farmářské boty jako pracovní boty + vaťáky

Prodám tyto farmářské boty jako pracovní boty jsou párkrát použité v pěkném stavu , perfektní kvalitní podešev + vaťáky. Osobní odběr ideálně odběr Litvínov tak... (více v detailu)

Podobné inzeráty

sklo a jiný porcelán
Prodám sklo a jiný porcelán levně, více foto pošlu do e-mailu . Osobní odběr ideálně odběr Litvínov také možno předání Plzeň, Most, ... (více v detailu)
Neuvedeno
přilba + klobouk
I jednotlivě. Pošta, osobní odběr ideálně odběr Litvínov také možno předání Plzeň, ... (více v detailu)
Neuvedeno
bílý porcelán.
bílý porcelán i jednotlivě .Podívejte se i na mé další nabídky platí do smazání.Pošta nebo osobní odb... (více v detailu)
Neuvedeno
štítky na hůl , odznaky+pohlednice s erby
turistické štítky na hůl+ odznaky i jednotlivě. Osobní odběr ideálně odběr Litvínov také poštou možno předání Plzeň, Most... (více v detailu)
Neuvedeno
rolny
Prodám tyto rolny pos. vrata a jiné různé využití jako válečky k otačeni mat. nebo posuvu , malá 80Kč/ks velká 180Kč/ks . Pošta, osobní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kočárek pro panenku ,dětská vanička box na plišáky a hračky
Cena velice levně vice foto do emailu. Osobní odběr ideálně odběr Litvínov také možno předání Plzeň, Most, Žatec, Rakov... (více v detailu)
500
 Kč
Pracovní boty Husqvarna
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám vysoké pracovní boty Husqvarna velikost 43, nenošené (jen zap... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
kousky teflonu
Kousky teflonu ceny dohodou.Poštou nebo osobní odběr ideálně odběrLitvínov také možno předání Plzeň, M... (více v detailu)
Neuvedeno
Boty Asolo
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám boty Asolo,vel.48,5,výměna podešve VIBRAM
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Bílé pracovní boty čs. výroby - vel. 37-zcela nové
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím s velikou slevou kožené bílé boty zn. Santé v originá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
LOAP ELMANA Dámské Dívčí Zimní Boty Vel. 37
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
LOAP ELMANA Zimní Boty Sněhule Velikost: 37 PC - 1050,- kč Top stav - jako nové Dámské boty Loap ELMANA s vámi udrží krok za každých podmínek. Tyto kotníkové sněhule disponují voděodolnou membránou a udrží tak spolehlivě nohy v suchu. Příjemné teplo zase zajistí hřejivá kožešina. Svršek z nylonu a polyuretanu je nejen pevný a odolný, ale má také dobré izolační vlastnosti. Termoplastická guma v podešvi zvyšuje životnost bot, díky... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Prodám pracovní boty Straus tavros ll
Prodám cca 1.5 měsíce nošené boty straus tavros 2 koupené v květnu takž... (více v detailu)
1 500
 Kč
Boty pracovní bílé
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Antibakteriální obuv, vhodná např. do potravinářských provozů, na suchý zip. Letní i zimní vzor. Velikost č... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Nové pracovní boty CXS Rock Granite S3, velikost 44
Prodám nové kvalitní pracovní boty CXS Rock Granite S3, velikost 44/9,5. Zabaleno v origiální krabici. Možnost osobního převzetí a vyzkoušení. Mám k dispozici 2 stejné páry, cena je za 1 pár. Při koupi obou párů doh... (více v detailu)
LOAP ELMANA Dámské Dívčí Zimní Boty Vel. 37
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
LOAP ELMANA Zimní Boty Zateplené Sněhule Velikost: 37 PC - 1050,- kč Top stav - jako nové Dámské boty Loap ELMANA s vámi udrží krok za každých podmínek. Tyto kotníkové sněhule disponují voděodolnou membránou a udrží tak spolehlivě nohy v suchu. Příjemné teplo zase zajistí hřejivá kožešina. Svršek z nylonu a polyuretanu je nejen pevný a odolný, ale má také dobré izolační vlastnosti. Termoplastická guma v podešvi zvyšuje životnost ... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Boty na běžky SALOMON vel. 38 a boty SALOMON vel.40
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dámské boty na běžky SALOMON vel. 38, stélka 24,5cm a boty SALOMON vel.40, stélka 25,5cm. Na vázání profilu SNS.Cena uvedená za jeden pár bot.... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Boty na běžky FISCHER vel. 45 a boty FISCHER vel.40
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Boty na běžky FISCHER vel. 45, stélka 29cm a boty FISCHER vel.40, stélka 25,5cm. Na vázání profilu SNS.Málo používané a již nevyužité. Cena uvedená za jed... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Kožené boty Superfit v. 35 nové
Před 2 dny - SBAZAR
Celoroční kožené boty / tenisky pro holku značky Superfit velikost 35. Botičky jsou nové, nenošené, v originál krabici. Obuv je extrémně lehká, s maximálně ohebnou podešví a kvalitní stélkou. Pro snadnější obouvání je bota opatřena zipem. Možnos... (více v detailu)
1 200
 Kč
Kožené boty Superfit v. 35 – nové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Celoroční kožené boty / tenisky pro holku značky Superfit velikost 35. Botičky jsou nové, nenošené, v originál krabici. Obuv je extrémně lehká, s maximálně ohebnou podešví a kvalitní stélkou. Pro snadnější obouvání je bota opatřena zipem. Možnost zavazování na tkaničky. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
Celoroční boty Superfit v. 36 nové s visačkou
Před 2 dny - SBAZAR
Krásné kožené celoroční boty tenisky pro holku značky Superfit s membránou Gore-tex velikost 36. Botičky jsou nové s visačkou, v originální krabici. Boty jsou extrémně lehké s maximálně ohebnou podešví a fleasovou vyjímatelnou stélkou, fleasové z... (více v detailu)
1 600
 Kč
Mammut ALTO HIGH GTX
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Boty od firmy Mammut, která je díky kombinaci materiálů a její lehkosti jako stvořená pro Via Ferratu. Bota je dokonale voděodolná díky membráně GORE-TEX® a poskytuje dokonalou stabilitu nohy. Výbornou předností boty je také podešev gripex™ IronGrip s technologií Solar, díky které dosáhnete perfektní tr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Celoroční boty Superfit v. 36 – nové s visačkou
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásné kožené celoroční boty tenisky pro holku značky Superfit s membránou Gore-tex velikost 36. Botičky jsou nové s visačkou, v originální krabici. Boty jsou extrémně lehké s maximálně ohebnou podešví a fleasovou vyjímatelnou stélkou, fleasové zateplení, zapínání na falešn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Pánské turistické kotníkové boty Quechua vel. 40
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pánské turistické kotníkové boty Quechua vel. 40 Výborný stav viz foto. Nepromokavá a prodyšná membrána s podšívkou udrží nohy v suchu až 3 hodiny. Dvojité tlumení došlapu po celé délce díky mezipodešvi... (více v detailu)
Středočeský kraj
435
 Kč
Značkové boty GEOX s membránou vel. 25 - stav zánovní
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dětské značkové celoroční boty GEOX vel. EUR 25. Boty jsou jen párkrát použité, v podstatě jako nové viz. detailní foto všech stran. Kvalitní provedení z pravé kůže kombinované s džínovinou. Cena nových bot cca 2 tis. Kč. Patentovaná membrána GEOX "dýchací ... (více v detailu)
Pardubický kraj
590
 Kč
Nové zateplené pracovní kotníkové boty vel. 37.
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím nové nenošené kvalitní pracovní boty. Posílám zásilkovnou. Svršek těchto pracovních bot je vyroben z prodyšné kůže. Podešev je z dvou-hustotního PU, s masivní ochranou proti okopu. Podrážka je odolná olejům a protiskluzo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní