FullHD kamera Forever

Před 303 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Za čokoládu Lindt, milka nebo podobnou přenechám full HD akční... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

IP kamera s nočním viděním
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Venkovní bezpečnostní Wifi kamera s nočním viděním, full HD 2.0, 1080p, 6mm, 1/2.7" Používaná pouze uvnitř na dohled. Velmi dobře funguje s app iSmartViewPro. Lze naprogramovat pro za... (více v detailu)
Ústecký kraj
520
 Kč
Prodám stolní hodiny Mctec s kamerou Full Hd
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám stolní hodiny Mctec s kamerou Full Hd IR+návod.Vhodné na chatu,c... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Mini dron s HD kamerou Skypro
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
* Prodám nový mini dron s HD kamerou Skypro. * Fotoaparát s vysokým rozlišením umožňuje pořizovat kvalitní fotografie a nahrávat nezapomenutelná videa z ptačí perspektivy. * Dron můžete ovládat a nahrávat záběry přímo prostřednictvím aplikace v telefonu a můžete jej také ovládat přiloženým dálkovým ovladačem. * Lze předem naplánovat trasu a určit jeho dráhu letu * Zároveň umožňuje otáčení o 360°, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
ELP USB dome kamera 2MP
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
2MP rozlišení: Kamera nabízí Full HD 1080p rozlišení, které zajišťuje čistý a ostrý obraz. Poskytuje 60 snímků za sekundu při rozlišení 1280x720 a 30 snímků za sekundu při rozlišení 1920x1080, což přináší plynulý obrazový přenos. Infračervené noční vidění: Kamera je vybavena 24 IR LED, které umožňují monitorování ve tmě, což je ideální pro denní i noční zabezpečení. Plug & Play: Podporuje funkci USB plug & play, což znamená, že není potř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
ELP USB dome kamera 2MP
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
2MP rozlišení: Kamera nabízí Full HD 1080p rozlišení, které zajišťuje čistý a ostrý obraz. Poskytuje 60 snímků za sekundu při rozlišení 1280x720 a 30 snímků za sekundu při rozlišení 1920x1080, což přináší plynulý obrazový přenos. Infračervené noční vidění: Kamera je vybavena 24 IR LED, které umožňují monitorování ve tmě, což je ideální pro denní i noční zabezpečení. Plug & Play: Podporuje funkci USB plug & play, což znamená, že není potř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
FullHD autokamera Lamax Drive C7 + GPS modul
Prodám velmi málo používanou fullHD autokameru Lamax Drive C7. Kamera Lamax C7 je kvalitní zařízení s českým menu pro snadné nastavení. Má možnost zamknout video nebo vypnout displej pomocí jediného tlačítka. Full HD rozlišení, noční režim, nekonečná časová smyčka a parkovací mód kamery Výhodou je 150° zorné pole. Technické parametry jsou uvedeny v poslední... (více v detailu)
1 125
 Kč
Auto kamera full HD Lamax Drive C4
Mám na prodej full HD autokamera Lamax Drive C4 v bezvadném, nepoškozeném stavu. Kamera má české menu. Ke kameře je vše jako je na foto, tj. originál krabice, obal, držák na sklo, kabel... (více v detailu)
1 000
 Kč
Kamera do auta Niceboy PILOT X + GPS modul
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kameru do auta (dashcam) Niceboy PILOT X + GPS modul. Kamera je jako nová, používána pár měsíců v autě, potom auto prodáno. Objektiv bez žádného škrábance, na zadním displeji je ještě nalepena ochranná fólie. K dispozici originální krabice s dlouhým napájecím kabelem a nabíjecím adaptérem do autozapalovače. GPS modul rozlišení snímače 2 Mpx, 1,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Auto kamera Full HD
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam uplne novou auto kameru .Vestavěná baterie: Ano Kapacita baterie: 100 mAh Typ napájení: Baterie, USB, Dobíjecí Pracovní napětí: 5V Výstupní proud: 1A. Podpora jazyků: Čeština, Italština, Holandština, Francouzština, Španělština, Ruština, Němčina, Angličtina Nahrávání videa ve smyčce: Ano Délka kabelu: 2,5m Vestavěné reproduktory: Ano Typ HD: Full HD Noční režim: Ano Pozorovací úhel hlavní kamery: 120° Vestavěný... (více v detailu)
Ústecký kraj
349
 Kč
IP venkovni kamera D-Link DCS-2670L
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1 ks kamera D-Link DCS-2670L Cena za 1 ks je 1500,-, puvodne 5221,- Venkovní kamera D-Link natáčí ve vysoké kvalitě díky 2Mpx CMOS senzoru se záznamem ve Full HD rozlišení, včetně nočního vidění! Samozřejmostí je detekce pohybu . možnost 10× digitálního zoomu. K dispozici má mobilní aplikaci i webový portál a kromě toho dokáže nahrávat záznamy i na paměťové karty micro SD. Zajistí maximální bezpečnost pro vás, vaše blízké i majetek. Full HD kvalita Panoramatický úhel záběru 180° v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
LAMAX W9.1 (akční kamera 4K)
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám akční kameru Lamax v komplet originál balení, 2x orig.baterie 1350 mAh + k tomu karta 4GB + adaptér a nabíjecí kabel. Dálkové ovládání, spoustu nástavců a držáků + navíc 2x držák na sklo auta. Manuál v CZ, stativ, pouzdro do vody + na kameru. VLASTNOSTI KAMERY: - vodotěsné bez pouzdra do 12m (s pouzdrem 40m) - zabudovaná ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 600
 Kč
Nová kvalitní palubní kamera Globalsec
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Palubní kamera FullHD kvalita záznamu 140° Širokoúhlý objektiv Noční vidění Dlouhá výdrž baterie Integrováno do aplikace GlobalSec pro iOS a Android Ovládání v češtině Aplikace pro bezdrátové ovládání Rozlišení Full HD - 2MP FHD 1920x1080 px 30 fps 2" LCD displej Technologie superkondenzátoru GPS přesná pozice při nenadálé situaci G-snímač Nahrávání ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990
 Kč
Sport HD kamera
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám HD sport kameru s příslušenstvím, které nebylo ani používáno. Vhodné veškeré spor... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 150
 Kč
Kamera do auta Vehicle Blackbox DVR Kamera do
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ÚvodAuto / MotoKamery do auta Vehicle Blackbox DVR Kamera do auta Full HD 1080p Noční vidění Vehicle Bl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Prodám akčni kameru Lamax x7. 1 Naos
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Popis produktu Kamera byla jen vyjmuta z krabice a odzkousena, nebyl cas na ostrej provoz takze je nova.. Čtěte prosim az do konce! Akční kamera Lamax NAOS X7.1 je s 16 Mpx fotografiemi a rozlišením videa až 2,7K tou správnou volbou pro zaznamenání každého okamžiku. A to i pod vodou, díky vodotěsnosti do hlouby až 30 m. Menu je v českém jazyce. Mobilní aplikace spolu s ovladačem vám umožní pohodlné řízení kamery i na dálku. Obsah balení Akční kamera Lamax NAOS X7.1 Dálkový ovladač Li-ion baterie USB kabel J-mount Fast plug-in Držák na trubku Samolepící držák rovný Samolepící držák zakřivený Quick clip mount 3x 3-axis connector Adaptér na stativ Stativová redukce 2x Náhradní 3M podložky Náhradní dvířka (nejsou vodotěsná) Ocelové lanko Utěrka z mikrovlákna Univerzální pásky se suchým zipem Stahovací pásky Vodotěsné pouzdro Rám pro použití bez vodotěsného pouzdra Uživatelská manuál Technické par... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Akční kamera Niceboy FULL HD VEGA X LITE
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Akční kamera od značky Niceboy. Kamera disponuje rozlišením HD i Full HD, díky technologii WDR s ní pořídíte kvalitní záznam i v kontrastních světelných podmínkách. Vodotěsnost do 30 metrů. Vhodné i jako autokamera. Parametry - Rozlišení videa: Full HD (1920×1080) Full HD (1920×1080) HD (1280×720) - Typ paměťové karty: Micro SD - Datová rozhraní: Rozhraní USB 2.0 Bezdrátové rozhraní Wi-Fi - Vodotěsnost: 30m... (více v detailu)
Středočeský kraj
799
 Kč
Dron s FullHD kamerou, kvadrokoptéra s kamerou
Prodám kvadrokoptéru s kamerou, byla pouze vybalena a odzkoušena, poté se vrátila do krabice. Baterie se nabíjí přes USB-C kabel. Nevhodný dárek. Intuitivní ovládání pro vzrušující letové manévry Mnohem snazší ovládání díky vestavěnému snímači nadmořské výšky Paměťová karta micro SD o kapacitě 4 GB je součástí balení 360° přemety do všech směrů pro čistou zábavu při létání Integrovaný senzor GYRO pro větší stabilitu ve vzduchu Čtyřkanálové rádiové ovládání s moderní technologií 2,4 GHz Dvoub... (více v detailu)
800
 Kč
Akční kamera Niceboy VEGA X 8K
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vodotěsná akční kamera od značky Niceboy s rozlišením až 8K. I bez pouzdra je vodotěsná až do hloubky 12 metrů. Přímo v kameře najdete řadu kreativních módů a špičkové komponenty a technologie pro perfektní obraz i stereo zvuk. Parametry Funkce: - Odolné provedení - Akumulátorové napájení - Stativový závit - Voděodolnost - Stabilizace obrazu - Dotykové ovládání - Nahrávání ve smyčce - Vodotěsná bez obalu Rozlišení videa: - 8K (7680 x 4320) - 6K - 4K (4096×2160)... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Prodám Web kameru Logitech StreamCam C980
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční Web kameru Logitech StreamCam C980 od firmy Logitech. Kamera je určena nejen pro běžné video hovory, ale i streamování ve vysoké kvalitě. Kamera zvládne video v rozlišení Full HD - 1920 x 1080, automatické doostřování, redukci okolních šumů, je vybavena pomocí integrovanýcn duálních stereofonních m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
4K akční kamera Forever SC-400 Plus
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Forever SC-400 Plus Sony snímač 12 Mpx, Video ve 4K Ultra HD při 25 fps, 2,7K při 30 fps, 1 080p při 60 fps, 720p při 120 fps Úhel pohledu 170°, 2" LCD displej, slot pro microSD/SDXC karty do velikosti 64 GB, mini HDMI, mini USB (slouží i pro nabíjení), režim videosmyčky pro použití jako autokamera, menu v češtině... (více v detailu)
Plzeňský kraj
444
 Kč
Web Kamera
Před 9 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Web Kamera, značka: C 310, Logitech * HD Webcam, za 100 Kč. Praha 4-Háje, u metra.
Hlavní město Praha
100
 Kč
Prodám Web kameru Logitech StreamCam C980
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám plně funkční Web kameru Logitech StreamCam C980 od firmy Logitech. Kamera je určena nejen pro běžné video hovory, ale i streamování ve vysoké kvalitě. Kamera zvládne video v rozlišení Full HD - 1920 x 1080, automatické doostřování, redukci okolních šumů, je vybavena pomocí integrovaných duálních stereofonních m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
Kamera AXIS Q1755 včetně pouzdra
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Full HD rozlišení, H.264, úhel záběru 5.4° až 50°, 10x optický zoom, Den/Noc, s kompresí MPEG4/MJPEG/H.264, rozlišením až 1920x1080 při 25 sn./s, 1/3" Progressive scan CMOS 2 Megapixel, citlivost 2 lux barvně / 0,2 lux Č/B při F1,8 (při 30IRE), objektiv s automatic... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 900
 Kč
NOVÁ - Kamera do auto 4K (Radary, Wi-fi, Sony)
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335 Full Frame, úhel záběru 140°, 3" displej, dotykové ovládání, GPS a detekce radarů, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, mi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Nová bezpečnostní IP kamera s FullHD
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K dispozici pár nových nerozbalených kusů. Jedná se o bezpečnostní IP kameru s živým monitoringem pro zabezpečení menších i středních firem a domácností. Vysoká kvalita full HD obrazu, noční režim s IR přisvícením, ovládání přes aplikaci, notifikace o poh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdarma, slevy, ostatní