Vyhřívaný stojan na potraviny

Vyhřívaný stojan na potraviny
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Díky dvěma dostupným policím můžete v tomto nerezovém vyhřívaném stojanu na potraviny udržovat všechny druhy horkých pokrmů při s... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
4 900
 Kč

Podobné inzeráty

Škoda termohrnek + klíčenka - nové TOP stav
Škoda termohrnek + klíčenka - nové TOP stav
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dvouplášťový vakuový termohrnek ŠKODA FABIA ""GoClick"" s chytrým otvorem na pití 360° udrží teplotu horkých a studených nápojů po dlouhou dobu. Je vyroben z dvouplášťové nerezové oceli a pro snadné plnění má plastové odšroubovatelné víčko. Tělo hrnku je stříbrné s potiskem FABIA na boku hrnku, plastové víčko je v barevné kombinaci šedo-oranžová. NEVHODNÉ DO MYČKY NÁDOBÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY. Materiál: Nerezová ocel, plast, silikon Barva Stříbrná Oranžová Objem:... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
250
 Kč
Salamandr - salamander gril 638x295mm MAXIMA - POŠKOZENO PŘE
Salamandr - salamander gril 638x295mm MAXIMA - POŠKOZENO PŘE
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
DOPRAVA ZDARMA, CENA BEZ DPH + 21% DOKLAD, PLNÁ ZÁRUKA LEHCE POŠKOZENO PŘEPRAVOU - LEVÝ PŘEDNÍ ROH, PRAVÝ ZADNÍ ROH, LEHCE PRAVÝ BOČNÍ PLECH A MÍRNÉ ŠKRÁBANCE NA STROPĚ. PLNĚ FUNKČNÍ, NEPOUŽITÝ, POŠKOZENÍ NEMÁ VLIV NA PROVOZ. S tímto univerzálním grilem můžete dělat mnoho věcí. Gril salamander je vhodný ke grilování, gratinování, glazování, ohřívání nebo rozmrazování potravin a výrobků. Díky rovnoměrnému teplu, které tento luxusní salamandr vydává, můžete nechat spotřebič při stálé nízké teplotě. Je velmi praktický v profesionálních kuchyních, abyste měli po přípravě pokrmů vždy stálé místo, kde je můžete udržovat teplé. Teplotu lze rychle nastavit pomocí otočného knoflíku, takže jej můžete použít k udržování teploty pokrmů, ale také například k pomalé přípravě ryb nebo masa. Výškově nastavitelný rošt. Tento profesionální salámový gril je vybaven roštem z nerezové oceli, který lze výškově nastavit, takže můžete pracovat v jakékoli poloze. Kromě toho lze gril snadno zavěsit a můžete ... (více v detailu)
Před 4 dny
Kraj Vysočina
4 750
 Kč
Hrnek Horká vlnka Tupperware 460 ml
Hrnek Horká vlnka Tupperware 460 ml
Před 476 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
HORKÁ VLNKA HRNEK 460 ml je skvělý na jednu porci polévky, nebo třeba dobrého guláše! Ideální na oběd do práce, ať už si nesete polévku z domova, nebo z restaurace. Horká vlnka je určena na uschování, přenos, ohřev v mikrovlnné troubě a elegantní servírování pokrmů na stůl. Výrobek odolává teplotám od 0 °C do 120 °C. Je možné ho ihned po vyjmutí z chladničky vložit do mikrovlnn... (více v detailu)
Před 476 dny
Jihočeský kraj
260
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní