Avon Anew Essential sérum 30ml

Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Intenzivní omlazující sérum pro posílení účinků krémů proti vráskám. Objevte sílu pokročilé technologie Boost již po 2 týdnech*.• posiluje omlazující účinky pleťových krémů• obnovuje pevnější vzhled pleti a hydratuje• redukuje viditelnost vrásek Účinky:Složení okamžitě dodává pleti jemný a hebký vzhled. Již po 3 dnech zlepšuje barevný tón pleti a obnovuje její zářivý vzhled.... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Sérum
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nové a nepoužité sérum. Vlastnosti: postupně vyhlazuje jemné i hluboké vrásky viditelně redukuje projevy fotostárnutí navrací p... (více v detailu)
Pardubický kraj
80
 Kč
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta skin sonic purifier
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta LV8030F0 Dopřejte své pleti špičkovou péči s kosmetickou ultrazvukovou špachtlí Rowenta LV8030F0 Skin-Sonic Purifier! Tato revoluční novinka poskytuje dávku omlazující péče 3v1 - hloubkové čištění, hydratace a vypnutí pleti pro viditelněji čistší a mladistvěji působící pleť. Ultrasonická technologie vlnité hlavice a vibrací poskytuje 3 nastavitelné režimy. Špachtle v prvním kroku pleť hloubkově čistí, redukuje póry a pigmentové skvrny a poskytuje jemný peeling pro odstranění nečistot a eliminaci černých teček. Hydratační režim s nahřívacím systémem podpoří vstřebání a účinky aktivních látek pleťových pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
AVON ANEW RENEWAL POWER SERUM
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Zkrášlující a omlazující pleťové sérum s Protinolem - minibalení 10 ml. Nové, nepoužité.
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
L’Oréal Paris Revitalift Clinical - vitamín C - sérum a pěna
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
ČISTICÍ PĚNA: rozjasňuje, poskytuje zářivý vzhled, čistí, odstraňuje odumřelé kožní buňky, redukuje viditelnost pórů, vyhlazuje strukturu pleti SÉRUM s 12% čistého vit C., kyselinu salicylovou a vitamin E: Rozzářená, mladistvě vypadající, bez nedokonalostí, viditelně koriguje první známky stárnutí, bojuje proti vráskám i rozšířeným pórům, vyrovnává nejednotný tón pleti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
210
 Kč
APIVITA BeeVine Elixir noční krém 50ml
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové, nikdy neotevřené balení. Nehodný dárek. Expirace 5/2026 Z popisu stránek Dr.maxe APIVITA BeeVine Elixir Night Cream noční liftingový krém vyplňuje vrásky, vypíná a zpevňuje povrch pleti. Zvyšuje pružnost pleti, obnovuje a pozvedá kontury obličeje. Hlavní vlastnosti krém vyplňuje vrásky ve třech úrovních: redukuje jejich ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
LANCOME - OMLAZUJÍCÍ SÉRUM NA OČI A ŘASY GÉNIFIQUE
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nové, neotevřené / obsah 5ml / běžná cena za 20ml je cca 1.500.- Kč. Lehoučké sérum na oči a řasy Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl™ s komplexem 7 prebiotických a probiotických extraktů a drobnými masážními perlami viditelně projasní celé oční okolí. Již po 1. aplikaci výrazně posiluje přirozenou kožní bariéru a přispívá k vyhlazení jemných linek a vrásek. Současně zesvětluje tmavé kr... (více v detailu)
Zlínský kraj
229
 Kč
Exkluzivní dárková kazeta dekorativ. kosmetiky Giordani Gold
Před 22 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jedinečnou a nesehnatelnou dárkovou sadu dekorativní a pečující kosmetiky Giordani Gold od Oriflame. Produkty nikdy nevytažené z krabice. Nevhodný dárek. Set obsahuje: ● Rozjasňující bronzer v perličkách Giordani Gold 25 g (prodejní cena 529 Kč) Dvoubarevné rozjasňující perličky dokonale rozzáří vaši pleť díky směsi Frozen Shimmer, vytvářející ledově třpytivý efekt. Perličky, ručně vyráběné zkušenými řemeslníky v Itálii, obsahují minerály zvané La Eleganza, díky nimž pleť získá hedvábný a prozářený vzhled. ● Omlazující make-up Giordani Gold 30 ml, odstín Ivory Cool (PC 469 Kč) Make-up s vícerými účinky, obohacený o posilující probiotické sérum a zklidňující výtažek z lotosového květu. Prebiotické sérum pomáhá udržovat v pleti vláhu, zhebčuje ji, vyhlazuje a zpevňuje a zároveň zlepšuje její texturu a má původ v přírodním mořském ekosystému a svou schopností optimalizovat kvalitu kožních buněk a strukturu pleti přispívá k posílení kožní bariéry. Vrstvitelné střední až plné k... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
AVON Sada pro čistou pleť
Před 31 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám sadu kosmetiky AVON pro krásnou zdravou pleť bez pupínků, která obsahuje: Čistící pleťová voda s výtažky z aloe a heřmánku 100ml Z050824 Pleť čistí a tonizuje. Redukuje přebytečnou mastnotu a dodává pleti matný vzhled. Zanechává pleť na pohled vyživenou a čistou. Čistící peelingový pleťový gel s výtažkem z aloe a heřmánku 100ml Z150724 Hloubkově čistící ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Oční krém Anew
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Obnovující oční krém s protinolem. Pomáhá okamžitě obnovit mladistvější vzhled očn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
159
 Kč
APIVITA BeeVine Elixir Lift Eye and Lip 15ml
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové, nikdy neotevřené balení. Nehodný dárek. Expirace 5/2026 Z popisu stránek Dr.maxe APIVITA BeeVine Elixir Lift Eye and Lip Cream krém na oči a rty vyplňuje vrásky, zvyšuje pružnost pleti, redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima. Hlavní vlastnosti: krém vyplňuje vrásky ve třech úrovních: redukuje jejich počet, zmírňuje jejich hloubku,... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
AVON Čistící pleťový gel pro problematickou pleť
Před 49 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám NOVINKU AVON Čistící pleťový gel pro problematickou pleť 150ml Z250724 Okamžitě odstraňuje líčení a nečistoty a čistí pleť do hloubky. Již po 1. použití zlepšuje vzhled pleti a redukuje viditelnost projevů problematické pleti na pohled i na dotek. Po 3 dnech používání je tón pleti jednotnější a téměř bez známek ucpaných pórů. Mimořádně čistící gel vytváří bohatou krémo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70
 Kč
Helena Rubinstein set denní a noční krém 2 x 50ml
Před 80 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím tento nový set Helena Rubinstein Helena Rubinstein denní krém 50 ml a noční krém 50ml Ochranu pleti proti negativním vlivům okolního prostředí a viditelným známkám stárnutí zajistí regenerační a zklidňující krém proti vráskám. Složení s komplexem niacinamidu, madecassosidu, výtažku z tasmanolu a 9% Pro-xylane zklidňuje pleť a zároveň redukuje viditelnost prvních známek stárnutí pleti. Textura krému je neuvěřitelně příjemná, po nanesení se chová jako druhá kůže, krás... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 690
 Kč
Masážní oboustranný váleček ze vzácných kamenů
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vytvořte si vlastní pečující rituál s luxusním masážním válečkem na obličej značky Retinoate. Masážní přístroj, poskytuje okamžitý masážní účinek a lymfodrenáž, redukuje vrásky a jemné linky a zároveň liftinguje a zpevňuje pokožku, zlepšuje krevní oběh, díky čemuž je pleť rychle vyživená a plná lesku. Přírodní chlad kamene, ze kterého je roller vyroben, snižuje otoky a tmavé kruhy pod očima... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Meditame Botalium ampule sérum s přírodním botoxem
Před 104 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Meditame Botalium ampule- sérum s přírodním botoxem Výrazný liftingový efekt! - sérum - 490,-Kč. nové Vyhladí vrásky během velmi krátké doby Vyplní nerovnosti pokožky a zbaví se váčků po očima Dlouhotrvající hydratační účinek pomocí kyseliny hyaluronové Dodá pleti pružnost a pevnost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
469
 Kč
AVON Ochranný denní krém SPF 30
Před 99 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám AVON Ochranný denní krém SPF30 50ml Z160524 Denní krém pro citlivou pleť, který chrání, revitalizuje a hydratuje pleť pro její mladistvě zářivý vzhled. Dejte stopku předčasnému stárnutí. Ochranný denní krém SPF 30 Avon Ageless se zcela novou recepturou pl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
99
 Kč
AVON Anew Power oční krém
Před 433 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
AVON Anew Power oční krém 15ml Z050423 Rozjasňuje, vyhlazuje, intenzivně hydratuje, redukuje jemné linky a vrásky, zpevňuje, zvyšuje odolnost a obnovuje svěží vzhled. Obnovte roky ztráty kolagenu a dopřejte své pleti cílenou péči každý den. Obnovující Anew Power oční krém viditelně hydratuje pleť a v kombinaci s patentovanou technologií Protinol ji navíc zpevňuje a okamžitě posiluje. Při pravidelném používání... (více v detailu)
Plzeňský kraj
149
 Kč
Sérum proti vráskám
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
FC Stem BOTU cells serum, Serum proti vraskam Přípravek bohatý na účinné látky proti mimickým vráskám se doporučuje používat k ošetření vrásek především v oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočím a v okolí úst.Ke zmírnění mimických vrásek jsou v přípravku zkombinovány účinn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
AVON pleťové masky od 45Kč/ks
Před 262 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
1) Rozjasňující pleťová maska s extraktem z grapefruitu 75ml Z230223 45Kč Pleť hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje, rozjasňuje a osvěžuje, celkově zkrášluje vzhled pleti. 2) Čisticí pleťová maska s aloe a okurkou 3 v 1 75ml Z180723 45Kč - PRODÁNO 3) Matující pleťová maska s jílem a čajovníkem 3 v 1 75ml Z050423 50Kč Matující pleťová maska s jílem a výtažkem z čajovníku je ideální pro smíšený... (více v detailu)
Plzeňský kraj
45
 Kč
SÉRUM NA OČNÍ KONTURY S KOLAGENEM 15ml
Před 154 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Rostlinný kolagen Kigelia má vyhlazující a regenerační účinek na oční kontury Pleť je viditelně tonizovaná, sjednocená, osvěžená Díky přírodním výtažkům zaručuje silný liftingový účinek a dodává pokožce obličeje uvolněn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
TianDE Pleťové sérum s kordycepsem 30ml
Před 158 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám TianDE Pleťové sérum s kordycepsem 30ml, EXP: 04.09.2025 Pleťové sérum s cordycepsem z řady Tibetan Herbs pomáhá regenerovat ztenčenou pokožku a poskytuje péči normální i stárnoucí pleti. Díky své jemné textuře pokryje pokožku jako lehounký závoj a velmi rychle pronikne hlubok... (více v detailu)
Plzeňský kraj
175
 Kč
Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster 8 ml
Před 352 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rychle se vstřebávající sérum, které pleť posiluje a vyhlazuje a zároveň vyplňuje vrásky. Pleť získá svěžejší a zářivější vzhled za pouhých sedm dní. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster s 10% čistým a čerstvě aktivovaným vitamínem C byl vyvinut speciálně pro ochranu pleti proti volným radikálům a účinek proti prvním známkám stárnutí: pleť povzbuzuje, vyplňuje vrásky a vy získáte hladší, svěžejší a zářivější... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220
 Kč
Meditame Botalium ampule- sérum s přírodní botox
Před 116 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Výrazný liftingový efekt! - sérum - 490,-Kč.Krém 559,- Vyhladí vrásky během velmi krátké doby. Vyplní nerovnosti pokožky a zbaví se váčků po očima. Dlouhotrvající hydratační účinek pomocí 50% kyseliny hyaluronové. Dodá pleti pružnost a pevnost pokožky Zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky Při pravidelném používání zajistí pleti liftingový vzhled. Zajištění hydratace pokožky až do hloubky 0,5mm. Purifikovaná voda 0%! Více než 50% hyaluronové kyseliny, výtaž... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
 Kč
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta sonic
Před 96 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta LV8030F0 Dopřejte své pleti špičkovou péči s kosmetickou ultrazvukovou špachtlí Rowenta LV8030F0 Skin-Sonic Purifier! Tato revoluční novinka poskytuje dávku omlazující péče 3v1 - hloubkové čištění, hydratace a vypnutí pleti pro viditelněji čistší a mladistvěji působící pleť. Ultrasonická technologie vlnité hlavice a vibrací poskytuje 3 nastavitelné režimy. Špachtle v prvním kroku pleť hloubkově čistí, redukuje póry a pigme... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 700
 Kč
Clé de Peau Beauté Intensive Fortifying Cream
Před 218 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Noční intenzivně posilující krém (Intensive Fortifying Cream) 50 ml Intenzivně vyživující noční krém dodává pleti potřebnou hydrataci a tím jí navrací přirozeně mladistvý vzhled. Pomáhá posilovat pevnost a odolnost pleti, redukuje viditelné vrásky ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 090
 Kč
Eucerin Hyaluron Filler+3x Effect denní krém suchá
Před 920 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Eucerin Hyaluron Filler + 3x Effect denní krém pro suchou pleť 50 ml Speciální denní péče proti vráskám s kyselinou hyaluronovou a saponinem. Obsahuje SPF 15 + UVA ochranu. Je ideální jako podklad pod make-up. Krém je nekomedogenní - neucpává póry. Vhodný jako doplňková péče o pleť po aplikaci hyaluronových injekcí. Inovace 3x effect se 3 účin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
425
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní