Školní tabule EkoTAB , pylony

Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme kompletní školní tabuli, (magnetická, keramická). Čelní strana pro psaní křídou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dětská domácí školní tabule na křídy Wiky
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej použitou školní tabuli s hodinami a počítadlem pro děti na doma na hraní a učení. Tabule má mírně opotřebovanou (mírně poškrábanou) černou desku od psaní křídami a nýtek držící ručičky hodin byl nahrazen šroubkem (obojí je zachycené na přiložených fotografiích). Jinak je tabule v pořádku, tmavší barvy dřeva na fotografiích jsou způsobeny otíraním tabule vodou těsně před focením. Tabule má na výšku přes 80 cm a nelze ji tak poslat přes Zásilkovnu apod. Představa o ceně je 200 Kč, případně nabídněte. Pořizovací cena byla přes 500 Kč. Osobní prohlídka a vyzvednutí je možné v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Školní tabule na zvedacím stojanu AL
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodáme školní tabule na zvedacím stojanu, AL, magnetická, na křídy, stáří 3 roky, 2 kusy, výška stojanu ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Mobilní magnetická tabule Magnetoplan 120x90cm
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní a robustní mobilní magnetickou bílou tabuli Magnetoplan 120x90cm na psaní s fixy/popisovači. Model si můžete najít na stránkách prodejce MANUTAN s.r.o. Jedná se o tabuli, kterou jsem pořídil manželce, která je učitelka a během Covidu ji používala pro distanční výuku. Nyní už je žena i mimo školu, takže už nám tabule vlastně k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 990
 Kč
Playtive Dřevěná tabule
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozvíjí kreativitu, podporuje koncentraci a osvojování prvních školních znalostí Oboustranná linkovaná tabule na hraní a učení s množstvím doplňků na malování, psaní a počítání, včetně magnetických písmen, počítadla, hodin na učení s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Staré školní svítidlo - lampa nad tabuli
Před 27 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stará , školní nástěnná lampa - světlo, nad tabuli, materiál... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Dětská knížka Moje první školní tabule
Před 240 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětskou knížku, leporelo Moje první školní tabule Veselé počítání. Do knihy lze kreslit křídou. Křídy už nejsou součástí knihy. Hraná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní