Držák na kýtu

Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám držák/ prkénko na šunku/ kýtu s nožem. Nový v originálním obalu. Rozměr: 17 x 39 x... (více v detailu)
Olomoucký kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Loutky
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám,cena dohodou. Osobní převzetí Olomouc Nebo zaslání po předchozí úhradě dopravy PPL, BALÍKOVNA, ZÁSILKOVNA
Olomoucký kraj
Neuvedeno
TOMMY HILFIGER - HERITAGE SLIM FIT PANTS - kalhoty - NOVÉ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dámské kalhoty TOMMY HILFIGER - HERITAGE SLIM FIT PANTS Velikost: S (36) NOVÉ I S VYSAČKOU ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 550
 Kč
Starožitný kávomlýnek - Prodaná nevěsta
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Starožitný kávomlýnek - Prodaná nevěsta , chybí spodní násypka a vrchní víčko, Neoštípané, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
NOVÁ látková kniha LILLIPUTIENS
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NOVÁ značková látková taktilní kniha Sleep well little rabit. Značka: Lilliputie... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 299
 Kč
Držák pro chůvičku Motorola
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nevyužitý, v originálním balení
Ústecký kraj
150
 Kč
Set 9ti vidliček na Fondue
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Koupeno v Sýrii, 80. léta. Jako nové, původní balení. Bohužel, jedna již chybí. Osobní předání: Vlaš... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Kuchyňské prkénko na krájení šunky.
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám stojánek na šunku-držák na šunku včetně nože na krájení. Ideálně upevní jamon serrano nebo jamon iberico při manipulaci. Pomocí sto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zavařovací sklenice úzké 300 ml
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zavařovací sklenice objem 300 ml. Sklenice byli užity jen jednou. Nezavařuji, takže pro ně již nemám další využití. Sklenice jsou čisté, bez etikety, bez poškození. Jsou v prodeji i s originálním šroubovacím víčkem. Svou velikostí jsou ideální pro uchování malé zavařeniny, domácího jogurtu, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8
 Kč
Modrá pokladnička
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Modrá pokladnička. 1 klíč. Přibližné rozměry 205x160x95 mm. Možnost osobního předání v Brně a Praze. Take lz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Skleněné podtácky (6 ks) s názvy alkoholu
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
skleněné podtácky pod skleničky cena za 6 ks rozměr: 9 x 9 cm k dispozici 2 sety Platba předem na účet +poštovné (B... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Box na disk ORICO pro 2.5" HDD/SSD
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím externí box na disk značky ORICO určený pro 2.5" disky do tloušťky až 9.5 mm. Disponuje přenosovou rychlostí až 6 Gb/s. Instalace disku do boxu je velmi snadná a to díky posuvnému hornímu krytu. Není tak zapotřebí žádného nářadí. Box je kompatibilní se všemi operačními systémy (Windows, Mac, Linux). Parametry: Vstupní rozhraní: SATA 3.0 Výstupní rozhraní: USB-C Kompatibilní s disky: 2.5" SATA HDD/SSD do tlouš... (více v detailu)
Olomoucký kraj
129
 Kč
Box na disk v retro stylu kazety
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím externí box na disk značky ORICO s retro vzhledem magnetofonové pásky (kazety). Box je určen pro 2.5" disky do tloušťky až 9.5 mm a disponuje přenosovou rychlostí až 5 Gb/s. Instalace disku do boxu je velmi snadná a to díky posuvnému hornímu krytu. Není tak zapotřebí žádného šroubováku ani jiného nářadí. Box je kompatibilní se všemi běžně používanými operačními systémy (Windows, Mac, Linux). Parametry: Vstupní rozhraní: SATA 3.0 Výstupní rozhraní: USB micro-B 3.0 Ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
145
 Kč
Víceúčelová kladka zn. Brano.
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Stará výroba Made in Czechoslovakia. Orientační rozměry: celková výška 340mm, otočné kolo o průměru 180 mm, drážka šíře 2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
849
 Kč
Box na disk ORICO v retro stylu kazety
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím externí box na disk značky ORICO s retro vzhledem magnetofonové pásky (kazety). Box je určen pro 2.5" disky do tloušťky až 9.5 mm a disponuje přenosovou rychlostí až 5 Gb/s. Instalace disku do boxu je velmi snadná a to díky posuvnému hornímu krytu. Není tak zapotřebí žádného šroubováku ani jiného nářadí. Box je kompatibilní se všemi běžně používanými operačními systémy (Windows, Mac, Linux). Parametry: Vstupní rozhraní: SAT... (více v detailu)
Olomoucký kraj
145
 Kč
Dell Optiplex 3080 Mini PC + záruka 6 měsíců
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám mini počítač Dell Optiplex 3080 ve verzi Micro Form Factor. Díky svým malým rozměrům nezabírá téměř žádné místo. Ideální pro mediální centrum k televizi, do obchodu jako pokladní systém, nebo pro domácí využití na internet, filmy, práci, školu. Specifikace: Procesor: Intel Core i3-10100T Operační paměť: 8GB (+ 1 slot volný) Grafika: Intel UHD Graphics 630 Disk: 128GB SSD NVMe + volný slot pro 2.5" disk OS: Windows 11 Professional I/O: 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI, Display Port, WiFi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 990
 Kč
HP USB-C multiport HUB
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Univerzální malý a lehký víceportový rozbočovač výrobce HP je podporován jakýmkoli počítačem kompatibilním s rozhraním USB-C. Připojte se k externím monitorům (HDMI, DisplayPort) a k příslušenství prostřednictvím třech portů (1x USB-C, 2x USB-A). Dokovací stanice umožňuje napájet notebooky s podporou nabíjení přes USB-C port s napájecím adaptérem do 90 W. Porty: 2x port USB-A 3.2 1x port USB-C 3.2 (pro přenos dat a napájení externích zařízení do 15W) 1x propojovací port USB-C (až 65W pro hostitelské zařízení) 1x HDMI 2.0 (jeden displej 4K při 60 Hz, dva displeje 4K ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990
 Kč
MagSafe držák do auta Belkin Car Vent Mount
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám MaSafe držák do auta značky Belkin, model Car Vent Mount, ve stříbrném provedení. Stav perfektní, bez poškození, plně funkční, v originálním balení. Zakoupen ve iSto... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Designový nástěnný držák na víno Black + Blum Forminimal
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nepoužitý designový minimalistický nástěnný držák na víno Black + Blum Forminimal. Včetně hmoždinek a šroubků, v originálním balení. Rozměry 4,5 x 9 x 37 cm. K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Sada retro skleniček na koňak (6 ks)
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sadu retro skleniček na koňak (celkem 6 ks), sada je nepoužitá, bez vad. Jedná se o lisované sklo v originálním balení. Rozměr: výška skleniček: 9 cm, průměr: 4,5 cm; nožička průměr: 5,5 cm. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Pizza prkénko vlastní gravírování
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivní Nabídka: Ručně vyrobená buková pizza prkénka s vlastním gravírováním! Specifikace: - Materiál: 100% přírodní bukové dřevo. - Gravírování: Možnost vlastního designu gravírování. - Údržba: Snadná údržba, doporučuje se ruční mytí. Rozměr na přání Nabízíme jedinečná buková pizza prkénka, která jsou nejen praktická, ale i skvělým doplňkem každé kuchyně. Naše prkénka jsou vyrobena z kvalitního bukového dřeva, které je známé svou odolností a d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Excellent Houseware miska na hranolky se stojánkem
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Porcelánová miska na hranolky s chromovaným stojánkem. Rozměry: 10 x 11 cm, výška 22 cm. Nepoužité. V originálním obalu. Obal lehce poškozen.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
POHÁR,ZMRZLINKA ,DEZERTY Bormioli Rocco Diamond 360 ml
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ANO nabídka je aktuální. Prosím čtěte nabídku až do konce děkuji. Bormioli Rocco Pohár na dezerty Diamond 360 ml. Nabídka - krásný designový set 4 kusy ,,DIAMANT,,POHÁRY NA DEZERTY - Bormioli Rocco Diamond - Vyrobeno z kvalitního skla vhodné do MYČKY. NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ - BEZ ORIGÁL OBALU. Vhodné jako dárek. Nabídka set užitkovéh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Porcelánová dóza Tři grácie, 7 x 10cm,
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
český značkový porcelán. Cena 129,- Kč. Doprava a balné 80,- Kč Balíkovna, 85,- Kč Zásilkovna, 1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
129
 Kč
Broušená mísa na ovoce,
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
olovnaté sklo 28 x 5 cm, ve výborném stavu. Cena 349,- Kč. Doprava a balné 80,- Kč Balíkovna, 85,- Kč Zá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
349
 Kč
Nástolec - miska na nožce,
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
z hutného skla 13,5 x 13,5 cm, ve výborném stavu. Cena 139,- Kč. Doprava a balné 80,- Kč Balíkovna, 85,- Kč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
139
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní