte mě kontaktovat. Nabízím tyto krásné rostlinky z mého akvária. Pro více info vyhledejte rostlinku na https://akvarijni-rostlinky.cz/ kde si o ní můžete vše přečíst. Dále mohu nabídnout krevetky Red Cherry, které slouží jako skvělí pomocníci při boji s řasou a jsou to skvělí uk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
projektor 4K / 240Hz / HDR
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
NOVÝ VE STAVU OD VÝROBCE - POUZE ROZBALENÝ! Osobní předání na severu ČR - možnost vyzkoušení! Další domluva možná. Kompaktní projektor Optoma UHD42 je jako stvořený pro domácí multimediální zábavu. Velká projekční plocha s detailním 4K UHD obrazem má prostě své kouzlo a herní i filmovou podívanou posune na zcela novou úroveň. Ostrost, blesková odezva, vylepšený kontrast a živé barvy se postarají o vaše zrakové vjemy, zatímco perfektní zvuk z 10W reproduktoru zase okouzlí vaše sluchové centrum. Duální HDMI vstupy Hrajte oblíbené hry, streamujte videa či sdílejte fotografie na velké obrazovce v pohodlí vašeho domova. S duálními vstupy HDMI můžete snadno propojit pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 900
 Kč
Nová parka Fjallraven Greenland Winter Parka M Black
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- parka je nová, nepoužitá - bez vad a poškození - velikost M, barva black - byť je parka nová tak byla před prodejem vyprána a naimpregrnována ve specializované čistírně (viz doklad) - nová stála 12500Kč/500Eur Dlouhá, podšitá parka inspirovaná klasickým modelem Fjällräven z roku 1972. Dokonalá vnější vrstva pro chladnější měsíce roku, stejně vhodná pro každodenní nošení i na výlety do lesa nebo do volného terénu. Vyrobeno z odolného G-1000 Silent, který je odolný proti větru a vod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Nová solární nabíječka 30A, 350Wp na 12V...
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám sestavu na solární nabíječku: * Nový solární fotovoltaický panel 350Wp za 1000 Kč. * pokud ještě nemáte MPPT regulátor 30A pro nabíjení 12V akumulátoru, tak mohu prodat zobrazený regulátor ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní