Nová desková hra o trůny - Železný trůn ( PC: 1.495kč )

Nová desková hra o trůny - Železný trůn ( PC: 1.495kč )
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Fantasy Flight Games - FFG - Hra o trůny - Železný trůn . Když hraješ hru o trůny, buď zemřeš, nebo zvítězíš. Železný trůn je hra intrik a zrady pro tři až pět hráčů na motivy známého seriálového hitu HBO . Hra využívá systém známý z legendární deskové hry Cosmic Encounter. Hráči se ujmou rolí vůdců Velkých rodů a pod jejich velením se v epických bitvách i zrádných úskocích střetnou věhlasné postavy Západozemí. Hráči při cestě za svým snem musí využít všechny prostředky, které mají k dispozici a použít je při porážce nepřátel. Nastal čas nekompromisních vyjednávání, blafování i zastrašování. V sázce je cena nejvyšší: Železný trůn! D... (více v detailu)
Před 6 dny
Plzeňský kraj
750
 Kč

Podobné inzeráty

Stolní hra English play and learn Nová
Stolní hra English play and learn Nová
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Play and Learn je výukovou hrou spojená s návštěvou Londýna. Hráči se mohou s touto hrou mohou vydat na dobrodružnou cestu počínaje leteckou dopravou, přes prohlídku velkoměsta až po návštěvu britské farmy. Nemine je ... (více v detailu)
Před 6 dny
Královéhradecký kraj
190
 Kč
TOP stav - desková hra Kraken zuří Albi
TOP stav - desková hra Kraken zuří Albi
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
TOP stav, párkrát hraná, kooperativní desková hra Kraken zuří! od Albi. Hra, při které se vydáváte na sedmero moří za dobrodružstvím, když tu náhle se z temných mořských hlubin vynoří děsivý Kraken. Shromážděte svou pirátskou posádku a využijte své schopnosti k odražení nebezpečného útoku pomocí šavlí, pistolí a kanónů! Každý hráč si vybere svého piráta, kterého umístí na palubu lodi. V každém kole nejprve zaútočí Kraken pomocí jednoho ze svých slizkých chapadel... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Hra o trůny 3 placky
Hra o trůny 3 placky
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám trojici obnošených placek ze seriálu Hra o trůny. Na plackách jsou vidět známky opotřebení, lehce poškrábané (viz foto) 1. Placka s plakátem z páté série Hry o trůny (z pražského kinomaratonu z roku 2015) 2. Placka s logem a heslem rodu Barath... (více v detailu)
Před 10 dny
Plzeňský kraj
100
 Kč
Hra o manželství (Albi)
Hra o manželství (Albi)
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hru „Hra o manželství“ (Albi) – nová, jen rozbalená. Hra obsahuje: 135 karet s 675 otázkami, herní plán, 2 odpovědní mazatelné tabulky, 3 mazatelné f... (více v detailu)
Před 11 dny
Středočeský kraj
300
 Kč
Desková hra - Hra o Trůny
Desková hra - Hra o Trůny
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím asi pětkrát hranou deskovou hru. Hra je kompletní a není poničena (pouze rohy krabice jsou trošku ošoupané). Už nám... (více v detailu)
Před 13 dny
Plzeňský kraj
450
 Kč
Hra o trůny
Hra o trůny
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hra o trůny Prostorový průvodce - 500,- Vznešené rody - 200,- Hra o trůny ( 2 část Brož.) - 13... (více v detailu)
Před 14 dny
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
Kvízová hra Znáte svět?
Kvízová hra Znáte svět?
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvízová hra Znáte svět? otestuje vaše znalosti o naší planetě napříč 6 různými kategoriemi. Celkem na vás čeká 1350 otázek. Obtížnost si volíte sami během hry. Pro odvážnější hráče tu je i akční varianta hry, ve které si můžete vsadit na spoluhráče nebo si nechat poradit. Vyhrává ten, kdo se obohatí o největší množství znalostí. Nová s... (více v detailu)
Před 12 dny
Hlavní město Praha
350
 Kč
Knihy ve skvělém stavu
Knihy ve skvělém stavu
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
SKLENĚNÝ TRŮN - Sarah J. Mass - 139 Kč - Stav 7/10 SYN LONDÝNA - Tom Pollock - 49 Kč - Stav 7/10 SILNÍ - ZAJATEC ŽELEZNÉ HORY - Henry Lion Oldie - 69 Kč - Stav 10/10 HRA SVĚTLA - Stan Lee & Kat Rosenfield - 99 Kč - Stav 9/10 SUCHO - Neal Shusterman & Jarrod Shusterman - 119 Kč - Stav 10/10 VÝPADEK SYSTÉMŮ - Martha Wells - 99 Kč - Stav 10/10 DŮM NA TEKUTÝCH PÍSCÍCH - Carlton Mellick III - 119 Kč POSLEDNÍ DNY JACKA SPARKSE - Jason Arnopp - 99 Kč - Stav 10/10 DŮMYSLNÉ UMĚNÍ JAK MÍT VŠECHNO U PR**LE - Mark Manson - 129 Kč - Stav 9/10 VŠECHNO JE V PR**LI - Mark Manson - 99 Kč - Stav 6/10 (Natrhnutá obálka cca 2 cm nahoře - Nemá vliv na čtení) Při koupi obou knížek ↑ - 199 Kč ZAKLÍNAČ 1. POSLEDNÍ PŘÁNÍ - Andrzej Sapkowski - 99 Kč - Stav 8/10 SMRTÍCÍ CHAOS - Matt Dickinson - 39 Kč - Stav 9/10 LOVCI SNŮ - Lukáš Hrdlička - 39 Kč - Stav 8/10 POČÁTEK - Jessica Khouryová - 59 Kč - Stav 7/10 NA ODVRÁCENÉ STRANĚ - 99 Kč - Stav 8/10 JESKYNĚ ZATRACENÝCH - Caitlin Starli... (více v detailu)
Před 14 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
Nová karetní HRA What Do You Meme?
Nová karetní HRA What Do You Meme?
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová karetní HRA What Do You Meme? ... hra je určena pro dospělé hráče ... ... balení obsahuje: 435 karet v AJ, pravidla hry v ČJ a SJ, počet hráčů: 3 - 20, doporučený věk: 17+ , délka hry: 30 - 90 minut ... ... distributor pro ČR: A... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
690
 Kč
Hra Granna Planeta zvířat NOVÁ
Hra Granna Planeta zvířat NOVÁ
Před 56 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám novou vědomostní hru pro 2 6 hráčů Granna Planeta zvířat, věk od 8 let. OBSAH BALENÍ: 110 karet 50 bodovacích žetonů 3 žetony hlavních znaků 6 žetonů kontinentů figurky ekologa a lovce návod Na Planetě zvířat potkáš nejrůznější živočichy. Zkus určit jejich hlavní znaky a uhodnout, na kterém kontinentu žijí. Potkáš-li ekologa, zís... (více v detailu)
Před 56 dny
Plzeňský kraj
150
 Kč
TOP stav - desková hra Kraken zuří! Albi
TOP stav - desková hra Kraken zuří! Albi
Před 67 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
TOP stav, párkrát hraná, kooperativní desková hra Kraken zuří! od Albi.Hra, při které se vydáváte na sedmero moří za dobrodružstvím, když tu náhle se z temných mořských hlubin vynoří děsivý Kraken. Shromážděte svou pirátskou posádku a využijte své schopnosti k odražení nebezpečného útoku pomocí šavlí, pistolí a kanónů! Každý hráč si vybere svého piráta, kterého umístí na palubu lodi. V každém kole nejprve zaútočí Kraken pomocí jednoho ze svých slizkých chapadel. ... (více v detailu)
Před 67 dny
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Písecké poklady Desková hra pravidla i anglicky
Písecké poklady Desková hra pravidla i anglicky
Před 373 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Desková hra ze série Výjimečná místa České republiky. Během hry se pobavíte a zároveň seznámíte s jihočeským městem Písek. Hra obsahuje herní figurky, hrací kostku, karty pokladů, kouzelných předmětů a pamětihodností města. Úkolem hráče je posbírat co nejvíce pokladů. Ke spl... (více v detailu)
Před 373 dny
Jihomoravský kraj
320
 Kč
MONSTERS UNIVERSITY-TURBINO karetní HRA 5 +   nová
MONSTERS UNIVERSITY-TURBINO karetní HRA 5 + nová
Před 844 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
HRA - TURBINO- MONSTERS UNIVERSITY( UNIVERSITA PRO PŘÍŠERKY)je NOVÁ, jen vybalená z fólie a asi 1x hraná - není znátPři rychlé karetní hře si procvičíte postřeh a odhad svých a soupeřov... (více v detailu)
Před 844 dny
Zlínský kraj
160
 Kč
Kde leží Řáholec stolní hra MINDOK nová
Kde leží Řáholec stolní hra MINDOK nová
Před 122 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den prodám novou stolní hru Kde leží Řáholec?Hra je nová otevřená pouze pro focení hrací karty zatavené ve folii. Zásilkovna 79 kč ,Balíkovna 65 Kč platba předem na účet.Děkuji.Vzdělávací zeměpisná hra. Asi každý ví, že Lipno leží jižněji než Sněžka. Které z těchto míst ale leží víc na západ? A kde vlastně leží ten Řáholec? Stačí si zahrát tuto hru a dozvíte se to! Kdo se trochu vyzná v ... (více v detailu)
Před 122 dny
Pardubický kraj
300
 Kč
Společenská desková hra VÍKEND
Společenská desková hra VÍKEND
Před 93 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám deskovou hru VÍKEND.Balon je symbolem romantiky, dobrodružství, touhy po objevech, ale také známého televizního pořadu Víkend, na základě kterého vznikla tato kvízová hra.Hráči se v ní, stejně jako diváci pořadu, seznámí s populárními i méně známými příběhy štěstí i tragédií, výher i proher, objevů i... (více v detailu)
Před 93 dny
Pardubický kraj
269
 Kč
Hra Pictofun - NOVÁ
Hra Pictofun - NOVÁ
Před 596 dny - Jihomoravský kraj - EMIMINO
Prodám hru Pictofan. Je úplně nová. Ještě zabalená. Pictofun je hra plná asociací vyžaduje kreativitu, bohatou fantazii a nápaditost. Hráči se pokoušejí obrázek na kartě spojit s některou z kategorií znázorněných na hrací desce. Kategoriemi jsou například knihy, hudba, slavné osobnosti, historie, sport, filmy nebo jídlo a pití. Mají... (více v detailu)
Před 596 dny
Jihomoravský kraj
180
 Kč
Společenská rodinná desková hra Hadara 2- 5hráčů - nová , nepoužitá
Společenská rodinná desková hra Hadara 2- 5hráčů - nová , nepoužitá
Před 482 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Rodinná společenská desková hra Hadara pro 2-5 hráčů od 10let , nepoužitá - nová , originální balení , vhodné i jako dárek V Ostravě předám osobně jinak Zásilkovnou . Nabídka platí do smazaní inzerátu. Popis: Hra Hadara vás zavede do světa různých kultur a zemí. Ve třech epochách prožijete vzestup nového světa z malé osady až k výšinám civilizace. Své území zabydlíte rozličnými osobnostmi, pocházejícími z různých kulturních oblastí, kontinentů i časových období. Abyste ... (více v detailu)
Před 482 dny
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Desková hra Minnie Mouse, Hidden Treasures
Desková hra Minnie Mouse, Hidden Treasures
Před 91 dny - Hlavní město Praha - I_BAZAR
Nabízím dětskou deskovou hru Minnie Mouse - Hidden treasures (skryté poklady). Objevte poklady zahrady společně s myškou Minnie a přáteli! Uhodni, co je schováno ve vaku! Posbírej je všechny, než ti synovci Kačera Donalda provedou nějaký naschvál. Hra rozvíjí sm... (více v detailu)
Před 91 dny
Hlavní město Praha
149
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní