Ohřívač

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Individuální nastavení: časovač s automatickým vypnutím mezi 1 až 9 hodinami Všudypřítomné teplo: díky přepínatelné,... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nový, rozbalený koupelnový skleněný ohřívač Klarstein .
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový, rozbalený, nepoužívaný Lze zaslat za 149,- Běžná cena 9800,- Stejně jako sluneční paprsky: IR ComfortHeat vás ohřívá přímo infračerveným zářením Teplo v koupelně: Ochrana proti stříkající vodě podle IP24 Úsporné a účinné: 1000 W pro místnosti do 17 m² Bezhlučné vytápění: funguje bez ventilátoru Po ruce a v teple: 2 držáky na ručníky pro příjemně teplé ručníky Volitelně: Lze i... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Infračervený ohřívač Cosmic Beam Plus XXL
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nepoužívaný infračervený ohřívač (stáří 1 rok) Cosmic Beam Plus XXL. Sálavé teplo v jednoduchém designu: Infrazářič Blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL spolehlivě vyhřívá místa k sezení na terase nebo v zahradě. Lehký tmavý ohřívač Blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL jednoduše namontujete na stěnu nebo strop. Díky tomu nepřekáží, protože rychle a účinně dodává dlouhovlnné infračervené světlo o výkonu 3000 W a naplňuje okolí příjemným teplem. Integrovaný termostat a teplotní čidlo neustále monitorují venkovní teplotu a umožňují zařízení okamžitě reagovat na teplotní výkyvy. Díky technologii IR Comfort Heat je teplo vyzařováno cíleně na předměty a osoby, vzduch se zbytečně neohřívá. Ani studený vítr neovlivní výkon topení a nepřiláká komáry. Cosmic Beam Plus XXL využívá dlouhovlnné infračervené záření a nevydává oslepující červené světlo. Pomocí dálkového ovládání ji můžete pohodlně zapnout a vypnout, ale také nastavit požadovanou teplotu okolí v rozmezí od 5 do 45 °C. Můžete také nastavi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Marvel Mirror infračervený ohřívač
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výkon: 360 W Efektivní plocha: až 7 m² Stupeň ochrany: IP20 žádná zahřívací fáze, okamžitě generuje teplo Teplotní rozsah: 0 - 37 °C Infračervené teplo: ohřívá osoby a předměty ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
IR detektor / verifikátor bankovek
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přístroj ověřuje ochranné prvky na bankovkách IR kamerou (v infračerveném spektru světla).Ověřuje i kolky a ochranné známky.IR detektor/verifikátor. Originální popis:Přístroj je vybaven barevným LCD monitorem,který má vyšší životnost než běžné. Nastavit lze jas a kontrast,jakož i tzv. sleep mode.V horní části je vysokocitlivá infračervená kamera,která umožňuje práci při jakémkoliv světle,i při denním.Ve spodní části je monitor pro snadnou vizualizaci ochranných prvků.Tato umožňuje rychlé a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Hřejivá deka
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Infračervená rehabilitační podložka IR 10 M. Nepoužitá včetně manuálu a kabeláže. Deka má ovlá... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
HeatPal Marble Blackline infračervený ohřívač
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HeatPal Marble Blackline, Infračervený ohřívač, 1300 W, mramor, hliník Život bez hluku: funguje zcela bez ventilátoru Stejně jako sluneční paprsky: IR ComfortHeat ohřívá předměty infračerveným zářením Úsporný akumulátor tepla: integrovaný pravý mramorový kámen z Mongolska Příjemná atmosféra: žádné vysoušení vzduchu Požadovaná teplota: průběžný termostat a funkce ochrany proti zamrznutí Mobilní: Rukojeť pro přenášení a nízká hmotnost Stabilní poloha: široké stojanové nohy, odolné proti překlopení Luxus: Elegantní vzhled s prvky z broušeného hliníku Detaily produktu: Vypínač na za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
Hot Spot Crystal Reflect Smart infra panel, nový
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hot Spot Crystal IR, infračervený ohřívač, 45 x 120 cm, 20 m², 850 W, 5-40 °C, LED, IP24, bílý Stejně jako sluneční paprsky: IR ComfortHeat vás ohřívá přímo infračerveným zářením Teplo v koupelně: Ochrana proti stříkající vodě podle IP24 Pohotově po ruce a v teple: integrovaný držák ručníků z nerezové oceli Úsporně a účinně: 850 W pro místnosti do 17 m² Praktická technologie: LED displej, týdenní časovač a dálkové ovládání 5 až 40 °C: Termostat s ochranou proti přehřátí Kombinované teplo: rychlé infračervené záření, které zahřívá pokožku Ideální pro alergiky: žádný vířící prach Snadná instalace: stačí připoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Infračervený ohřívač Klarstein Hot Spot Crystal IR
Před 22 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodam nefunkční Infračervený ohřívač Klarstein Hot Spot Cryst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Pásová pila na kov BS128HDR Holzmann na 400V
Před 46 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Otočný agregát pily Sériově dodáváno s automatickým vypnutím pohonu díky koncovému spínači Rychlost klesání pilového ramene do řezu je snadno nastavitelná pomocí hydraulického válce Pevná litinová konstrukce s vedením pilového pásu v kuličkových ložiskách Rychloupínací svěrák s dorazem obrobku S výsuvnou rukojetí a s pojízdným podstavcem pro snadnou manipulaci se strojem po dílně Hladké řezání... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Vyměnitelná břit. destička 11 IR AG 60, Japonsko
Před 95 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
11 IR AG 60 Informace o produktu Vnitřní výměnná břitová závitová destička MMT11IRAG60 - univerzální 60° Velikost : 11 Stoupání : 0,5 - 1,5 mm Vrcholový úhel : 60° Výška (po břit) : 3,2mm Vhodná k řezání vnitřního metrického závitu , stoupání 0,5 - 1,5 mm (u UNC/UNF/UNEF/UN závitů 48 až 16 chodů na palec) Povlak : PVD TiALN Materiál plátku : BMA - univerzální p... (více v detailu)
Liberecký kraj
163
 Kč
Pásová pila na kov BS128HDR Holzmann 230V
Před 238 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Otočný agregát pily Sériově dodáváno s automatickým vypnutím pohonu díky koncovému spínači Rychlost klesání pilového ramene do řezu je snadno nastavitelná pomocí hydraulického válce Pevná litinová konstrukce s vedením pilového pásu v kuličkových ložiskách Rychloupínací svěrák s dorazem obrobku S výsuvnou rukojetí a s pojízdným podstavcem pro snadnou manipulaci se strojem po dílně Hladké řezání rozmanité škály materiálů je zajištěno nastavitelnou rychlostí pilového pásu (3 rychlosti) PARAMETRY:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní