VČELÍ VOSK NA DŘEVO BEEWAX 1+1

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
2ks za cenu 180kč Rychle obnoví váš starý nábytek. Postrádá váš dřevěný nábytek lesk? Oživte nudný nábytek dřevem včelím voskem BEEWAX! Bohatá složka včelího vosku dokáže účinně pokrýt trhliny a omezit škrá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
180
 Kč

Podobné inzeráty

Svíčka ze včelího vosku
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Svíčka ze včelího vosku Vánoční městečko 14cm
Olomoucký kraj
130
 Kč
Včelí vosk
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám cca 60 kg včelího vosku od vlastních včel.1 kg - 300,- Pouze osobní předání.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
VČELÍ VOSK
Prodám cca 3,5 kg včelího vosku ( kvalita viz foto ) za 350,- za kg. Vosk vytaven pouze ve slunečním tavid... (více v detailu)
VČELÍ VOSK
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám cca 3,5 kg včelího vosku ( kvalita viz foto ) za 350,- za kg. Vosk vytaven pouze ve slunečním tavid... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Prodám svícky a aroma vosk
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám aroma svíčky ze včelího vosku (skořice, pečené ovoce, badyán, lev... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Svíčka z včelího vosku
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
motaná svíčka z včelího vosku rozměr:výška 10cm šířka 3 cm
Zlínský kraj
35
 Kč
Velikonoční svíčky ze včelího vosku
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím ručně vyráběné velikonoční svíčky ze včelího vosku různých tvarů a velikostí. Foto i ceník rádi zašleme na vyžádání. Osobní odběr v Liberci. V případě zájmu lze zaslat svíčky i p... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Kosmetika - pečující balzám na bázi včelího vosku 10ml
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám pečující balzám na bázi včelího vosku 10ml. Původní cena 160 Kč, nyní 60 Kč/ks. Jen osobní předání v Jihlavě.
Kraj Vysočina
60
 Kč
lesní,pastovaný med, svíčky, betlémy ozdoby z včelího vosku
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Vyberte si voňavý nebo sladký a voňavý dárek. V nabídce máme med lesní, lipový, květový a květový pastovaný. Dále ozdoby, betlémy a svíčky lité z krásného, čistého včelího vosku. Všechny tyto produkty pochází z ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
125
 Kč
včelí vosk
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím včelí vosk, vlastí produkce. Cena 300kč/kg
Plzeňský kraj
300
 Kč
voskové mezistěny
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám včelí voskové mezistěny na výrobu svíček, apod. 1kg/450 Kč. Tel:725034598 Mail: retezat@centrum.cz
Jihočeský kraj
Neuvedeno
vonný vosk
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SADA 2+1 ZDARMA -> Vyberte 3 vosky a zaplatíte jen 2. Tedy cena 320,- za 3 vosky. Prodám 100% přírodní vonný vosk do aromalampy. Dárkově zabaleno v krabičce. Vosky jsou cca 60g-70g. Hledáte dárek pro paní učitelku, k narozeninám, svátku, k Vánocům nebo třeba jen tak pro radost? Máte rádi příjemnou vůni? Plánujete relax? Chcete si udělat romantický večer? Nebo jen čekáte návštěvu? Tento vosk se hodí vždycky. Vydrží dlouhou dobu, díky své velikosti. Při prvním pálení je vhodné dát cca 4 kostičky (dle Vašich preferencí pro intenzitu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320
 Kč
Včelařství - Včelí vosk a jeho produkce, Úspěšný chov včel
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dvě publikace Včelí vosk a jeho produkce Autor S.Kodoň, r.v.1991, počet stran 44. Cena 90,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
vonný vosk HEŘMÁNEK - přírodní, vhodný jako dárek
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 100% přírodní vonný vosk do aromalampy. Dárkově zabaleno v krabičce. Hledáte dárek pro paní učitelku, k narozeninám, svátku, k Vánocům nebo třeba jen tak pro radost? Máte rádi příjemnou vůni? Plánujete relax? Chcete si udělat romantický večer? Nebo jen čekáte návštěvu? Tento vosk se hodí vždycky. Vydrží dlouhou dobu, díky své velikosti. Při prvním pálení je vhodné dát cca 4 kostičky (dle Vašich preferencí pro intenzitu vůně). Pro další pálení stačí vždy přidat pouze kostič... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160
 Kč
MEDOMED TRIRAMEČKOVY MALO POUZIVANY + vosk
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tento medomet byl uložen cca 25let na suché půdě tudíž je velmi málo používaný a je ve velice dobrém stavu cena za MEDOMED je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 700
 Kč
Podkova pro štěstí, ručně kovaná, výběr z více vzorů
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Proč je podkova symbol pro štěstí? Podobně jako u jiných pověr, ani u „podkovy pro štěstí“ neznáme její přesný původ. Nejstarší spekulace ji datují zhruba do 8. století př. n. l., kdy babylonští Chaldejci považovali půlměsíc za ztělesnění různých bohyň chránících před neštěstím a zlými silami. Četné nálezy starověkých amuletů uvedeného tvaru dokládají, že se popsaná víra patrně rozšířila i do Středozemí a uchovala se po několik dalších staletí. Další lidové pověsti souvisejí s materiálem: Železo mělo údajně kouzelnou moc, takže například odpuzovalo čarodějnice. Vůbec nejpopulárnější však zůstává legenda z 10. století o svatém Dunstanovi, patronovi kovářů, kterého jednoho dne požádal o okování svých kopyt sám ďábel. Světec mu však záměrně přibil na nohy ještě žhnoucí kusy kovu a bolest satana přiměla, aby okamžitě prosil o jejich sundání. Dunstan tak učinil pod podmínkou, že ďábel už nikdy nevstoupí na místo, kde uvidí nad vchodem viset podkovu. Slované chovali kováře a jejich povo... (více v detailu)
Zlínský kraj
199
 Kč
Včelí vosk panenský - volná stavba
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám panenský včelí vosk, vytavený ve slunečním tavidle, vyčištěný v páře, bez použití chemického čištění, 100 % čistý přírodní produkt. Vosk je z volné stavby a pouze z nezaplodovaných plástů, které nebyly přes zimu ve včelstvech a nezažily žádné léčení včel. Zbar... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Prodám včelí vosk
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám včelí vosk z vlastní produkce. Vosk je čistý 2x předvařený. Váha 39,6kg Cena 300kc za 1kg
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Kované hrací kostky
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Jedinečné, ručně kované, hrací kostky pro fanoušky deskovek i pro štěstí. Naše kouzelné kostky vás přímo magicky zbaví všech nepoctivých hráčů. Stačí přesně mířit. :) Co víme o historii hracích kostek? Nejstarší artefakty podobné dnešním kostkám pocházejí z doby kamenné. Byly to opracované vícehranné kosti se symboly. Poté se hrací kostky začínají objevovat v době starověkého Egypta již v dnešní krychlové podobě. Největšího rozmachu se kostky dočkaly až v období římského impéria, kdy také vznikl slavný citát "Alea iacta est!" neboli "Kostky jsou vrženy". Císař Claudius prý napsal knihu o strategii kostek a za císaře Commoda vzniklo v Římě první kasino. Ve starověkém Římě se kostky staly natolik populární hrou, že nakonec byla tato hra jakožto hazardní postavena mimo zákon. Nejstarší nalezená kostka pochází z hlíny u řeky Indu a je stará asi 5 000 let. Ve starověkém Římě je prokazatelně hrávali jak otroci, tak císařové. Také Jan Ámos Komenský jim věnoval celou j... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
přírodní konopná mast (konopí,olivový olej, včelí vosk)
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám přebytky čistě přírodní konopné masti do které byly použity jak palice, tak listy, které obsahují všechny léčivé látky, co v konopné mastí mají být. K POZITIVNÍM účinkům této konopné masti je třeba zohlednit další prospěšné účinky použitých ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
170
 Kč
Med a včelí produkty přímo od včelaře
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Aktuální nabídka našich medů: AKÁT (250 kč/kg) velmi světlý akátový med z jihomoravských akátin, nejvyšší obsah fruktózy ze všech druhů medu, velmi sladký a vonný, zůstává dlouho tekutý LÍPA (250 kč/kg) silně aromatický med s výrazným aroma lipového květu a ostře mentolovou chutí SLUNEČNICE (220 kč/kg) čistý slunečnicový med z úrodné černozemě dolnomoravského úvalu, lehce nakyslý/ovocný/citrusový, rychle krystalizuje do žlutooranžové hmoty (jako pastovaný je světle zlutý), skvělý do ovocných čajů, zvýšený obsah selenu, vysoký obsah glukózy SLUNEČNICE pastovaná (220 kč/kg) ŘEPKA + OVOCNÉ STROMY (200 kč/kg) klasický světlý jarní květový med, rychle krystalizuje, řepkový med má vyšší obsah brassinů působících proti rakovinnému bujení LESNÍ KVĚTOVÝ smíšený z CHKO Pálava (250kč/kg) - vynikající polyflorní med z unikátní lokality smíšených listnatých lesů na spraši, obsahuje vše co vykvétá od dubna do srpna (lesní byliny, javor, třešeň, jírovec, akát, lípa a mnoho dalšího...) Směs AKÁ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Svíčky ze včelího vosku 8 kč/ks
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svíčky ze včelího vosku ve žluté přírodní barvě o výšce 20,5 centimetrů a průměr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8
 Kč
Svíčky bílé ze včelího vosku tenké 9 kč/ks
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svíčky bílé ze včelího vosku tradiční/ rituální 18cm. Prodávám celé balení. Cena za 63 ks 567kč Zasílám balíkovnou
Hlavní město Praha
9
 Kč
Svíčky zelené ze včelího vosku tenké 8 kč/ks
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svíčky zelené ze včelího vosku tradiční/ rituální 18cm. Prodávám celé balení. Cena za 63 ks 504 kč Zasílám balíkovnou
Hlavní město Praha
8
 Kč
Včelí vosk
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám včelí vosk cca 40kg, cena za 1kg.
Ústecký kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní