ELIZABET II D.G. RED. FD. 1983

ELIZABET II D.G. RED. FD. 1983
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
dobrý den prodám minci ELIZABET II D.G. RED. FD. 1983 DECUS ET TUTAMEN pro zájemce piště na tell
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

500 Koruna 1983 Divadlo - Luxusní stav !!
500 Koruna 1983 Divadlo - Luxusní stav !!
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
500 Koruna 1983 Narodni Divadlo Luxusni sbirkovy stav! pro jine mince piste nebo volejte
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
Mince ONE POUND 1993 ELIZABETH II - zachovalá ,stav foto
Plzeňský kraj
350
 Kč
Ruční mlýnek na kávu Porlex - MINI II
Ruční mlýnek na kávu Porlex - MINI II
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, ruční mlýnek je nový a nebyl nikdy použit, v případě zájmu, prosím pište na honzikbezos@centrum.cz Jeden z hlavních důvodů proč je Porlex mini II ideálním společníkem na cestování, je jeho kompaktnost a odolnost. Tento mlýnek byl navržen tak, aby nezabíral moc místa ve vašem batohu. Bez ohledu na to jestli jste na dovolené ve stanu nebo na pracovní cestě, můžete si být jisti, že budete mít vždy po ruce svou oblíbenou čerstvě mletou kávu. S odnímatelnou kličkou a jednoduchou demontáží je čištění a údržba mlýnku rychlá a snadná. Další důležitý aspekt je přesnost mletí. Ruční mlýnek Porlex mini II je vybaven kńickými mlecími kameny a precizním mechanismem, který umožňuje nastavit různé úrovně hrubosti mletí. To znamená, že si můžete přizpůsobit mletí kávy podle svých individuálních preferencí a dosáhnout tak šálku kávy přesně podle svých představ - Porlex min... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 090
 Kč
Filmy Marvel DvD
Filmy Marvel DvD
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- Prodám filmy od Marvelu na DvD. - Prodávám jako komplet. - Cena: 1.500Kč tzn. cca 68Kč za DvD. Poštovné hradí zájemce o koupi. Preferuji poslání přes Zásilkovnu nebo osobní odběr v Praze. - Důvod prodeje: Už to nesbírám a akorát se mi na to doma práší. - DvD jsou v prakticky novém stavu. Vyzkoušel jsem je jestli fungují ale jinak jsem je vlastně nikdy nepouštěl a měl je opravdu jen na vystavení. - Případní zájemci prosím pište na přiložený e... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Alu disky R15 Suzuki Ignis II 2004 - 2008
Alu disky R15 Suzuki Ignis II 2004 - 2008
Před 398 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Na prodej alu disky na Suzuki Ignis II (MH) 2004-2008 4 x 100, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Laserová gravírka Totem S
Laserová gravírka Totem S
Před 94 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den prodávám tu naprosto novou, zabalenou laserovou gravírku Totem S. Zboží je v novém zabaleném stavu, naprosto perfektní gravírka, pro nějaký hobby/malej busines (gravírování na zakázky). Cena je naprosto perfektní, jako kdyby jste si to koupili v obchodě - odemně to máte taky nově, a nakonec i levněji. Osobní předání Praha a okolí nebo zaslání zásilkovná/balíkovná/ppl/dpd atd.. Po... (více v detailu)
4 799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní