Desková hra Plyšová hlídka

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám deskovou hru Plyšová hlídka - jednou hraná, ve výborném stavu a kompletní. Veškeré části jsou v původním balení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Desková hra - Na křídlech
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Společenská hra - vědomostní a naučné a rodinná hra, pro 1 až 5 hráčů, střední obtížnost, délka hry 60 min, v českém jazyce, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Desková hra - Trosečníci
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Trosečníci jsou párty hra, ve které spolupracujete až do té chvíle, kdy se vám to hodí. Ocitáte se v roli trosečníků na pustém ostrově, kteří se zoufale snaží zachránit, než přijde bouře, která celý ostrov smete. Abyste ale dokázali ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Harašeníčko desková hra
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starší deskovou hru - Harašeníčko. Cena 100 Kč.
Královéhradecký kraj
100
 Kč
desková hra Strážcové lesa
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám deskovou hru určenou pro 2-4 hráče od 10 let. Napínavá, dobrodruž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
490
 Kč
Desková hra - Pozor na vlka
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kooperativní karetní hra pro děti od 5 do 10 let. Pomozte všem zvířecím rodinkám se shromáždit a schovat se tak před vlkem! Podaří-li se vám sestavit všech sedm kompletních rodinek, vyhráli jste společně nad vlkem! Pokud však nebud... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Desková hra CATAN (osadníci z katanu)
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám deskovou hru je jen rozbalená Stav: nová Jestli mát... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
Albi Zpátky do lavic - desková hra
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Jednou hraná, nevhodný dárek.
Kraj Vysočina
170
 Kč
Desková hra CASHFLOW Bohatý táta
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám deskovou hru CASHFLOW Bohatý táta, kompletní, lehce opotřebovaná herní plocha (viz foto). Jen osobní předání, a to je možné díky příbuzným v Jihlavě, Brně, Olomouci. https://www.luxor.cz/v/1598810/cashflow-deskova-hra?utm_sourc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Desková hra Tipni si
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nevyužívanou společenskou hru Tipni si! Je jí škoda aby se na ní jen prášilo
Kraj Vysočina
400
 Kč
Desková hra - Duch
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Duch je zábavná postřehová hra pro dva až osm hráčů. Principem hry je dobře si zapamatovat pět dřevěných předmětů - bílého ducha, zelenou láhev, modrou knihu, červené křeslo a modrou myš. Na kartičkách jsou pak obrázky těchto předm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Plyšová hlídka
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam deskvou hru plyšová hlidka, obalené karty, navic bonusový scénář... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Desková hra Formula Dé
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím sběratelskou verzi deskovky Formula Dé. Byla hraná jen trochu. Je určena pro 2-10 hráčů a trvá cca 2 hodinyK převzetí na Praze 4 - Libuši nebo po domluvě jinde. Stolní desková hra Formule D je určena pro hráče, kteří mají chuť pustit se do nelehkého souboje na originálních okruzích, kde se prohání i skuteč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Desková hra Nespoutané Laškování
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme deskovou hru nespoutané laškovalní. Hraná pouze 3x (otestovat se musí) nevhodný dárek. Boh... (více v detailu)
Kraj Vysočina
350
 Kč
Desková hra - Na křídlech - rozšíření 1 Perutě Evropy
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sýkorka, vrána, kos, čáp či volavka, díky tomuto rozšíření herního hitu na křídlech můžete své voliéry konečně zabydlet i ptáčky, které potkáváte v parku či pozorujete z okna svého domu. Karty... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
FIGURKY HRA O TRŮNY NOČNÍ HLÍDKA K LEGO 8 KS
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Figurky Hra o Trůny k LEGO- znáte ze známého seriálu Hra o Trůny | Games of Thrones Postavy: Noční hlídka s Chodci Jon Snow | White Walke s mečem | Wi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
440
 Kč
MONOLITH ARENA desková hra nová
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím hru Monolith Arena, novou, ve fólii zabalenou. Osobní předání/Zásilkovna. Díky všem!
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Skleněné šachy ( desková hra )
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná figurka je bohužel rozbitá nutno slepit ( pozor ostré) Hrane použité Odpadali bohužel spodky od figurek ale i tak se dají použít ale opatrně aby se nepoškrábala deska Vše je ze skla Jedny jsou průhledné a j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280
 Kč
Dixit - desková hra plná fantazie
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím oblíbenou deskovou hru Dixit vhodnou pro děti od 8 let. Ve hře se stanete vypravěčem a budete vymýšlet vlastní příběhy. Díky jednoduchým pravidlům a principu hraní si zábavu může užít opravdu každý napříč všemi věkovými kategoriemi. Hra je také vhodná pro děti, kterým napomáhá k rozvíjením jejich fantazie. V každém kole zastává jiný hráč roli vypravěče. Získává body tím, že ostatní hráči hádají jeho kartu pomocí nápovědy, kterou jim poskytne. Tato nápověda musí být důmyslná, protože pokud kartu uhodnou všichni hráči, nedostane vypravěč žádné body! Ostatní hráči získávají body tím, že najdou vypravěčovu kartu a že získají hlasy ostatních hráčů díky chytrému výběru karet. Hra končí ve chvíli, kdy jeden nebo více hráčů získá 30 bodů a více. Vítězí hráč s největším počtem bodů. Jak se hraje ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Retro dřevěná stolní toaletka a šperkovnice
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dřevěnou stolní toaletku v dobrém stavu, základna měří 30,5 x 18 cm a celková výška je 33 cm. Vše v původním stavu, nálezový stav. C... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
BOONLAKE desková hra nová, fólie
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím novou, neotevřenou, ve fólii zabalenou hru BOONLAKE. Osobní předání/Zásilkovna. Díky všem!
Jihomoravský kraj
900
 Kč
Společenská desková hra Small World (výr. DAYS OF WONDER)
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím společenskou deskovou hru Small World. Naprosto vynikající stav (nehraná, pouze rozbalená), kompletní, s originálním anglickým a navíc i vytištěným / zafoliovaným českým návodem. PC: 1399 Kč Možnost osobního odběru Praha 5, popř. zaslání Zásilkovnou, Balíkovnou nebo Českou poštou. e-mail: pe.ro@centrum.cz tel.: 604 230 220 Small World je odlehčená bojová hra, vycházející z populární hry Vinci. Oproti svému předchůdci se razantně proměnilo prostředí, tentokrát vás čeká fantasy s různými rasami - trpaslíky, orky, amazonkami či lidmi. Ras je ve hře selkem 14... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Cyklotrenažér Tacx Flow Smart
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám cyklotrenažér Tacx Flow Smart, který je stále v záruce až do ledna 2025. Má najeto přibližně 2500 km a funguje naprosto bez problémů. Důvod prodeje je přechod na vyšší model (Wahoo Kickr), takže tento trenažér rád pošlu dál někomu, kdo ho využije. K trenažeru dostanete: - podložku pod přední kolo - rychloupínák na zadní kolo - 3D tištěné chlazení spárované s Arctic PC větrákem, takže se trenažér nepřehřívá ani při vyšších výkonech - 26" Conti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Desková hra Nelly (Queen Games) - BALÍKOVNA ZDARMA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V ŘÍJNU NABÍZÍM K TÉTO HŘE DOPRAVDU BALÍKOVNOU NA POBOČKU ZDARMA Prodám deskovou hru Nelly od Queen Games. Kompletní, párkrát hraná, velmi dobrý stav. Originál návod je v němčině, je k tomu vytištěný barevný návod ve slovenštině (v češtině návod není). Nelly je hrošice, která žije v malém africkém jezeře se svými přáteli - malou želvou a volavkou. Má tu všechno, co potřebuje ke spokojenému životu, její kamarádi se vozí na jejím hřbetě, ale v jezeře žijí zákeřní krabi, kteří Nelly rádi štípou do n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Desková hra Fallout a rozšíření New California
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hru Fallout a rozšíření New California obě hry v EN. Ve hrách jsou navíc TOP malované figurky (viz foto) Obě hry jsou kompletní a v top stavu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Desková hra Šnek
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dostaň šneka do ulity! Zábavná hra pro 2 - 4 hráče, jedna hra trvá cca 10 - 15 minut času. Svou roli hraje nejen náhoda, ale i strategie každého hráče. Pro koho je hra určena? Pro děti i dospělé, stačí umět počítat do 6. :-) Hra podporuje učení, počítání a logické uvažování. Hra má dvě verze hraní. Jednu základní, kde jsou nástrahy v podobě černých čísel na barevném herním poli, které hráče automaticky vrací zpět a ztěžují cestu k cíli. Druhá verze je s žetony, kdy hráč může soupeři uškodit a ztížit cestu k cíli strategickým položením žetonu na jeho trasu a vícekrát ho vrátit zpět. (Podrobná pravidla jsou součástí belení) A uži... (více v detailu)
Jihočeský kraj
721
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní