Yuzu Yuzu Citrus 1000 g

Yuzu Yuzu Citrus 1000 g
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Yuzu Yuzu Citrus 1000g Yuzu Yuzu Citrus je tradiční korejský nápoj vyrobený z citrusů Yuzu ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Čerstvý - Bezinkový likér 250 ml
Čerstvý - Bezinkový likér 250 ml
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bez umělých barviv a aromat. Recept od babičky v kterém je přidána jen káva hnědý cukr vanilkový cukr a rum. Bezinky mají mnoho zdravotních benefitů. Regenerují jaterní buňky a působí preventivně proti rakovinám všeho druhu.... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Citrín s certifikátem
Citrín s certifikátem
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 16ks Citrínů různých karátů (ct). Pro přesnější a detailnější info a fo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Yuzu Yuzu Citrus 2000 g
Yuzu Yuzu Citrus 2000 g
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Yuzu Yuzu Citrus 2000 g Yuzu Yuzu Citrus je tradiční korejský nápoj vyrobený z citrusů Yuzu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
FlavDrops MyProtein (Cherry) ochucující kapky 50 ml
FlavDrops MyProtein (Cherry) ochucující kapky 50 ml
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
MyProtein FlavDrops (ochucující kapky) přírodní ochucovadlo, které změní tvoje jídlo a neobsahuje žádné kalorie. Omezení cukrů a tuků nemusí automaticky znamenat, že budeš jíst jen nudná jídla bez chuti. Fantazii se meze nekladou... (více v detailu)
Středočeský kraj
139
 Kč
Citrus Calamondin bonsaj - cca 20 cm
Citrus Calamondin bonsaj - cca 20 cm
Před 177 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Citrus Calamondin bonsaj (Citrofortunella microcarpa) - cca 20 cm. Citrus Calamondin je malý stálezelený citrusový stromek, kříženec mandarinky a kumquatu. Pochází z jihovýchodní Asie. Plody jsou malé, kulaté, oranžové a mírně kyselé, jsou v podstatě jako menší mandarinky. Dají se dobře loupat a jsou bohaté na vitamin C. Kromě využití při přípravě pokrmů je Calamondin pěstován jako okrasný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
590
 Kč
Fresh limonády Cockta čerstvé
Fresh limonády Cockta čerstvé
Před 1277 dny - HYPERINZERCE
AKČNÍ VÝPRODEJ posledních kartónů - šípkové limonády COCKTA. Jedná se o limonády s výrobním sídlem ve Slovinsku. Nyní akce - ke každému nákupu 6 krt Cockta 1,5L je + 1 originální skleničky Cockta zdarma. K 6krt limonad 1krt skleniček zdarma (6ks) Limonády Cockta jsou v Čechách velice oblíbené - kdysi se tu prodávali v Intersparu než jej převzal Albert. Cocktu znají hlavně ti co jezdí na dovolené do Chorvatsko, Bulharsko, Slovinsko, Maďarsko, Srbsko, Makedonie a Řecko. Limonáda je bez konzervantů, ochucovadel a umělých sladidel, bez barviv aj. Éček. Momentálně vyprodávám s min. trvanlivostí 28.3.2023. (od výroby 6.měsíců) Běžná expirace téže limonády jen ve skle je 12 měsíců, tedy je záruka kratší jen z důvodu obalu pvc a je to pouze opatření ochrany výrobce kvůli pvc obalu PET. Nikde jinde v ČR nekoupíte !!! 1,5 litru limo v PET, perlivá sycená přírodním oxidem uhličitým běžně za cenu 65,-Kč/kus. Mohu zaslat další informace, tak pište kdo má zájem. Dopo... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Nezařazeno