Glampingovy pobyt v jižních Čechách

Prodáno
Královéhradecký kraj
Z rodinného důvodu, nemůžeme jet, nabízíme pobyt na dvě noci se snídaní, nutná rezervace. Platnost do 6/2025. Unikněte ruchu velkoměsta, zaposlouchejte se do šumu stromů a užívejte si ticho a krásy přírody Jižních Čech. V Černické oboře na vás čeká luxusní glampingový zážitek pro dvě osoby Balíček obsahuje: Poukázku v hodnotě 4980,– Kč. Můžete ji využít v glam
Královéhradecký kraj
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Glamping pobyt Yurt in the Wood
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám poukaz na glamping pobyt Yurt in the Wood v hodnotě 10000,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 900
 Kč
Pobyt v lednici
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám poukaz na pobyt pro dvě osoby v Lednici v Hippoclubu, který je hned u zámeckých zahrad. Pobyt je včetně pol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Voucher poukázka Vienna House Wyndham Hotel Plzeň
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nevhodný dárek Poukaz opravňuje k využití pobytu na 2 noci pro 2 osoby ve 2lůžkovém pokoji Superior včetně bufetov... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Struhadlo na citrusovou kůru a cedník na kompot
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nové, nepoužité. Tupperware. Lze využít jako struhadlo na citrusovou kůru nebo jako cedník pro odkapání kapaliny z kompotů, konzervy... Kvalitní plast vhodný pro styk s potravinami. Inzerát je platný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
68
 Kč
Nové Tupperware kulaté misky s víčkem - 500mL
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Objem 500 mL. Nové, nepoužité. Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, spíži, ve skříni, na polici. Dobře těsnící vzducho-vodotěsné víčko. Kvalitní plast vhodný pro styk s potravinami. Uvedená cena je za 1 ks (miska + víčko), při k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
158
 Kč
Zelená nádoba Tupperware, Pyramida, flexib. víčko
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Objem 500 mL. K prodeji 2 ks. Uvedená cena je za 1 ks misky s víčkem. Stav velmi dobrý, málo používané. Dobře těsnící vzducho-vodotěsné víčko. Kvalitní a odolný plast Tupperware vhodný pro styk s potravinami. Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladová... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Tupperware krabičky na vajíčka se solničkou - zelená, oranž.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Uvedená cena je za 1 ks. Nabízím v barvě zelené a oranžové. Nová a nepoužitá! Tupperware přenosná krabička/ stojánek na 2 vejce se zabudovanou solničkou uvnitř! :) Multifunkční, lze využít i jako uzavíratelná krabička na cokoliv - na menší svačinu - ovoce, půlku rohlíku, bonbony... ale i na sluchátka, šperky, peníze aj. Vnitřní odd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119
 Kč
Voucher 100€ na pobyt v hotelech Connex
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Platnost voucheru do dubna 2025 Osobní převzetí Praha 4 Modřany, či zašlu mailem. Každý má rád "příspěvek na dovolenou". Cestovním poukazem jsou pokryty nejrůznější dovolenkové požadavky obdarovaného. Poukaz v hodnotě 100 € použijete ke snížení ceny krátkého hotelového balíčku, zarezervovaného přes online rezervační systém Connex. Na výběr máte více než 200 Connex partnerských hotelů v 10 zemích Evropy. Cestovní poukaz Connex: Příspěvek na dovolenou pro každého ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
LOD KAJUTOVA BARRACUDA 585
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Barracuda 585 je kombinací sportovní, prostorné a funkční lodi. Je ideálním místem pro trávení aktivní dovolené až 7 osob. Přední část lodi je možné využít k opalování. Loď má prostornou kajutu, ve které mohou přenocovat tři osoby a je zde i prostor pro toaletu. Na lodi naleznete uzamykatelný prostor velkých ro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
459 900
 Kč
LOD KAJUTOVA BARRACUDA 595
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Cena: 379 000 Kč Barracuda 595 je kombinací sportovní, prostorné a funkční lodi, jež kombinuje výhody typu 585 a 545. Je ideálním místem pro trávení aktivní dovolené až 7 osob. Přední část lodi je možné využít k opalování. Loď má prostornou kajutu, ve které mohou přenocovat tři osoby a je zde i prostor pro toaletu. Na lodi na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
429 900
 Kč
Ostraha prodejny Lidl
Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení trestní bezúhonnosti, reprezentativní vystupování, spolehlivost a zodpovědnost. Technická zdatnost pro obsluhu digitálních kamerových systémů je výhodou (vždy probíhá zaškolení dle stanov klienta). Schopnost řešit krizové a mimořádné situace v rámci výkonu strážní služby (krádež, výtržnost, ohlášení události na PČR a spolupráce s orgány činnými v trestním řízení). Znalost českého jazyka slovem i písmem. Praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Strážní, pochůzková a detektivní činnost na prodejně a svěřeném úseku, kamerový monitoring, zajištění ochrany majetku a osob, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou. Jednoduchá administrativní činnost (denní záznamy). Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost (krádeže). Nabízíme: Práci ve stabilní společnosti na HPP i DPP. Odměny za zadržení osob při páchání trestné činnosti, za zjištění a vyřešení mimořádných situací. Náborový příspěvek ve výši 5000 Kč ... (více v detailu)
Ostraha prodejny DM drogerie
Šašková Svatava, tel.: 734 881 686 Po-Pá 9:00 - 16:00 hod, e-mail: nabor1.centrum@protektiva.cz DM-drogerie Praha-Vokovice, Centrum Bořislavka, Evropská 866/65 DM-drogerie Praha 8-Kobylisy, Burešova ul. 1899/4, OC Ládví DM-drogerie Praha 6-Řepy, Makovského 1349/2a, OC Řepy DM-drogerie Praha 9-Prosek, Vysočanská 382/20, Billa Prosek DM-drogerie Praha 3-Žižkov, Vinohradská 2828/151, Atrium Flora DM-drogerie Praha 9-Vysočany, Freyova 945/35, NC Fénix DM-drogerie Praha 9-Libeň, Českomoravská 2420/15a, Galerie Harfa DM-drogerie Praha 6-Holešovice, Milady Horákové 109/116, Hradčanská Office Center DM-drogerie Praha 1, Jindřišská 900/7 DM-drogerie Praha 8-Bohnice, Lodžská 850/6, OC Krakov DM-drogerie Praha 1, Vodičkova 699/30 DM-drogerie Praha 5-Zličín, Řevnická 1/121, Metropole Zličín DM-drogerie Praha2, Karlovo nám. 292/14 DM-drogerie Praha 2, Vinohrady, Tylovo nám. 15/3 DM-drogerie Praha 5, Hlubočepy, Tilleho nám. 792/2 DM-drogerie Praha1, Palladium, Nám. Republiky 1079/1a Požadujeme: Věk ... (více v detailu)
Glamping Stan
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám glampingový bavlněný stan, používaný pouze 2 sezóny, nyní nově naimpregnovaný. Jedná se o prémiový kruhový stan vyrobený ze 100% bavlněného plátna, o průměru 5 metrů a ploše 19,6 m². Stan je navržen pro celoroční využití ve všech klimatických podmínkách – j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Pobytový voucher Glamping Valašsko
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pobytovy voucher v hodnotě 5000,- Nevhodný dárek Tiny House na samotě v Halenkově se saunou a koupacim sudem.
Zlínský kraj
4 000
 Kč
vyhlídková plavba po Vltavě v Praze
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím nevyužitý poukaz s platností do 17.7.2025 do Prahy na vyhlídkovou plavbu po Vltavě se společností Parníky-... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
Nový motorový člun Coaster 640 SD, r.v.2024
Před 11 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Cena je ve výbavě Standard, s prvky z příplatkové výbavy a bez motoru. Tento rychlý člun je určen k rekreačnímu i sportovnímu vyžití . V přední části člunu se nachází velká relaxační opalovací plocha. Prostorná kajuta s dostatkem místa pro 2 dospělé a 2 děti. V zadní části za otočnými křesly řidiče a spolujezdce se nachází dlouhá pohovka - dá se využít na sezení po směru jízdy a po překlopení vznikne zadní opalovací plocha. Celý prostor kokpitu lze zastřešit kompletním cabriem s odepínacími boky... (více v detailu)
Jihočeský kraj
993 701
 Kč
Kulatá žlutá nádoba Tupperware, flexibilní víčko
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Objem 1.4 litrů (1400 mL). Nová, nikdy nepoužitá. Dobře těsnící vzducho-vodotěsné víčko. Kvalitní a odolný plast Tupperware vhodný pro styk s potravinami. Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, spíži, ve skříni, na polici. Inze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
349
 Kč
Zelená nádoba Tupperware, Pyramida, flexib. víčko
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Uvedená cena je za 1 ks misky s víčkem. K prodeji nabízím 2 ks. Objem 500 mL. Stav velmi dobrý, málo používané. Dobře těsnící vzducho-vodotěsné víčko. Kvalitní a odolný plast Tupperware vhodný pro styk s potravinami. Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Nové Tupperware kulaté misky s víčkem - 500mL
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Uvedená cena je za 1 ks (1x miska + 1x víčko). Při koupi 2 ks misek SLEVA - obě jen za 300,-. Objem 500 mL. Nové, nepoužité. Velmi dobře těsní díky vzducho-vodotěsnému víčku. Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, spíži, ve skříni, na polici. Kvalitní plast vhod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
158
 Kč
Přenosná krabička/ stojánek na 2 vajíčka se solničkou
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji ve 2 barvách - v zelené a v oranžové. Nová a nepoužitá Tupperware přenosná krabička/ stojánek na 2 vejce se zabudovanou solničkou uvnitř! :) Multifunkční, lze využít i jako uzavíratelná krabička na cokoliv - na menší svačinu - ovoce, půlku rohlíku, bonbony... ale i na sluchátka, šperky, peníze aj. Vnitřní oddělovače lze vyjmout. Se zabudovan... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119
 Kč
Voucher pro dvě osoby - chata Velké Karlovice
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodloužený víkend 26.-29.2024 chata Velké Karlovice pro 6-8 osob, pěkně zařízené v oplocené zahradě.V obytné kuchyni je k dispozici (4 hořáky), el. trouba, lednička, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, el. konvice, jídelní kout, gauč, krb (krbová vložka) a TV+SAT. V přízemí chaty se dále nachází koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC – bojler 80 l. Z obytné kuchyně vedou strmější schody do podkroví, kde se nacházejí 3 ložnice: 1/ (9 m2) s dvojlůžkem, 2/ (7 m2) se 2 lůžky a 3/ (25 m2) se 2 lůž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
RELAX POBYT V GRANDHOTELU AMBASSADOR V KARLOVÝCH VARECH
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
RELAX POBYT V GRANDHOTELU AMBASSADOR V KARLOVÝCH VARECH. PRO 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Glamping pobyt Yurt in the Wood
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám poukaz na glamping pobyt Yurt in the Wood v hodnotě 10000,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Pobyt na Pradědu pro 2 se snídaní 21-22.9.
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, přenechám na poslední chvíli pobyt v Jeseníkách přímo na Pradě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Glampingovy pobyt v jižních Čechách
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z rodinného důvodu, nemůžeme jet, nabízíme pobyt na dvě noci se snídaní, nutná rezervace. Platnost do 6/2025. Unikněte ruchu velkoměsta, zaposlouchejte se do šumu stromů a užívejte si ticho a krásy přírody Jižních Čech. V Černické oboře na vás čeká luxusní glampingový zážitek pro dvě osoby Balíček obsahuje: Poukázku v hodnotě 4980,– Kč. Můžete ji využít v glam... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nezařazeno