Minisbíječka na stlačený vzduch

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám tlakovzdušnou "minisbíječku" či sekáč na stlačený vzduch spolu s dalším přídavným zařízením k očistě materiálu
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč

Podobné inzeráty

zvlhčovač vzduchu
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prosám zvlhčovač vzduchu Rohnson R9510. Pouze vlastní odběr.
Ústecký kraj
500
 Kč
Čistička vzduchu Levoit Core 200S SMART + zcela nový filtr
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám čističku vzduchu Levoit spolu se zcela novým, ještě zabaleným, filtrem. Čistička je zcela funkční, bez známek používání, je možné ji ovládat panelem na samotné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Prodám vzduchovou antidekubitní matraci
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám vzduchovou antidekubitní matraci vhodnou při prevenci nebo léčbě proleženin (používaná pouze 14 dní)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Hyundai HUM 282, humidizér
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Minimálně použitý, jako nový zvlhčovač vzduchu Hyundai. Stav viz. foto.
Zlínský kraj
300
 Kč
Čistička vzduchu Soehnle, původní cena 3199kč
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Skoro nová čistička vzduchu Soehnle airfresh clean 300, původní cena 3199kč Olomouc
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
Kombinovavá čistička vzduchu s generátorem
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Kombinovavou čističku vzduchu s generátorem záporných iontů, Ionic C... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Prodám detektor/senzor kvality vzduchu SQA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám SQA senzor/detektor - reaguje na sníženou kvalitu vzduchu (CO2, kouř, kontaminovaný vzduch, atd.) Na senzoru lze nastavit úroveň při jakém znečištění vzduch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Ohřívač vzduchu
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 2kusy ohřívače vzduchu lersen aguamax line více info na Tel cena dohodou
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kontejnerová doprava Pe&Pe Trans s.r.o.
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízíme kontejnerové služby, dovoz sypkých materiálu -dopravu betonu,dřeva -odvoz sutě na skládku -převoz stavební techniky -přistavení a zapůjčení kontejneru -užitečn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Rychlospojka na vzduch 1/2
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 8ks rychlospojek na vzduch 1/2. Nove. Cena za vsechny 300,-
Středočeský kraj
300
 Kč
Cestička vzduchem Airbi pure růžová
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Airbi Pure je výkonná čistička vzduchu s vyspělou technologií čištění vzduchu. Pročistí ovzduší od škodlivých původců nemocí a proto je vhodná pro všechny alergiky či osoby, které mají potíže s dýcháním nečistého ovzduší ve svém okolí. Airbi Pure je multifunkční čistič a sterilizátor vzduchu s fotokatalyzátorem. Vzd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Navíjecí buben na vzduchovou hadici
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Naviják na vzduchovou hadici Einhell TC-PH150, délka hadice 15m + 1.5m na připojení, sna... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
ČERT -vzduchový kouřovod ke kamnům
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám starší vzduchový kouřovod ke kamnům. Materiál nerez 1.4301, svařováno co2 klasickým drátem vnejsi prumer plaste 250mm výška obalu (bez části potrubí) 650mm průměr roury 135mm tlouštka stěny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Čistička vzduchu Spirion K05B
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou čističku vzduchu, pouze vyzkoušená, plně funkční. Nevhodný dar. Cena na stránkách prodejce je 19000 Kč, v akci stála 9000 Kč. Předání pouze osobně, Lipník nad Bečvou a okolí, případně Ostrava. Text výrobce: SPIRION K05B je komplexní čistička vzduchu, která dokáže výrazně zlepšit kvalitu dýchaného vzduchu a tím přispívat k péči o naše zdraví. Účinnost filtrace a jiné funkce byly Protokol SZÚ u státního zdravotního ústavu v Praze. Čistička SPIRION K05B tak dokáže prokazatelně fil... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
Vozík štyřkolový, podpůrné chodítko nekompletní za 400 kč
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám toto nekompletní, bez svrchní desky čtyřkolové chodítko, manipulační vozík k opravě, doplnění, na náhradní díly či k jinému využití. Kolečka v ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Námořní kontejner 6m - NOVÝ - PRODEJ
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji nový lodní kontejner - 6m (12”) - bílá barva, dobrý stav! Cena je bez DPH. Kontejner využijete jako sklad pro materiál všeho druhu, zboží, nábytek či jako garáž pro motocykl, automobil apod. Vhodný i pro přestavbu na kancelářský prostor, prodejní stánek, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
88 000
 Kč
Airsoft zbraň AKS-74M
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zdravím, prodávam tuhle úžasnou pušku AKS-74M od značky Lancer Tactical. Zbraň je v parádním stavu, hráno pouze 2x a byla pokaždé čištěna. Pažbu lze sklopit. Nemá závit na tlumič. Energie projektilu 1,4 J (394 fps) materiál - ocel, plast pouze na rukojeti. hop-up komora - celokov kosmetické vady - odřená barva na systému přepínání... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Vodní dýmka Voodoo Smoke
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vodní dýmku Voodoo Smoke s vázou iSmoke Russian Grooshka. Vodní dýmka Voodoo Smoke Down skrývá hned několik překvapení, které jejímu majiteli zpříjemní posezení u dýmky. Jedním z nich je magnetický konektor pro připojení hadice, díky kterému odpadá potřeba jakéhokoliv těsnění pro hadici. Dalším je nastavitelný diffusor, kterým můžete libovolně regulovat tah dýmky. Tím nejzajímavějším je ale nápaditý systém z... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 400
 Kč
Pictionary Air - kresli ve vzduchu - hra
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám: Pictionary Air - kresli ve vzduchu. STAV: nová, nerozbalená, nepoužitá, zabalena v originálním obalu. Pictionary Air je hra, která dá klasickému kreslení zcela nový rozměr! Vše, co nakreslíte do vzduchu, uvidíte na obrazovce v této vzrušující variaci na klasickou hru. Stáhněte si aplikaci Pictionary Air do vašeho chytrého telefonu nebo tabletu a začněte. Nasměrujte foťák v zařízení v aplikaci na malého malíře nebo malířku a sledujte, jak se objeví spolu s kresbou na displeji vašeho chytrého zařízení. Pro ještě větší zábavu můžete promítnout kresby z vašeho zařízení do vaší televize pomocí Apple TV, Chromecastu nebo podobného streamovacího systému. Vyžaduje se kompatibilní str... (více v detailu)
Jihočeský kraj
699
 Kč
Pokerové žetony EPT / Poker chips
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zdravím, prodám cca 220 pokerových žetonů v elegantní EPT edici. Hmotnost 10g/kus. Materiál - keramické. Párkrát hrané, jako nové. Nominály - 25,50,100,200,500,1000,2000,5000,10000 (různé počty - detail při konta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 300
 Kč
Kamna na olej / Olejová kamna HITON HP-125
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Kamna delší dobu mimo provoz , prodávám tedy na ND či znovuzprovoznění . Stav dle foto . Minimální tepelná účinnost : 29 kW Maximální tepelná účinnost : 39 kW Minimální spotřeba oleje : 2,29 kg/h Maximální spotřeba oleje : 3,13 kg/h Průtok ohřátého vz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 999
 Kč
Dětské kostky Sensory Blocks
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dřevěné kostky Sensory Blocs s různou náplní, pro procvičení procvičí základní smyslů - zrak, sluch a hmat. Učí tvary, barvy, rozdíl mezi kapalným a pevným skupenstvím a jak těžké mohou různé mat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Náhrdelnik na krk z pryskyřice
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám náhrdelník na krk co zbyl. Cena pevná 50 Kč za ks. Můžeme se domluvit na os. předání v Českém Těšíně a nebo pokud jste dal mohu zaslat pouze zasilkovnou. Myslím že by měla z t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Prodám bourací kladivo EINHELL TE-DH 1027 -32 J.
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám bourací kladivo EINHELL TE-DH 1027 -32 J. je velice silné s nekompromisním výkonem je vhodné pro těžké demoliční práce kolem domu či zahrady. Náročnější kutilové ocení toto bourací kladivo jako silného pomocníka s výkonným 1500 W motorem. Snadné nastavení sekáče na sklíčidle. Převodovka z hliníkové slitiny. Antivibrační rukojeť. Přídavná rukojeť s fun... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 800
 Kč
NAKLÁDACÍ DÓZA 1.8L TESCOMA
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
DOBRÝ STAV BEZ VAD.. PC: 299kc Má objem 1,8 l. Víčko s nerezovou pružinou umožňuje stlačení potravin, čímž snižuje spotřebu marinády nebo oleje a napomáhá zvýraznit jejich chuť, zejména sýry se lépe proleží a v oleji se zakonzervují do doby, než bude ten správný čas k jejich konzumaci. Klipy na víčku omezí přístupu vzduchu do nádoby, což prodlo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní