Benelli super black eagle3 left hand

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam nevyužitý brokovy automat s levým závěrem ráže 12/89 hlaveň 71cm zásobník 3+1 přidám nastavec9+1(4tis)kufr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
35 000
 Kč

Podobné inzeráty

BROKOVNICE SAMONABÍJECÍ - AUTOMAT ROTTWEIL r. 12
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
TOP CENA !! Prodám brokový automat / samonabíjecí brokovnice Rottweil pro lov drobné zvěře, k lovu kachen, bažantů, rovněž tak pro sportovní brokovou střelbu.. Použitá zbraň v dobrém stavu, plně funkční, málo střílená, optimální zahrdlení pro lov 3/4, před koupí možnost odzkoušení. Popis zbraně - Rott... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
PUŠKA BROKOVNICE LANCASTER CAL 16 SUPER
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
NABÍZÍM TUTO NÁDHERNOU LANCASTERKU RÁŽE 16 STŘEDOVÝ ZÁPAL V SUPER A PLNĚ FUNKČNÍM STAVU, VŠE FUNGUJE JAKO HODINKY, CELKOVÁ DÉLKA 110 CM, HLAVNĚ 69 CM, NIKDE ŽÁDNÉ VŮLE NAPROSTO PEVNÁ, MASIVNÍ HLAVNĚ, UVNITŘ TÁKÉ PARÁDNÍ (NĚJAKÉ STOPY PO ČERNÉM PRACHU NIC VÁŽNÉHO). ZDRAVÉ OŘECHOVÉ DŘEVO S RYBYNOU , BEZPEČNÉ A NAPROSTO PEVNÉ OTEVÍRÁNÍ SPODNÍ PÁČKOU, KOHOUTY SPOLEHLIVĚ ARETUJÍ, PŘESNÝ ODSKOK, SILNÁ PÉRA KOHOUTY MOHOU LOUSKAT OŘECHY, KOMPLET SČÍSLOVANÁ DO POSLEDNÍHO ŠROUBEČKU, NÁDH... (více v detailu)
Karlovarský kraj
29 000
 Kč
Vzduchový samopal Crosman DPMS SBR + příslušenství
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám použitý vzduchový samopal Crosman DPMS SBR. Komplet balení+příslušenství a ocelové bb broky(cca 500ks). V perfektním a plně funkčním stavu,pouze sem tam škrábanečky. Stáří 3 roky,používáno občasně Příslušenství: Kolimátor ThetaOptics, svítilna Strike Systems a Laser Venox Předchozí cena s příslušenstvím byla 11000kč Cena: 5300kč Cena je pevná!!! Mohu prodat jen samotnou zbraň bez příslušenství za cenu 4000kč!!! Parametry: Energie udávaná výrobce... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Brokovnice FN Browning
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zachovalý brokovy automat FN Browning ráže 16/65. Pěkný b... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní