kuličkové bludiště

kuličkové bludiště
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prostorové bludiště, kde zkoušíme různým natáčením a otáčením provést kuličku po cestě tak, aby z cesty nevypadla
Před 9 dny
Liberecký kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Kuličkové pero Parker
Kuličkové pero Parker
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nové kuličkové pero, zlatá s modrou. Plus poštovné
Před 1 dny
Zlínský kraj
499
 Kč
Kožený diář A5 ADK
Kožený diář A5 ADK
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nejprodávanější kožený diář ADK Classic v hnědé barvě formátu A5 s denním plánováním pro rok 2024. 45 × 175 × 230 mm pohodlné a bezpečné zavírání díky magnetickému patentu kroužková mechanika pro snadnou výměnu nebo doplnění formulářů praktické vnitřní uspořádání nabízí prostor pro Vaše karty,... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
3 800
 Kč
PlaceholderNo Image
airsoftové kuličky
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodávám celkem za levno airsoftové kuličky mám dvě balení jedno je úplně nové a druhé jsou otevřené ale jejich tam půlka jestli máte zájem piš... (více v detailu)
Před 7 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Kuličkové pero
Kuličkové pero
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kuličkové pero s funkcí pro ovládání dotykových dispejů - 100 Kč Propisky - 8 ks, á 7 Kč Náplň - 5 Kč Kuličkové pero s plastovým stojánkem n... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihočeský kraj
50
 Kč
PARKER Kuličkové pero Jotter XL + POUZDRO
PARKER Kuličkové pero Jotter XL + POUZDRO
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám PARKER Kuličkové pero Jotter XL Monochrome St. Steel CT + pouzdro Nové, nepoužité, vhodné jako stylový ... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
499
 Kč
Magnetické kuličky NEOCUBE
Magnetické kuličky NEOCUBE
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Magnetické kuličky 1x fialové, 1x šedé, 2x stříbrné. Jedna krabička mi chybí ... (více v detailu)
Před 8 dny
Olomoucký kraj
700
 Kč
Televize Panasonic TX-43LS500E, Full HD Smart 43" 108cm TV
Televize Panasonic TX-43LS500E, Full HD Smart 43" 108cm TV
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize Panasonic TX-43LS500E. Původní cena 15´490,-Kč. V záruce do 30. června 2026. Získejte více ze svého televizoru Zjednodušte si cestu k zábavě pomocí Android TV. Přístup k více než 400.000 filmům a seriálům z jednoho místa. Ovládejte televizor hlasem pomocí Google. Zobrazte malý displej na velkou obrazovku Přecházejte mezi telefonem, tabletem nebo notebookem na televizor během okamžiku. S funkcí Chromecast built-in™ můžete vysílat všechny své oblíbené filmy, seriály, aplikace, hry a další přímo do svého televizoru. Zažijte akci v jasu Naše panely Bright Panel zajišťují, že diváci mohou zažít akci tak, jak to režisér zamýšlel, bez ohledu na světelné podmínky. Společnost Panasonic může díky využití své technologie LCD zaručit ohromující jas a ostrou vizuální kvalitu, perfektní pro každou místnost. Přináší přirozené barvy na TV obrazovku Speciální čip pro zpracování obrazu HD Colour Engine přináší na obrazovku přirozené barvy. Úchvatné televizní pořady, filmy a hry oživnou... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
7 300
 Kč
LG OLED55CS Smart 4K TV 55" 139cm 120Hz, OLED, 2023
LG OLED55CS Smart 4K TV 55" 139cm 120Hz, OLED, 2023
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize LG OLED55CS s OLED panelem. Novinka 2023, 120Hz obnovovací frekvence displaye, nový procesor α9 4K Gen5 AI. Původní cena 32´990,-Kč. Záruka do 30. června 2026. Vyladěný procesor α9 4K Gen5 AI Využívá algoritmů hlubokého učení k vylepšení a ještě lepšímu zaostření objektů v záběru. Připravte se výjimečně realistickou kvalitu obrazu. OLED technologie Ví, co znamená sytě tmavě černá. Má miliony samosvítících pixelů, které se rozsvěcují a zhasínají, aby zajistily dokonalou černou a nekonečný kontrast. Od ostatních LCD televizí, které obsahují mnoho vrstev s LED podsvícením a barevnými filtry, se TV s OLED technologií liší čistě samosvítícími pixely. Ty divákovi nabídnou bezkonkurenční kontrast a elegantní design. OLED dynamické mapování tónů Pro Vylepší kvalitu obrazu tak, že prohloubí kontrast v místech s nízkou gradací, zesvětlí místa se středními tóny a přidá výrazné detaily do míst s vysokou gradací. LG ThinQ čeká na váš rozkaz Vytěžte ze svého televizního zážitku max... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
23 000
 Kč
Vestavba do dodávky
Vestavba do dodávky
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Na míru vytvořená spací vestavba s možností více využitého prostoru kufru. Vestavba je tvořena z ocelové jeklové konstrukce opatřené nátěrem a foliované voděvzdorně lepená překližka. Překližka může být potažena kobercem viz foto. Celá vestavba je vytvořena tak, aby se nemuselo nic složitě demontovat / rozebírat ve vozidle. Postačí pouze otevřít poklopy povolit upevňovací popruhy a ve dvou lidech krásně vynést z vozu viz foto. Je možnost rozdělit spodní prostor kufru příč... (více v detailu)
Před 9 dny
Liberecký kraj
24 500
 Kč
Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV
Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Byt v prvním patře o rozloze 77,5 m2 je udržovaný, ihned připravený k nastěhování. Součástí je špajz i dvě sklepní uzamykatelné kóje v suterénu, z nichž prostornější sloužila jako dílna. Bytovka je zděná, zateplená, má kompletně vyměněna plastová okna a novou střechu. Čisté a suché prostory půdy jsou připraveny ke společnému užívání obyvatel. Bydlení disponuje dvěma pozemky v přední části směrem k silnici a zadní části bytového domu směrem do dvora. V zadní klidnější části je poz... (více v detailu)
Před 9 dny
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč
Prodám byt 3+kk s přilehlým pozemkem 110m2 v OV
Prodám byt 3+kk s přilehlým pozemkem 110m2 v OV
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nemovitosti se nacházejí v klidné lokalitě obce Jaroměřice (3 km od Jevíčka, okr. Moravská Třebová). Byt v prvním patře o rozloze 77,5 m2 je udržovaný, ihned připravený k nastěhování. Součástí je špajz i dvě sklepní uzamykatelné kóje v suterénu, z nichž prostornější sloužila dosud jako dílna pro kutily. Bytovka je zděná, zateplená, má kompletně vyměněna plastová okna a novou střechu. Čisté a suché prostory půdy jsou připraveny ke společnému užívání obyvatel k sušení prádla apod. Bydlení disponuje dvěma pozemky v přední části směrem k silnici (se skleníkem) a zadní části bytového domu směrem do dvora. Pozemky lze užívat stávajícím způsobem - vpředu pro umístěn... (více v detailu)
Před 8 dny
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč
PRODEJ - Byt 3+kk v centru Berouna, ev.č. 100833
PRODEJ - Byt 3+kk v centru Berouna, ev.č. 100833
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 100833 Hledáte dokonalý domov v srdci Berouna? Představujeme Vám nádherný byt 3+kk, který se nachází od Husova náměstí co by kamenem dohodil. Tento moderní a prostorný byt je ideálním místem pro ty, kteří chtějí spojit komfort a praktičnost městského života. Byt je navržen tak, aby nabízel dostatek prostoru pro rodinný život i pohodlí pro jednotlivce či páry, kteří hledají něco výjimečného. Poloha tohoto bytu vám poskytne výhodu mít všechno, co potřebujete, doslova na dosah ruky. Pouhých 20 vteřin chůze od vašeho nového domova se nachází centrum Berouna se všemi různými obchody, kavárnami a restauracemi. Všechny potřebné služby, včetně škol, zdravotních zařízení a kulturních atrakcí, jsou dostu... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
6 987 000
 Kč
Pronájem objektu ke komerčnímu účelu v Janovicích
Pronájem objektu ke komerčnímu účelu v Janovicích
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
služby související s provozem prostoru el. energie si nájemce hradí sám, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního objektu v obci Janovice. Objekt je umístěn v centru obce a jeho celková plocha je cca 300m². Výhodou je, že objekt je umístěn přímo u hlavní silnice. Objekt je podsklepen. Vstupní chodba, která je ještě neomítnutá rozděluje objekt na 2 části. Hlavní vstup do objektu je z hlavní silnice, ale je zde i vstup po schodech ze zadní části objektu. Levá část objektu již prošla menší rekonstrukci a jsou zde nová plastová okna a dlažba, vytápění této části je zajištěno přes krb. Tato část se skládá ze 3 místnosti. V hlavní místnosti je široké balkonové okno, které je možné využívat při menší úpravě(dostavbě schodů, nebo terasy) i k samostatnému vstupu a nebo k manipulaci se zbožím. A takto oddělit samostatně tuto část budovy. V zadní místnosti jsou také nové plastové dveře, které umožňuji vstup na zadní část zahrady. Druhá část objektu je ještě skoro v původním stavu. Napr... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
19 500
 Kč
Přepravní box Lionto pro milovníky koček.
Přepravní box Lionto pro milovníky koček.
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte ten nejlepší přepravní box pro svou kočku? Už nehledejte dál! Představujeme vám Přepravní box Lionto – ideální řešení pro pohodlné a bezpečné cestování s vaší kočičí kamarádkou. Proč si zamilujete přepravní box Lionto? Variabilní použití: Ať už se chystáte k veterináři, na dovolenou nebo potřebujete pomocníka při domácím výcviku, přepravní box Lionto je tu pro vás. Je vhodný nejen pro kočky, ale i pro malé psy a další drobná zvířata. Snadno udržovatelný materiál: Box je vyroben z odolného polypropylenu, který je schválený pro styk s potravinami, což zajišťuje bezpečnost pro vašeho mazlíčka. Tento materiál je nejen stabilní, ale i lehký, takže manipulace s ním je velmi jednoduchá. Lehký a bezpečný pro přepravu: Větrací štěrbiny poskytují vynikající cirkulaci vzduchu, takže vá... (více v detailu)
Před 11 dny
Ústecký kraj
500
 Kč
Airsoft kuličky
Airsoft kuličky
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kuličky dle výběru
Před 14 dny
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Polystyrenové kuličky 150l
Polystyrenové kuličky 150l
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové kuličky z důvodu nevyužití. Cca 150 l
Před 14 dny
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Kreativní stavebnice Bunches - kuličky jakoby bodláky
Kreativní stavebnice Bunches - kuličky jakoby bodláky
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Stavebnice je jako nová, nic nechybí, jen krabice už není OK. Stavebnice Bunches obsahuje množství různobarevných kuliček (bodláků), které jsou upraveny tak, aby se z nich daly skládat nejrůznější postavičky, obrázky či zvířátka. Kuličky snadno drží pohromadě, a stejně snadno se rozdělují. Ke stavění tak dětem stačí pouze dostatek fantazie. Stavebnice Bunches rozvíjí dětskou kre... (více v detailu)
Před 13 dny
Kraj Vysočina
299
 Kč
Efko Hry pro předškoláky
Efko Hry pro předškoláky
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hry jsou vymyšlené tak, aby si během nich dítě osvojilo řadu dovedností. Jako třeba: procvičení paměti, postřehu, rozhodování, rychlosti, orientace v prostoru, pozornosti, slovní zásoby, logického myšlení. Děti mají k dispozici sadu 32 hracích karet, 162 čtvercových kartiček, 6 velkých LOTO karet, 4 tematické karty, prostorovou mřížku, oboustranný terčík se střelkou a sadu žetonů. Některé hry lze navíc hrát s více možnostmi provedení. Stejně tak se mění charakter her podle počtu hráčů a šikovnosti dětí. K dispozici jsou také tipy, jak hru dále ozvláštnit. Příprava podkladů pro jednotlivé hry je přitom velmi rychlá a přehledná, díky systému označení karet a kartiček barevnými rohy. Soubor obsahuje tyto hry: Zrcadlo: hra pro 2 hráče – dospělého a dítě. Úkolem je, aby si dítě zapamatovalo dospělým vyloženou variaci kartiček. Logické pexeso: hra pro 2–4 hráče. Není jen obyčejné pexeso. Rozšíření této oblíbené hry o čtyři tematické karty však hře přidává zcela nový rozměr. Pexesové kartičk... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Termostat JUNKERS - Bosch
Termostat JUNKERS - Bosch
Před 21 dny - SBAZAR
Prodám použitý ale funkční digitální prostorový termostat pro jeden topný okruh starších kotlů Junkers a Bosch.Zajišťuje plynulou regulaci výkonu a pomáhá tak udržet naprosto přesně nastavenou teplotu.Nastvení několika spínacích bodů denně + týdenní nastavení. Nastavení pro dovol... (více v detailu)
Před 21 dny
480
 Kč
MarineTime QX562,otevřená loď s malou kajutou.
MarineTime QX562,otevřená loď s malou kajutou.
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Délka :5,5 Šířka :2,51, Váha :645kg, max:6osobMarine Time QX562 je malá sportovní konzolová loď pro použití na vnitrozemských vodách nebo dokonce v pobřežních vodách.Příď lodi je navržena tak, aby ji bylo možné konfigurovat jako místo k sezení se stolem, ale také jako plochu na opalování.Pod konzolou, která je namontována na kormidelní desce, nabízí člun velkorysý úložný prostor.La... (více v detailu)
Před 23 dny
Hlavní město Praha
399 000
 Kč
Prodej novostavby RD s už.
Prodej novostavby RD s už.
Před 56 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu s užitnou plochou 142 m2, s dispozicí 4+kk, technická místnost, prádelna, 2 krytá parkovací stání, soukromá zahrada, Lužec nad Vltavou.www.bydleniluzec.cz Nabízíme prodej novostavby rodinného domu v unikátním developerském projektu v obci Lužec nad Vltavou, pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy, na hezkém místě v těsné blízkosti cyklostezky a umělého plavebního kanálu. Nabízený rodinný dům je situován v souboru celkem 12 designových domů navržených známým pražským architektonickým studiem Versatille. Důraz na prostornost a komfort je patrný ve všech ohledech. Dispozice domu je příjemných 4kk s dvougaráží, kdy celkovou užitnou plochu 145 m2 dělíme na podlahovou plochou bytu 111 m2 a 38 m2 je výměra dvougaráže. K dispozici je také samostatná soukromá zahrada, která je architektonicky řešena tak, aby nabídla co nejvíce soukromí a oddělený prostor od sousedních domů. Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete prostornou vstupní předsíň, k... (více v detailu)
Před 56 dny
Středočeský kraj
9 419 500
 Kč
Prodej novostavby RD s užitnou plochou
Prodej novostavby RD s užitnou plochou
Před 56 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu s užitnou plochou 149 m2, s dispozicí 5+kk, technická místnost, prádelna, 2 krytá parkovací stání, soukromá zahrada, Lužec nad Vltavou.www.bydleniluzec.cz Nabízíme prodej novostavby rodinného domu v unikátním developerském projektu v obci Lužec nad Vltavou, pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy, na hezkém místě v těsné blízkosti cyklostezky a umělého plavebního kanálu. Nabízený rodinný dům je situován v souboru celkem 12 designových domů navržených známým pražským architektonickým studiem Versatille. Důraz na prostornost a komfort je patrný ve všech ohledech. Dispozice domu je příjemných 5kk s dvougaráží, kdy celkovou užitnou plochu 149 m2 dělíme na podlahovou plochou bytu 117 m2 a 32 m2 je výměra dvougaráže. K dispozici je také samostatná soukromá zahrada, která je architektonicky řešena tak, aby nabídla co nejvíce soukromí a oddělený prostor od sousedních domů. Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete prostornou vstupní předsíň, k... (více v detailu)
Před 56 dny
Středočeský kraj
9 926 000
 Kč
KARTÁČ (ODMETAČ)
KARTÁČ (ODMETAČ)
Před 57 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Profesionální zametač je navržen tak, aby udržoval čisté dopravní komunikace, náměstí, parkoviště a dlážděné povrchy cest a vozovek. V zimní sezóně lze zametač použít také k odhazování sněhu. Nabízejí se různé typy štětin, vybrané v závislosti na typu a stupni znečištění povrchu. Nejmenší model s pracovní šířkou 1 m je výhodou při čištění úzkých cest, chodníků nebo ulic přeplněných automobily. • Stavitelná opěrná kola • Hydraulické natáčení do boku • Štětiny z polypropylenu, oceli nebo jejich kombinace • Pevná, robustní konstrukce při zachování nízké hmotnosti • Integrované maznice pro jednoduché mazání čepů a kyvných ok • Možnost zařízení přizpůsobit dle přání zákazníka Adaptéry s různým typem uchycení - euro, JCB, Komatsu, Avant (Multione), Giant, Caterpillar(CAT), Bobcat, Manitou, Locust, ... (více v detailu)
Před 57 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
ZAMETACÍ ZAŘÍZENÍ
ZAMETACÍ ZAŘÍZENÍ
Před 240 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Profesionální zametač je navržen tak, aby udržoval čisté dopravní komunikace, náměstí, parkoviště a dlážděné povrchy cest a vozovek. V zimní sezóně lze zametač použít také k odhazování sněhu. Nabízejí se různé typy štětin, vybrané v závislosti na typu a stupni znečištění povrchu. Nejmenší model s pracovní šířkou 1 m je výhodou při čištění úzkých cest, chodníků nebo ulic přeplněných automobily.Stavitelná opěrná kolaHydraulické natáčení do bokuŠtětiny z polypropylenu, oceli nebo jejic... (více v detailu)
Před 240 dny
Pardubický kraj
45 400
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabízím dřevěné kuličky - 49 kusů, na losování
Před 475 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím dřevěné kuličky - 49 kusů, na losování Sportky, v hadrovém sáčku, cena 200 Kč. Dohoda jistá. Seriozní jednání. Praha 4. V případ... (více v detailu)
Před 475 dny
Hlavní město Praha
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní