Jansen RD-800 damper dumper PRO

Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jansen RD-800 damper dumper PRO . Pásový vyklápěč je flexibilný a je možné ho používat různýma způsobama. Díky výkonnému hydraulickému systému máte se zdvihací sílou 800 kg lehkou manipulaci při vyklápění těžkých břemen. Ja... (více v detailu)
Středočeský kraj
97 200
 Kč

Podobné inzeráty

Pasovy dumper prepravnik minidumper dampr
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
SLEVA Z PŮVODNÍCH 99 990 KČ NA 89 000 KČ bez DPH. VÝPRODEJ POSLEDNÍHO SKLADOVÉHO KUSU. K prodeji pásové motorové kolečko o maximální přípustné hmotnosti 1500 kg , el. start, naftový motor, hydraulické vyklápění ,velmi dobrá prostupnost terénem, jednoduchá me... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 000
 Kč
Kultivátor a 1-osý traktor HECHT 7100
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Koupeno 2016 za 49 990 Kč. Plně funkční, používaný 4x za rok. Popis: Kvalitní silný benzinový motor se systémem OHV 212 ccm 3 rychlosti vpřed a 1 vzad Odolná převodová skříň z litiny Robustní konstrukce zaručuje dlouhou životnost stroje Velká palivová nádrž Skvělý pomocník ke kypření a obdělávání půdy, ale lze využít jako malotraktor s vozíkem 24 speciálně tvarovaných kultivačních nožů o 38 cm z pevné oceli, které perfektně rozmělní půdu Možnost nastavení záběru Ke kultivátoru lze zapojit v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 000
 Kč
Jansen RD-600 hydr. damper
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jansen RD-600 hydr. damper. Zvláštností je hydrostatický pohon! Damper je samohybný a žlab se dá vyklápět. Na tento účel je na stroji namont.hydr. agregát a hydr. válec. S touto funkcí se náš mini sklápěč odlišuje od konkurence ! Proces zve... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 826
 Kč
Dumper - motorové kolečko
Před 8 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hydraulický samonakládací dumper XN 800 se pyšní nosností až 800 kg, robustní konstrukcí a dieselovým motorem pro vyšší zátěž. Jeho jednoduchá struktura a stabilní přenos umožňují široké spektrum po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
151 000
 Kč
Jansen RD-300proS
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pásový samonakládací damper Jansen RD-300proS je rozš. modelem Jansen RD-300 pro. Je osazen motorem Briggs&Stratton XR1450 4-taktný motor, OHV, 10 HP, hydraulický systém výškového vykládání a funkci hydraulického samonakládání . Objem palivové n... (více v detailu)
Středočeský kraj
97 099
 Kč
Jansen BHSM-225 podkop za traktor
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jansen BHSM-225 podkop za traktor. Podkop je poháněný přímo z kardanu (tyč je součástí balení,je zdarma). Má vl. hydr. systém. Do... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jansen RD-600S Hydraulický sklápěč
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pásový damper (s nosností až 600 kg) je nejnovějším modelem naší řady damperů. Zvláštností je hydr. pohon! Sklápěč je samojízdný a výsypku lze vyklopit. K tomuto účelu je na stroji namontována hydraulická jednotka a hydraulický válec. Touto funk... (více v detailu)
Středočeský kraj
107 396
 Kč
Jansen AGF-180 mulčovač příkopový
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Sklopná - příkopová mulčovací sekačka za traktor se vyznačuje obzvláště robustní konstrukcí- má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku dvě řady protiostří a nárazovou pojistku. Díky příčnému posunu sekačky je velmi snadné kosit příkopy, břehy... (více v detailu)
Středočeský kraj
81 818
 Kč
Mini dumper GORILA G-500L PRO
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Minidumpery jsou velmi užitečné při stavebních a zemědělských pracích, jako je zemní práce, zakládání zahrad, stavební práce, údržba venkovních ploch a podobně. Díky své kompaktní velikosti a snadné ovladatelnosti jsou oblíbené zejména u malých stavebních firem a zahradníků. TECHNICKÉ PARAMETRY: Hmotnost stroje 500 kg Maximální zatížení 500Kg Značka motoru BRIGGS & STRATTON Zdvihový objem (cc) 306cc Celkový výkon (HP)*@3600 ot./min 6,5 (7,46KW/3600) Integrovaný ventilový blok značky Northern Hydraulics Maximální pracovní tlak 20MPa Rychlost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
129 900
 Kč
VARI B 35 skoro nový
Před 12 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
K prodeji zánovní stroj od VARI.Použité dohromady par desítek minut.Osobni odběr nebo můžu za poplatek přivést.Lze dokoupit i nylonový kartáč POPIS PRODUKTU Ocelový kartáč VEDEX byl vyvinut kvůli vyhlášce EU, která zakazuje chemickou likvidaci mechu a plevele na veřejných plochách. Tato vyhláška již v platí v celé Evropě. S VEDEXem ekologicky zlikvidujete nepříjemný plevel a mech, který prorůstá spárami ve dlažbě. Díky ořezávačům nečistot se nečistoty nelepí na kola a účinnost stroje je tak ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
22 000
 Kč
Jansen RD-600S Hydraulický sklápěč
Před 15 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pásový damper (s nosností až 600 kg) je nejnovějším modelem naší řady damperů. Zvláštností je hydrostatický pohon! Sklápěč je samojízdný a výsypku lze vyklopit. K tomuto účelu je na stroji namontována hydraulická jednotka a hydraulický válec. Touto funkcí se náš minisklápěč odlišuje od konkurence! Proces zvedání a spouštění probíhá během několika sekund. Žlab má rozměry 1330 x 620 x 680 mm. Motor: 4-taktní motor OHV, 14 hp, 420 cm3, Vanguard Briggs & Stratton s integrovaným cykló... (více v detailu)
Středočeský kraj
107 396
 Kč
Jansen RD-600S Hydraulický sklápěč
Před 15 dny - HYPERINZERCE
Pásový damper (s nosností až 600 kg) je nejnovějším modelem naší řady damperů. Zvláštností je hydrostatický pohon! Sklápěč je samojízdný a výsypku lze vyklopit. K tomuto účelu je na stroji namontována hydraulická jednotka a hydraulický válec. Touto funkcí se náš minisklápěč odlišuje od konkurence! Proces zvedání a spouštění probíhá během několika sekund. Žlab má rozměry 1330 x 620 x 680 mm. Motor: 4-taktní motor OHV, 14 hp, 420 cm3, Vanguard® Briggs & Stratton s integrovaným cyklónovým vzduchovým filtrem Hydraulická samonakládací lopata umožňuje rychlé a bezproblémové na... (více v detailu)
107 396
 Kč
Jansen EFGCH-220 Mulčovač
Před 17 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k t... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 899
 Kč
Jansen EFGCH-220 Mulčovač
Před 17 dny - HYPERINZERCE
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k tomuto účelu dvojčinný hydraulický válec. Sekačka je zavěšena na tříbodovém zavěšení traktoru PTO. Váš traktor by měl mít nejméně 50 koní. Aktuální cena 59 899 Kč + DPH Technické údaje: Ší... (více v detailu)
59 899
 Kč
EFGCH-240 Jansen mulčovač
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Mulčovač za traktor Jansen EFGCH-240 s hydraulickým bočním posuvem se vyznačuje obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně zesílený úhlový převod a lze jej výborně použít jako mulčovací traktorovou sekačku.Stroj má záběr sečení cca 230 cm a je poháněna přes vývodový hřídel, který je součástí dodávky.Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posouvat doleva a doprava.Hmotnost: 555 k... (více v detailu)
Středočeský kraj
62 182
 Kč
EFGCH-240 Jansen mulčovač
Před 18 dny - HYPERINZERCE
Mulčovač za traktor Jansen EFGCH-240 s hydraulickým bočním posuvem se vyznačuje obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně zesílený úhlový převod a lze jej výborně použít jako mulčovací traktorovou sekačku.Stroj má záběr sečení cca 230 cm a je poháněna přes vývodový hřídel, který je součástí dodávky.Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posouvat doleva a doprava.Hmotnost: 555 kg na trakt...min 60 Hp a víc.. Cena ... (více v detailu)
62 182
 Kč
Dumper pasovy prepravnik minidumper dampr
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
SLEVA Z PŮVODNÍCH 99 990 KČ NA 89 000 KČ bez DPH. VÝPRODEJ POSLEDNÍHO SKLADOVÉHO KUSU. K prodeji pásové motorové kolečko o maximální přípustné hmotnosti 1500 kg , el. start, naftový motor, hydraulické vyklápění ,velmi dobrá prostupnost terénem, jednoduchá me... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 005
 Kč
Stolní pila nikdy nepoužité
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Díky dostatečně silnému motoru o výkonu 1500 W můžete na pile provádět všechny obvyklé druhy jednoduchých i složených řezů, TCT kotouč má tvrzené zuby a maximální prořez má hodnotu 70 mm. Ve standardní výbavě pily nechybí boční doraz, úhlové pravítko, bezpečnostní kryt řezného kotouče, nástavec na odsávání pilin, a dokonce ani stabilní podstavec z pevných kovových profilů s nástavcem proti překlopení pily. Neocenitelným pomocníkem je potom možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM
Před 23 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM 80 MP -1700 W. dvourychlostní multifunkční pokosová pila s potahem a laserem • Je absolutním vrcholem ve své třídě. Pokud hledáte univerzálního pomocníka do dílny, je tento model to nejlepší, co může dnešní trh nabídnout. Vybavení Základem je špičkový univerzální kotouč z tvrdokovu, osazený už ve standardu 40 zuby pro velmi hladký řez. Ten je schopen bez problémů řezat jak měkké nebo tvrdé dřevo, tak i další materiály jako jsou hliník, měď nebo plasty. Pro tento kotouč není ani problém bez poškození uříznout dřevo, ve kterém jsou hřebíky. Aby stroj zvládl řezání v různých materiálech ve výborné kvalitě, je vybaven dvěma rychlostmi. Rovněž ostatní výbava nabízí jen to nejlepší: robustní, stabilní a přesto stále lehkou konstrukci díky využití slitiny hliníku, prakticky nerozbitný kryt kotouče ze slitiny hliníku a s vodícím kolečkem (kryt tak nikdy nezadrhne o materiál při využití potahu), bohatě dimenzované nastavit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
Damper RD-300S Jansen
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÝ PÁSOVÝ SKLÁPĚČ JANSEN RD-300S A JEHO ROZŠÍŘENÁ FUNKCE SAMONAKLÁDÁNÍ cena s DPH---- 73 925 Kč + DPH Je vybavený 10 HP Briggs&Stratton benzínovým motorem. Maximální zatížení stroje je 500 kg; Motor se startuje pomocí kabelového tahu. Převodovka 6 stupňů: 6 vpřed a dva stupně vzad! Maximální rychlost je přibližně 8 km/h vpřed a přibližně 5 km/h vzad, což vám umožní pohybovat se bez námahy náročným terénem. Díky pásovému podvozku je ideální pro přeprav... (více v detailu)
Středočeský kraj
73 925
 Kč
Kobota B7000 čelní nakladač
Před 27 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám Japonský malotraktor Kubota B7000 s čelním nakladačem, ve velice pěkném stavu. Vše plně funkční, nikde nic neteče. Jen sednout a jezdit. 4x4 vypínatelný přední náhon, 4 redukce, 4 rychlosti, uzávěrka, PTO 3 rychlosti ,tříramen... (více v detailu)
Pardubický kraj
135 000
 Kč
Zahradní traktor WISCONSIN 1802 GALAXI Premium
Prodám zánovní zahradní traktor českého výrobce WISCONSIN Prostějov. V provozu 3 sezony, najeto 90 motohodin. Nyní po kompletním garančním servisu, nové náplně a filtry. Původní cena 179.990,- Zahradní traktory Galaxi jsou díky své masivní konstrukci, preciznímu provedení a brilantním japonským motorům KAWASAKI V-TWIN přímo předurčeny pro ty nejnáročnější práce na pozemcích ve firmách, obecních úřadech, technickým služeb, fotb... (více v detailu)
89 000
 Kč
Vysokozdvižný vozík Jungheinrich EJC 212
Před 40 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
RV 2016, počet mth 565 Nosnost 1200kg, Indikátor vybití baterie (LED), Tlačítko plíživého pojezdu, Spínací skříňka, Zdvih/Spouštění z oje proporcionální, Automatické omezení rychlosti od h3 = cca 1 800 mm na 2,5 km/h, Vyjmutí baterie směrem nahoru, Přednastavený program pojezd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
122 210
 Kč
Diskový podmítač do sadů a vinic
Před 43 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám diskový podmítač do sadů a vinic CZAGRO ,,Special,, o záběru 125 a 150 cm. Unikátní konstrukce podmítače umožňuje práci ve stísněných podmínkách sadu nebo vinohradu díky hydraulickému složení podmítače přímo v kolmé poloze za traktor,.Dále je výhodou šíře pracovního záběru a šíře stroje , která je díky konst... (více v detailu)
Středočeský kraj
98 000
 Kč
Damper RD-300S Jansen
Před 45 dny - HYPERINZERCE
NOVÝ PÁSOVÝ SKLÁPĚČ JANSEN® RD-300S A JEHO ROZŠÍŘENÁ FUNKCE SAMONAKLÁDÁNÍ cena s DPH---- 73 925 Kč + DPH Je vybavený 10 HP Briggs&Stratton benzínovým motorem. Maximální zatížení stroje je 500 kg; Motor se startuje pomocí kabelového tahu. Převodovka 6 stupňů: 6 vpřed a dva stupně vzad! Maximální rychlost je přibližně 8 km/h vpřed a přibližně 5 km/h vzad, což vám umožní pohybovat se bez námahy náročným terénem. Díky pásovému podvozku je ideální pro přepravu písku, zeminy, štěrku a kamení a nabízí t... (více v detailu)
73 925
 Kč
Další nabídky najdete zde: Stroje, technika