Titanové (ultra lehké) náušnice značky BOCCIA kroužky

Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
stříbrná barva s černou ozdobou, antialergický super lehoučký kov, malé kroužky, jednoduché zapínání
Olomoucký kraj
430
 Kč

Podobné inzeráty

Apple Watch Ultra 2 přírodní titan
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Apple Watch Ultra 2 v barvě přírodní titan s originálním řemínkem Trail Loop Black/blue S/M. Hodinky a sklíčko ... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Jídelní rozkládací stůl - Shirley
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám částečně masivní rozkládací jídelní stůl v moderním designu, dovoz Belgie, kvalitní stabilní rozkládací systém uložený pod hlavní deskou, nový, SUPER CENA, ihned k dispozici, jednoduchá manipulace, nepoužívaný, nový, v originálníml balení, původní cena 17 000,-Kč. Rozmě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
Dvoje lehké tenisky FILA + LOAP vel. 29 - cena za oboje
Před 229 dny - Pardubický kraj - EMIMINO
Nabízím k prodeji tyto dvoje lehoučké tenisky ve vel. 29...... Cena uvedena za oboje… Tenisky FILA - barva je taková šedomodrá, nošené jen chvíli, takže stále krásné. Tenisky jsou super lehoučké, vnitřek nezničený a nejsou ani ochozené, nebo sešlapané. Růžové tenisky LOAP - zapínání na suché zipy. Jsou lehoučké. Tenisky jsou nošené, mají jen estetické vady - odřené špičk... (více v detailu)
Pardubický kraj
149
 Kč
Dvoje lehké tenisky LOAP + FILA vel. 29 - cena za oboje
Před 230 dny - Pardubický kraj - EMIMINO
Nabízím k prodeji tyto dvoje lehoučké tenisky ve vel. 29...... Cena uvedena za oboje… Tenisky FILA - barva je taková šedomodrá, nošené jen chvíli, přesto se nám na nich podařilo okopat špičky. Tenisky jsou jinak super lehoučké, vnitřek nezničený a nejsou ani ochozené, nebo sešlapané. Růžové tenisky LOAP - zapínání na suché zipy. Jsou lehoučké. Tenisky jsou nošené, mají jen estetické vad... (více v detailu)
Pardubický kraj
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní