Nabízím 3D tisk modelů

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vytvořím a vytisknu pro vás jakýkoliv model. Pokud máte madel vytvořený a p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč

Podobné inzeráty

3D tisk na míru
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tisknutí na jedné z nejkvalitnějších tiskáren Průša mini+ filamentem PLA. Maximální rozměry tištěného objektu jsou 18X18X18cm. Model není problém zaslat poštou, na vaší nejbližší Zásilkovnu nebo vyzvednout osobně v Praze nebo Klatovech. Dostupné v černé, bílé, oranžové, modré nebo červené barvě. Při odběru více ku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Potřebujete něco vytisknout a nemáte vlastní tiskárnu, ať už z důvodu velké časové náročnosti a složitosti, nebo jakýkoliv jiných důvodů... V tomto případě vám nabízím tisk na zakázku do rozměru až 300x300x300mm. Pro inspiraci a hledání vytvořených 3D modelů vám poslo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
3D Tisk na Zakázku - Prusa MK4S
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Potřebujete přesné a kvalitní 3D výtisky na míru? Nabízím zakázkový 3D tisk na špičkové tiskárně Prusa MK4S. Tisknu širokou škálu objektů, od prototypů po finální výrobky, přesně podle vašich představ. Vysoká přesnost tisku (až 0,05 mm vrstvy) Rychlé dodání dle vašich potřeb Materiály na vaše přání (PLA, PETG, ASA, flex, atd.) Dejte svým nápadům tvar! Poš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vánoční vykrajovátka - 3D tisk
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám vykrajovátka s Vánoční tematikou. Některé vykrajovátka jsou včetně raznic viz foto. Tisk možný v různých barvách dle přání. Velikost i typ se dá upravit. Pro více informací neváhejte napsat na email. Případně kontakt na stránkách - www.r3dtisk.cz Cena od 15Kč. Rukavice - 15Kč Vánoční lízátko (5x10cm) - 20Kč Cesmína (10x8cm) - 25Kč Vánoční stromeček s hvězdičkou a baňkama - obr.3 (6,5x8cm) - 25Kč Těžítko se sněhulákem (8x9cm) - 30Kč Perníková chaloupka (7x8cm) - 25Kč Santa s čepicí (7,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15
 Kč
Růže 3D tisk
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáte originální dárek pro svou přítelkyní,příbuzné nebo pro své známé ? Ozvěte se mi a můžeme se domluvit, růže lze vyti... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Rád bych nabídl 3D tisk na zakázku o maximálně velikosti tisku 250×210×210 mm (9.84"×8.3"×8.3") na moji tiskárně Original Prusa i3 MK3S,MK4. Tiskárna tiskne opravdu detailně a spolehlivě, takže lze například tisknout i zavitové dílce,můžete mi zaslat Vaše modely popřípadně nabízím možnost modelování na Vaše přání. Volba materialu pro tisk by bylo na Vás, který byste si chtěli zvolit, Já bych Vám jen doporučil na co je lepší například PLA a na co je zase lepší material ABS, atd. Služba je vhodná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
3D Tisk na Zakázku - Prototypy & Umění
Naše firma se specializuje na profesionální 3d tisk na zakázku pro širokou škálu aplikací od jednoduchých prototypů, přes technické komponenty, až po umělecká díla a exponáty pro muzea. Nabízíme: - Rychlé cenové nabídky do 24 hodin Bez zbytečného čekání - Velkoformátový 3D tisk Unikátní možnost vytvoření velkých netechnických objektů. - Přizpůsobení podle vašich potřeb Ať už potřebujete jednorázový tisk nebo dlouhodobou spolupráci, jsme zde pro vás. - Osobní přístup Každý ... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízím 3D tisk (.STL, .OBJ, .3MF, .AMF)
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Tisk modelů z materiálu PLA (černá, šedá, bílá, červená, žlutá a zářivá zelená). PET-G... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
3D tisk
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den, Nabízím službu zakázkového 3D tisku na tiskárnách Průša MK3S+ a Creality Ender 3. V obou případech se jedná o technologii FDM. Maximální rozměry tiskové plochy jsou 250x210x210 mm. Požadované díly je možné tisknout z následujících materiálů: PLA, ASA (ABS), PETG, Flex nebo také kompozitu jako například PC+CF. Kromě samotného tisku nabí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nabízím profesionální grafické služby na míru!
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím profesionální grafické služby na míru! Potřebujete originální plakát, unikátní logo, design krycího listu nebo jakoukoliv jinou grafiku? Jsem tu pro vás! S bohatými zkušenostmi a kreativitou vám pomohu vytvořit vizuální materiály, které ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Převod 2D nákresů do 3D modelu ve SketchUp
Před 30 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím převod vašich 2D technických nákresů staveb do 3D modelů pomocí programu SketchUp (free web verze). Ať už potřebujete vizualizovat projekt pro klienta, nebo chcete lépe pochopit prostorové uspořádání stavby, můj 3D model vám poskytne náhled. Cena se odvíjí od složito... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
3D tisk
Před 54 dny - HYPERINZERCE
Nabízím 3D tisk můžu tisknout cokoli. Pro zjednodušení komunikace mi napište na mail 3dtisk.kolar@gmail.com pokud byste měli zájem Pokud bydlíte v Praze je možné předat výtisk z ruky do ruky, ale pokud ne budu se snažit zaslat objednávku poštou. ... (více v detailu)
Neuvedeno
3D tisk
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den, Nabízím službu zakázkového 3D tisku na tiskárnách Průša MK3S+ a Creality Ender 3. V obou případech se jedná o technologii FDM. Maximální rozměry tiskové plochy jsou 250x210x210 mm. Požadované díly je možné tisknout z následujících materiálů: PLA, ASA (ABS), PETG, Flex nebo také kompozitu jako například PC+CF. Kromě sa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Kvalitní 3D tisk na zakázku
Před 160 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, zabývám se zakázkovým 3D tiskem z materiálu PLA,ABS a PETG. Objekt vytisknu z jakékoliv barvy dle Vašeho výběru a to až do rozměrů 300x300x300mm. Na Váš vytisknutý 3D model nebude dlouho čekat. Jakmile se domluvíme, zadám model do výroby a hned jak bude hotovo, ho odešlu. > Cena za tisk je přibližně 15Kč/hod. tisku. Cena je individuální a liší se dle velikosti zakázky, složitosti a dle použitého materiálu. V ceně je započítán i základní post-processing. > Nacenění je vž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní