USA MRE BDP

USA MRE BDP
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Potravinová dávka US armády, v každém balení se nachází hlavní jídlo dle popisu na obalu, ohřívací sáček, lžíce, žvýkačky, ubrousky, nápoj v prášku, sladkost a různé druhy zákusků/svačin (burákové m... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihočeský kraj
180
 Kč

Podobné inzeráty

BDP MRE
BDP MRE
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám nové AČR potravinové balíčky. Snidaně,oběd,večeře,přidavky a vysadkové přidavky. Obsah viz foto,ohrivace soucasti. Cena oběd: 170,-/kus - L... (více v detailu)
Před 3 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Servis káva, čaj,   60. léta
Servis káva, čaj, 60. léta
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Servis káva, čaj, 13 ti dílná, zeleno- zlatá, M+Z
Před 1 dny
Pardubický kraj
500
 Kč
Set káva, čaj , 60 . léta
Set káva, čaj , 60 . léta
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Set káva, čaj, fialovo zlatá, 60. léta, Thun, Natalie
Před 1 dny
Pardubický kraj
300
 Kč
MRE BDP
MRE BDP
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Česky to je KD dávka. Ale Američani to nazývají MRE. Jídlo je zabaleno v gumovitě plastovém sáčku béžové barvy z nepropustného materiálu ( proti vlhkosti ). Obsahuje potravinovou dávku pro jednu osobu. Každý balíček obsahuje jídlo o celkové hodnotě cca 5000 kJ, které vydrží originálně zabalené a skladované ve správných podmínkách i celé roky.   OBSAH „MRE“ ( u každé dávky nemusí být stejný ) :    Hlavní jídlo + chemická reakce*, sladká buchta, džus v prášku, něco na zakousnutí ( M&M nebo slané tyčinky atd..), něco na styl 1 toastu + pomazánka, *doplňkový sáček a plastová lžička    *Doplňkový sáček :   Sirky, koření, sůl, cukr, kafe, pevný líh, ubrousek pro utření... (více v detailu)
Před 13 dny
Středočeský kraj
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nezařazeno