Docházkový systém Etend (Alveno)

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý docházkový systém Etend (alveno). Dodám vše co je na fotkách. Docházkový systém Biometrický docházkový systém a docházkový terminál je komplexní profesionální řešení, které vám umožní pohodlně sledovat a vyhodnocovat pravdivou docházku vašich zaměstnanců. Zaměstnanci se jednoduše při příchodu / odchodu identifikují otiskem prstu u docházkové čtečky, čímž vytvoří záznam v docházkovém systému, který následně zpracuje docházkový program. Program vám pak umožní neomezenou kontrolu nad aktuální přítomností vašich zaměstnanců a následné tvoření přehledných docházkových výkazů pro mzdy. Identifikace otiskem prstu Identifikace otiskem prstu Biometrické systémy díky biometrii podávají přehled o pravdivé docházce zaměstnanců a minimalizujete tak jejich pozdní příchody... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nový posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, originálně zabalený posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer. Nový Kvalitní závěsný systém Merco Fitness Multitrainer. Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří. Konce těchto popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti se stal rychle velice oblíbeným u všech typů uživatelů. Po snadné instalaci Merco Multitrainer umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Hlavními přednostmi posilovače Merco Multitrainer jsou nízké pořizovací náklady, vysoká účinnost a nenáročnost na sk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
USB čtečka otisků prstů: Kensington Fingerprint Reader
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím Kensington USB čtečku otisků prstů. Pokročilá technologie založená na biometrickém systému, certifikát FIDO zajišťuje bezproblémovou interoperabilitu, správce hesel VeriMark pro vytváření sofistikovaných přihlašovacích údajů, šifrování či dešifrování souborů, kompaktní design, rozhraní USB 2.0, miniaturní rozměry 30 x 15 x 10 mm. Chcete se proměnit v tajného agenta a jednoduše chránit data před počítačovými zloději? Díky inovaci, kvalitě a důvěře se Kensington stal standardem zabezpečení zařízení již více než 25 let. Společnost Kensington rozšiřuje své odborné znalosti o zabezpečení dat tím, že zavádí první bezpečnostní klíč pro otisky prstů na podporu univerzální autentizace druhého faktoru Windows - Hello a Fast IDentity Online. Čtečka je navržena tak, aby poskytovala jednoduché, rychlé a bezpečné přihlašování systému Windows. Chrání před neoprávněným přístupem na kompromitovaných zařízeních a zároveň nabízí bezprecede... (více v detailu)
Zlínský kraj
390
 Kč
HILTI MRP-KF chladírenská potrubní objímka 139
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dvoudílná potrubní objímka s inovativním mechanismem uzavírání pro rychlou a snadnou instalaci Ideální pro chladírenské aplikace Potrubní objímka je integr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
PĚKNÉ LENOVO T420 /i5-2520M/4GB/320GB/WIN10/ZÁRUKA
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý, ale zachovalý notebook Lenovo ThinkPad T420, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. ODOLNÉ TĚLO NOTEBOOKU VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR DVD VYPALOVACÍ MECHANIKA LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 WIFI + BLUETOOTH + DISPLAYPORT LAMPIČKA PRO OSVĚTLENÍ KLÁVESNICE VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ PĚKNÝ STAV NOTEBOOKU Parametry: Procesor: Intel Core i5-2520M (2 x 2,50 GHz) Operační paměť: 4 GB Pevný disk: 320 GB Optická mechanika: DVD-RW Grafická karta: Intel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 799
 Kč
Závěsný posilovací systém SPOKEY LILT IV
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Závěsný posilovací systém SPOKEY LILT IV. Zboží je nové, zabalené, 2 roky záruka. Závěsný posilovací systém Spokey LILT IV je víceúčelový posilovač, který funguje na principu posilování vlastní hmotností. Díky možnosti uchycení systému do dveří, může být systém využíván k domácímu tréninku. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. VÝHODY Měkké a pohodlné pěnové úchyty zaručují komfort uživatele. Díky systému regulace může uživatel zvolit délku posilovače dle své výšky. Maximální délka je 165 cm. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti je velice oblíbeným druhem posilování pro svou vysokou účinnost a nízké pořizovací náklady. Po jednoduché instalaci posilovací systém umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Docházkový systém Safescan TA-850
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný docházkový systém ze zrušené pobočky,PIN,otisk prstu,propojení do PC serveru. Po zapojení do sítě 220... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
PĚKNÉ HP 6460B /INTEL/4GB/SSD240GB/WIFI/BT/DVD/WIN10/ZÁRUKA
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý notebook HP ProBook 6460b, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. ODOLNÉ TĚLO NOTEBOOKU VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR INTEL DVD VYPALOVACÍ MECHANIKA LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 WIFI + BLUETOOTH + ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ DISPLAY PORT + ESATA NOVÝ A RYCHLÝ SSD DISK Parametry: Procesor: Intel Celeron B840 (2 x 1,90 GHz) Operační paměť: 4 GB DDR3 Pevný disk: SSD 240 GB (nový, záruka 2 roky) Optická mechanika: DVD-RW Grafická karta: Intel HD300... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 499
 Kč
HP 6460B /i5-2520/4GB/SSD240GB/WIFI/BT/DVD/WIN11/ZÁRUKA
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý notebook HP ProBook 6460b, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. ODOLNÉ TĚLO NOTEBOOKU VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR INTEL i5 DVD VYPALOVACÍ MECHANIKA LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 11 WIFI + BLUETOOTH + ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ DISPLAY PORT + ESATA NOVÝ, RYCHLÝ A ODOLNÝ SSD DISK Parametry: Procesor: Intel Core i5-2520M (2 x 2,50 GHz) Operační paměť: 4 GB DDR3 Pevný disk: SSD 240 GB (nový, záruka 2 roky) Optická mechanika: DVD-RW Grafická karta: Intel ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 899
 Kč
HP 6460B /i5-2410/4GB/SSD240GB/WIFI/BT/DVD/WIN10/ZÁRUKA
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý notebook HP ProBook 6460b, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. ODOLNÉ TĚLO NOTEBOOKU VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR INTEL i5 DVD VYPALOVACÍ MECHANIKA LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 WIFI + BLUETOOTH + ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ DISPLAY PORT + ESATA RYCHLÝ A ODOLNÝ SSD DISK Parametry: Procesor: Intel Core i5-2410M (2 x 2,30 GHz) Operační paměť: 4 GB DDR3 Pevný disk: SSD 240 GB Optická mechanika: DVD-RW Grafická karta: Intel HD3000 Display... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999
 Kč
Prodám Amazfit gtr 3 pro
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Amazfit gtr 3 pro Rok používané, vypadají stále dobře. Součástí i nabíječka. Plynulé a přesné, vydrž až 10 dnů. Původní cena: 3800,- Specifikace: Hodinky mají AMOLED displej s úhlopříčkou 1,45"" a jemností 331 PPI Displej chrání 2,5D temperované sklo s ochranou proti ulpívání otisků prstů Standardní navigační korunka pro jednoduché procházení nabídkou Biometrický senzor 6PD BioTracker PPG 3.0 zvládne sledovat více zdravotních metrik současně (tepová frekvence, měření spánku, hladinu kyslíku v krvi anebo úroveň... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 700
 Kč
set-top box humax nano t2 Podpora HbbTV-pozemní TV vysílání
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Unikátní velmi zachovalý HDTV přijímač pozemního digitálního vysílání v novém standardu DVB-T2 s HbbTV (červeným tlačítkem). Prodej včetně USB adaptéru pro připojení k internetu a tedy příjem HBBTV tedy červeného tlačítka.Součástí je originální dálkové ovládání RM-M10X, Napájecí adaptér a návod. Cena vč AB Wireless USB adaptéru (+449Kč)Potřebného pro připojení HBB-TV. Kontakt telefonicky, nebo přes vzkaz u inzerce. Ne SMS Děkuji DVB-T2 (HEVC/H.2... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 099
 Kč
DELL OPTIPLEX MICRO 3050
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Procesor: Intel Core i3-7100T (2x3.20GHz, 2 jádra, 4 logické procesory) Grafika: Intel HD Graphics 630 Úložiště: SSD 240GB + HDD 500GB (pro systém, data a programy) Paměť RAM: 8 GB Operační systém: Windows 11 Pro – 64Bit (kompletně v češtině, instalace nejnovějších ovladačů) Programové vybavení: Office (Word, Excel, PowerPoint a další), antivirus, přehrávač videí a další základní programy Klíčové vlastnosti: Kompaktní a lehký design: Díky malé velikosti a nízké hmotnosti je tento PC snadno přenosný a nezabere mnoho místa na vašem pracovním stole. Rychlost a spolehlivost: Procesor Intel Core i3 7. generace a kombinace SSD a HDD zajišťují plynulý chod systému a dostatek úložného prostoru pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Restaurace v Mělníku hledá zkušeného číšníka/servírku nebo s
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Restaurace v Mělníku hledá zkušeného číšníka/servírku nebo supervizora na plac Náplň práce: -Aktivní a profesionální obsluha hostů -Spolupráce s kuchyní a podpora prodeje -Vedení a motivace týmu obsluhy během směny -Koordinace průběhu akcí (svatby, oslavy, firemní večírky) -Vedení evidence docházky zaměstnanců -Objednávání a správa zásob pro bar Nabízíme: -Atraktivní platové ohodnocení dle dohody - --Spropitné na k... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
set-top box humax nano t2 s podporou HbbTV
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Unikátní velmi zachovalý HDTV přijímač pozemního digitálního vysílání v novém standardu DVB-T2 s HbbTV (červeným tlačítkem). Prodej včetně USB adaptéru pro připojení k internetu a tedy příjem HBBTV tedy červeného tlačítka.Součástí je dálkové ovládání RM-M10X, Napájecí adaptér a návod. Cena vč AB Wireless USB adaptéru (+449Kč)Potřebného pro připojení HBB-TV.Kontakt telefonicky, nebo přes vzkaz u inzerce. Ne SMS Děkuji DVB-T2 (HEVC/H.265) DVB... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 099
 Kč
KGUARD 16-kanálový PROFI kamerový systém + 8 x kamera
Prodám 16kanálový PROFI kamerový systém KGUARD + 8 x venkovní kamera s nočním viděním. Kamerový systém je zcela NOVÝ! Nikdy nebyl použit, pouze rozbalen a byla vyzkoušena funkčnost. Profesionální kamerový systém renomované společnosti KGUARD umožňuje pomocí jednoduché instalace zajistit precizní monitorování požadovaného prostoru s přehledným nastavením a kvalitními rozšiřujícími funkcemi. Dokáže pořídit záznam ve vysoké FullHD kvalitě a také zajistit zachycení všech důležitých zvuků. Jedná se o kit, který v sobě skrývá 16kanálový rekordér typu DVR a osm barevných venkovních kamer. Rekordér disponuje slotem pro pevný disk typu SATA, LAN a USB rozhraním. Rekordér umožňuje volitelně do NTSC nebo PAL systému a podle této volby se také odvíjí kvalita záznamu. Rekordér lze snadno připojit k LCD TV a dalším zařízením a získat tak další kapacitu pro kontrolu záznamů pořizovaných pomocí připojených kamer. Samotné kamery jsou vyvedeny velmi kvalitně a jsou určeny pro venkovní využití s ​​kon... (více v detailu)
5 500
 Kč
PĚKNÉ HP 6460B /INTEL/4GB/SSD240GB/WIFI/BT/DVD/WIN10/ZÁRUKA
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý notebook HP ProBook 6460b, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. ODOLNÉ TĚLO NOTEBOOKU VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR INTEL DVD VYPALOVACÍ MECHANIKA LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 WIFI + BLUETOOTH + ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ DISPLAY PORT + ESATA NOVÝ A RYCHLÝ SSD DISK Parametry: Procesor: Intel Celeron B840 (2 x 1,90 GHz) Operační paměť: 4 GB DDR3 Pevný disk: SSD 240 GB (nový, záruka 2 roky) Optická mechanika: DVD-RW Grafická karta: Intel HD300... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 499
 Kč
HP ELITEBOOK 850 G1 /i5-4200U/8GB/SSD480GB/FULLHD/W10/ZÁRUKA
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý, ale velmi zachovalý notebook/ultrabook HP EliteBook 850 G1, jehož hlavní předností je maximální mobilita při velmi slušném výkonu. V notebooku je provedena nová instalace operačního systému v českém jazyce vč. všech ovladačů a aktualizací. Notebook je tedy připraven ihned k použití. VELMI TENKÉ TĚLO NOTEBOOKU NOVÝ A RYCHLÝ SSD DISK VELKÁ KAPACITA OPERAČNÍ PAMĚTI VÝKONNÝ DVOUJÁDROVÝ PROCESOR INTEL i5 LICENČNĚ OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 WIFI + WEBCAM + BLUETOOTH ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ DISPLAY PORT + USB 3.0 PODSVÍCENÁ KLÁVESNICE FULL HD ROZLIŠENÍ DISPLEJE Parametry: Procesor: Intel Core i5-4200U (2 x 1,60 GHz/turbo 2,30 GHz) Operační paměť: 8 GB DDR3 Pevný disk: SSD 480 GB (nový, záruka ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 999
 Kč
HP EliteBook 1040 G4
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Intel Core i5-7300U 8GB RAM 256GB SSD M.2 NVME Displej 14" Full HD 1920x1080 Reproduktory Bang & Olufsen Intel HD Graphics 620 Podsvícená klávesnice Čtečka otisku prstu Webkamera Mikrofon Wifi Bluetooth 2x USB-C 2x USB-A ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Aku flexa, bruska 18V pro baterie Makita 18V
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím úplně novou Aku brusku DrillPro 18V pro baterie Makita 18V kupoval jsem celou sadu jen kvůli aku kladivu utahováky mám již 2 tak prodávám.. Úhlová bruska 12000 ot 3 rychlosti, 125 mm Světlo indikátoru nabíjení 3 rychlosti Kovové pouzdro převodovky je pevné a vydrží déle. 3-pozicová pryžová vedlejší rukojeť vhodná pro leváky i praváky. Rychlá instalace a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 099
 Kč
Vileda. Krokoměr, kalkulačka, stojánek,pouzdro. Opasek,..
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vileda Universal - univerzální utěrka (3 ks), nová, lze prát na 95°C. Rozměry: 34x36cm, za 140,- Vileda 3D Hadr na podlahu Bodentuch (1ks), nová, lze prát na 60°C. Rozměry: 50×47cm, za 140,- Vileda Hadr na podlahu + Odor stop (1ks), nová, lze prát na 60°C. Odstraní o 40% více částic a nečistot oproti jiným hadrům (podle laboratorních testů). Díky přírodním iontům stříbra zůstává při správném používání čerstvý. Ideální na dlaždice, parkety a laminátové podlahy. Rozměr: 50x47cm, za 140,- A) CASIO kalkulačka -model: SL-160VER-s. Nová. 8-mi místný displej Přepočet na Euro měnu Výpočet procent Nezávislá paměť Pevné plastové pouzdro Napájení: Duální solár/bateriové. Rozměr: 10 x 87,5 x 58 mm v zavřeném stavu. Cena: 200,- B) Školní Kalkulačka KARCE - model: KC 108. Nová. 56 integrovaných funkcí 10 (8+2) míst na displeji Hyperbolické funkce Variabilní paměť Výpočty s komplexními čísly Statistické výpočty Standardní odchylka Napájení: knoflíková baterie Pevné plastové pouzdro Rozměr: 127x7... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Xiaomi Redmi Note 7
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Chytrý telefon s kvalitním duálním fotoaparátem, velkým displejem, vysokým výkonem a precizním designem. 6.3" displej IPS s Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 660 až 2.2 GHz, 4GB RAM, 128GB interní paměti, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 899
 Kč
15,6" HP Zbook Power 15 G8 i7-11900H 1Tb Nvme 32Gb Ram
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Typ : HP Zbook Power 15-G8 Procesor : Intel Core i7-11900H , 8 Jader + 8 Vláken (16X 4.9GHz) Operační paměť : 32GB DDR4 3200mhz Úložiště : m.2 1000GB Ssd Nvme Gen.4 (Možnost rozšíření o další disky) Grafická karta : nVidia Quadro T600 4GB Max-Q Design Displej : 15,6" IPS Full HD AntiGlare (1920 × 1080) Rozhraní : 3xUSB 3.0, 1xUSB-C, HDMI, LAN Výbava : Ir HD webkamera, čte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 500
 Kč
OSRAM LEDRIVING HL INTENSE H7/H18
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
OSRAM LEDRIVING HL INTENSE H7/H18 6000K je dosud nejvýkonnější off-road LED retrofit OSRAM! LEDriving® HL INTENSE nabízí až o +350% vyšší jas . Více světla umožňuje vidět dál, a proto i spíše reagovat. Mnohem dříve rozpoznáte značky, překážky a nebezpečí. Je to velmi kompaktní LED náhrada za běžné dálkové a potkávací autožárovky H7/H18 a H4/H... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
HP EliteBook 860 G9 16“ IPS 1920x1200 Intel 16GB 1TB Záruka
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím extra rychlý notebook HP EliteBook 860 G9, stříbrný. Stav nového kusu bez známek používání. Platná oficiální záruka u HP Support NBD (next business day) do 01/2028. Původní pořizovací cena: 31.000,-Kč. Profesionální notebook s velikostí obrazovky 16" IPS displej (1920 x 1200 bodů). Procesor: 10.jádrový procesor Intel Core i5-1235U (2 P-jádra 1.3/4.4GHz, 8 E-jader, 12 vláken, 12MB), paměť 16GB DDR5, disk 1024GB PCIe NVMe SSD, grafika Intel Iris Xe Graphics. Vybraná rozhraní: WiFi 6E ax, Bluetooth 5.2, HDMI, USB (2x Thunderbolt 4 / Type-C, 2x 3.2 Gen 1). Výbava: 5Mpix kamera, podsvícená klávesnice, snímač otisků prstů. Na přání je možné zvolit mezi operačním systémem Windows 10 Pro nebo 11 Pro. Včetně adaptéru, brašny, myši, baterie s aktuální výdrží cca 7 hodin při úsporném režimu. • Kompaktní konstrukce o síle pouze 19.2 mm a hmotnosti na hranici 1.76 kg • Výkon procesoru Intel Core i5 • Kvalitní displej • Porty Thunderbolt 4/Type-C • Skvělý zvuk Bang & Olufsen Mezi moderní... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 990
 Kč
Sklo nebo kryt - Apple iPhone 6 7 8 Plus X XS 12 Pro Max
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sklo nebo Kryt. Cena za kus á 120,-. - Apple iPhone 6/6S - Apple iPhone 7/7 Plus - Apple iPhone 8/8 Plus - Apple iPhone X - Apple iPhone XS/XS Max - Apple iPhone 11 - Apple iPhone 11 Pro/11 Pro Max - Apple iPhone 12 Mini - Apple iPhone 12 - Apple iPhone 12 Pro/12 Pro Max - Apple iPhone 13 Mini - Apple iPhone 13 - Apple iPhone 13 Pro/13 Pro Max Vlastnosti - Tenký a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní